Рисунки по стените

• 31 319
  • 73
  •   2
Отговори
# 45
Децата имат нужда от впечатления. Вече създадени рисунки не могат да притъпят въображението. Все едно картините на художниците по изложбите, които гледам вместо да ме провокират да ме отказват от изкуството. Не мислите в правилна посока. Това не са основания, които да мислите, че детето ви няма да се радва .

Наистина не смятам, че децата ми ще се радват на изцяло изрисувана стая (визирам първите показани снимки) Това е моето мнение, не знам дали е правилна посока.
Вкъщи имаме стая за игра, отделна. Нищо не е правено вътре, просто празна стая с играчки и 4 бели стени с разрешението там да правят каквото искат. Стаята е разхвърляна винаги, стените са  изрисувани, но с техни си неща, по-скоро драсканици  Laughing  Постоянно се лепят и подменят картинки и лепенки. Но пак казвам, лично за мен този вариант ми харесва повече, отколкото да нарисувам нещо такова, което предполага, че дълго време няма да се подменя и всеки път да им правя забележка, че трябва да пазят.
Иначе спор няма, много е красиво и според мен приляга повече за детските заведения.
Красиво е, но определено не искам да го гледам постоянно.

Колкото до картините по изложбите, вярвай ми има и такива, които лесно могат да ме откажат от изкуството. По-скоро много малко са тези, които биха ме провокирали.

# 46
Не обръщайте темата за рисунките по стените в тема за децата-консуматори.Пуснете си такава и спорете на воля.

За стените-ако имах възможност бих си направила едната стена рисунка на пейзаж или животни,символи и т.н.Не бих превърнала стената в портрет на анимационни или филмови герои.

# 47
  • Ланкър, планините Овнерог
ramire, няма спор, хубаво рисувате с екипа ти. Аз лично не бих направила цялата стая една голяма рисунка. Ако ще е любим герой, напр Мечо Пух, по-скоро така бих го направила. Повече ми харесва нещо такова или такова (това е малко студено, но като идея ми харесва).

# 48
ramire, няма спор, хубаво рисувате с екипа ти. Аз лично не бих направила цялата стая една голяма рисунка. Ако ще е любим герой, напр Мечо Пух, по-скоро така бих го направила. Повече ми харесва нещо такова или такова (това е малко студено, но като идея ми харесва).

Хубави са. Харесва ми идеята все пак, че е направено нещо, но всичко това вече е въпрос на вкус. Някой хора наистина предпочитат всичко да е изрисувано и да поставят детето във въображаем цялостен приказен свят. Което не мисля, че е чак толкова лошо дори и за ежедневна. Или другия вариянт е жълти стени. Аз лично обичам също нещо по-лекичко. Веднъж обаче бях на гости на един приятел, който сам беше решил визуалния вид на стаята си. На една от стените с черна боя бяха нарисувани купчина черепи, а около тях имаше надписи с червено (момченце все пак). Някои хора харесват и по-тежки неща тоест може да се стигне и до крайности.

# 49

Red, благодаря!

Barbabeau, отказвам да участвам в словесни препирни. Всеки е свободен да има собствено мнение и да го споделя, както и да разбира по свой начин мненията на останалите. Темата е дискусия за рисунки по стените, които съвсем не са задължителни за всяка детска стая и вкус.  Peace
Servalan, не знам защо приемаш думите ми за препирня.
Ти внесе в темата идея за "четене на новините вместо приказки" и "голи, едноцветни стени".
Исках да посоча, че съвсем не това е обратното на анимационни герои и пейзажи trompe-l'oeil.
Надявам се, че сега съм по-ясна и ме четеш по-миролюбиво. Wink Peace

# 50
Ясно!  Peace
Исках да има някакъв контраст и затова съм посочила тези неща, но просто като пример.
Няма нищо конкретно, точно и категорично, в смисъл сама знам, че не са равностойни...
Но признавам, че съм те разбрала неправилно.

А това за черепите много ми хареса Joy
В пубертета, ако нашите ми бяха позволили да изрисувам стената, имах подобна идея за "идеалната стая"...
Уви, позволяваха ми само плакати и подобни...

# 51
Веднъж обаче бях на гости на един приятел, който сам беше решил визуалния вид на стаята си. На една от стените с черна боя бяха нарисувани купчина черепи, а около тях имаше надписи с червено (момченце все пак). Някои хора харесват и по-тежки неща тоест може да се стигне и до крайности.
Звучи ми доста хард. Confused

# 52
  • град-държава
Веднъж обаче бях на гости на един приятел, който сам беше решил визуалния вид на стаята си. На една от стените с черна боя бяха нарисувани купчина черепи, а около тях имаше надписи с червено (момченце все пак). Някои хора харесват и по-тежки неща тоест може да се стигне и до крайности.
Звучи ми доста хард. Confused

Виждала съм наистина хард изпълнения-авторски, много креативни и майсторски реализирани идеи, има всякакви вкусове и предпочитания, много мои колеги се занимават именно със стенописи в интериора.
Аз също съм стенописец, но съм твърде консервативна/чувствителна, за да понеса нещо различно от бяла стена, но затова пък предпочитам стените ми да са в картини и този вариант съм избрала за моя дом, това препоръчвам и на мои клиенти, когато имат въпроси относно стенописите в дома.
Иначе поздравления за добре свършената работа.

# 53
Странното е, че до сега не сме правили никога детски кът, градина или детска занималня. Имахме една поръчка, но тя така и не се осъществи. Някои твърдеше, че не подходящо.

Ето още една стая, която сме правили. Там където са гъбките и бирата са скрити от леглото в последствие.

# 54
А защо има бира (Пиринско)? Laughing

# 55
Странното е, че до сега не сме правили никога детски кът, градина или детска занималня. Имахме една поръчка, но тя така и не се осъществи. Някои твърдеше, че не подходящо.

А за тези помещения според мен си е задължително. Мечо откога пие бира?!  Mr. Green

# 56
Интересни идеи за рисунки на стените!Аз мнохо се чудя какъв цвят да боядисам детската стая...Може би в някакъв отенък на кафяво ,но не знам Sad Посъветвайте ме моля ви! Simple Smile Стаята е в предимно кафеникави мебели.Благодаря предварително! Simple Smile

# 57
Интересни идеи за рисунки на стените!Аз мнохо се чудя какъв цвят да боядисам детската стая...Може би в някакъв отенък на кафяво ,но не знам Sad Посъветвайте ме моля ви! Simple Smile Стаята е в предимно кафеникави мебели.Благодаря предварително! Simple Smile

Не е задължително цветът на стените да е в същата гама, като тази на мебелите. Но ако е детска стая е хубаво да е нещо свежо не много ярко. Може би нещо от пастелните цветове.  Wink

# 58
Много благодаря!Сега определено е по-лесно да избера Simple Smile

# 59
  • Софиянка в Пазарджик :)
ramire  smile3501
Страхотни неща си показал и направил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт