Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 67 370
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
Подмолна и иинтригантка и аз не бих я нарекла, но нямам никакъв спомен да се е държала чак "добре" с Елиф. Все гледаше да вмъкне някаква тъпа забележка, нещо накриво да каже, да не говорим за погледа и. Злорадството и можеше да се види в разни предни епизоди, вечера си се радваше и според мен, че отстрани явно  наистина изглеждат като гаджета. Поведението е и меко казано дразнещо - откъде накъде ще държи подобен тон на Бихтер - Бехлюл да не и е лична собственост - "ти какво правиш тук?" - айде де...
Много се смях с госпожа Дениз и поливането на цветята: "ГюнАйдън, пембе ханъм"  Joy

# 541
  • España (Плевен)
Честита Баба Марта!
Румени и засмени много слънчеви дни
и всичко най - най! И не забравяйте
като ви се връзва мартеничка да си
пожелаете нещо хубаво за напред. 

# 542
# 543
# 544
# 545
Добро утро и Честита Баба Марта и от мен.  Hug

Да сте много здрави и много щастливи!   bouquet

# 546
  • Пловдив

Първа цигулка и контрабас.

# 547
  • Пловдив

Те двете са приятелки, а тук във форума - май сме на лагери.

# 548
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 549
  • БГ
Честита баба Марта, момичета!
Бъдете здрави и обичани!
Филмът с всяка серия става все по-интересен!
А за актьорите каквото и да кажа го умножете по 2.Страхотни професионалисти са,може би водени от режисьорите и другите в екипа,но да съумееш да предизвикваш емоции - силни и противоречиви- това никак не е лесно.Колко от нас са гледали онлайн сериали без да знаят бъкел турски език - предполагам доста.И схащаме общо взето нещата,допълваме си детайлите при превода!
Затова харесвам и Берен Саат и нейната Бихтер,и Назал Каия и нейната Нихал - защото ме вълнуват,защото ме карат да преценявам за кой ли път кое е добро и кое лошо,коя постъпка е почтена и коя -не,кой има право  и кой - не!

Да се порадваме на сериала , защото от 14.03. започва Стъклен дом,а после и готварското шоу,

# 550
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет!  Simple Smile

Snejka, няма смисъл да спорим защото всеки си има мнение и аргументи, с които да го защити.. По-добре да си се наслаждаваме на хубавия филм, а и на днешния хубав празник! Simple Smile  Хубав ден на всички

# 551
    Честита Баба Марта! Желая на всички здраве,положителни емоции и много любов-само най-красивото от нея!
   Мнението ми за снощните серии-отидоха на почивка,за да отдалечи Аднан от Бешир,а и по-бързо да минава времето без Бехлюл. Показаха Аднан отново като безкрайно добър човек.Като го гледам и ми става мъчно за него.Не заслужава това,което се случва.Той много обича и Бешир.Последният не си тръгва,за да може да го защити и да не бъде той наранен.Мисля си /макар че не съм гледала/,че Бешир изнудва Бехлюл до голяма степен заради Нихал,но и заради Аднан.Счита,че като ги раздели всеки ще миряса и Нихал ще е щастлива с Бехлюл,а Аднан -с Бихтер. За жалост обаче не е така. Нихал не е подмолна и интригантка,тя просто не може да прецени добре нещата,но най-лошото е ,че не слуша какво й говорят. Но така прави всеки млад човек-не се вслушва в съветите,после си троши главата и разбира кое е било вярно,ама късно.    Много е влюбена в Бехлюл,затова се държи така с него.Това,че не е взаимно засилва обсебващото й поведение.Освен това правилно попита какво прави Бихтер там-по принцип трябва да е при мъжа си.Но и тя не остави Нихал насаме с него.А после сцената с вратата беше невероятна,как и двамата се искат и се усещат дори и през физическа преграда,как тъгуват,че трябва да се разделят-ето защо това е любов, за мен.
     Последните публикувани снимки на Хазал са много красиви,но с тези дебели вежди не я харесвам.Сега както е в сериала е най-добре според мен.
      Снощи Берен ме порази с играта си,усетих безпокойството ,страха й,нетърпението,очакването,невероятно.Кога и българските артисти ще започнат да играят така?

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:43 от charovnica

# 552
# 553
  • Пловдив

От снощната серия.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт