САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 092
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Специални благодарности на Ева за помощта, която ми оказва и кодовете   bouquet

# 17
  • София
сега това, което ще кажа да не ми се подигравате, ама си написах инициалите (първите букви на трите имена) и годините и от разместване хванах кодове за син чувал, сак парме и сиви кутии  Peace сега пробвам с на децата инициалите и годините Grinning  hahaha държа много на играчката Simple Smile луда работа ....

# 18
  • София
Момичета, и момчета(ако има) темата ще бъде седмична, с оглед на страстите покрай новите кодове. В първия пост ще сложа кодовете, които ми останаха и след като бъдат усвоени, ще трябва или в темата да се публикуват или на ЛС или скайп да си ги разменяме. Както знаете, темата може да се редактира до 24 часа след като е пусната, така че се извинявам предварително, ако неща там липсва!
Продължавам да актуализирам...че много изписахме и не си я подготвих навреме... Embarassed

И колкото и нахално да е...съжалявам, но просто физически вече не издържам да отговарям на ЛС.
Смилете се над мен и кодове само приемам, за даване повече нямам!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:44 от Evа

# 19
Моля ви пратете ми за син чувал на лични.МЕРСИ!

# 20
Аз се нареждам за код за играчка, знам че е рядък, но ако някой се смили, нека ми прати. Благодаря!

И за Ева   bouquet

# 21
  • София
Моля ви пратете ми за син чувал на лични.МЕРСИ!

пратиха ли ти? ако не - пиши ми!

# 22
сега това, което ще кажа да не ми се подигравате, ама си написах инициалите (първите букви на трите имена) и годините и от разместване хванах кодове за син чувал, сак парме и сиви кутии  Peace сега пробвам с на децата инициалите и годините Grinning  hahaha държа много на играчката Simple Smile луда работа ....
Tanitas Simple Smile))))
И аз съм така  Laughing

# 23
Tanitas Simple Smile))))
И аз съм така  Laughing
Laughing ще умра, и аз на майтап пробвах и взе, че стана. Мерси на тези момичета, които ми пратиха на лични и мерси и на теб за идеята!!! Пробвах от 1 път и без да се замисля какво да пиша.!!!

# 24
  • София
Tanitas Simple Smile))))
И аз съм така  Laughing
не ми се смейте, ама с инициалите на цялата рода става номера, честно ви казвам, кодове за одеяла, кутии и чували налучках, сак парме, обаче ТАЯ ПУСТА ИГРАЧКА .... не се показва  ooooh!

# 25
Да се разпиша и аз в темата, че няколко пропускам...

TR5KL - SAC DE COUCHAGE- ROSE RAIPONC
T5RKL - SAC PARME
BTK4L - SAC DE COUCHAGE- BLEU TS3

Благодаря на Ева за неуморния труд!   bouquet   bouquet   bouquet

# 26
  • Бургас
Давам кодче сак парме за синьо чувалче или играчка!  Simple Smile

# 27
SAC DE COUCHAGE         BLEU TS3

ТОВА ЛИ ИЗПИСВА ЗА СПАЛНОТО ЧУВАЛЧЕ

# 28
set rose fai