130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

so what?, аз пазарувам от zulily,

95% от нещата им са момичешки  Laughing , трудно се намира нещо за момче, ако евентуално изскочи, то задължително няма размер  Laughing .

Много закъснял ЧРД на Ния от мен!

Лени, как си? Измислихте ли името  Flutter ?

Имам един въпрос. Преди няколко дена имахме лек инцидент с колата  Rolling Eyes . Трябва ли да проверяваме нещо по карсийта( малкият беше вътре), има ли вероятност да не е годен след инцидента, или това, че леко сме катастрофирали не го вади автоматично от строя?

# 91

Напоследък имам късмет с тънък памук,немачкаеми ризи със стандартен м десен без красоти и съм много хепи..
Е,  те това са по-интересните неща де Laughing Без батмани и други герои. Качествена материя и хубави цветове.  Обичам да е небрежно-готин. С обувките ми е проблем, че е и плоскостъп.
Но с фанелките на рок и метъл банди не мога да се разделя. Любими. плюс раета и разни тип  яхт стил.

За Ноли мислех че е към 5г. Blush

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 22:27 от so what?

# 92
  • USA
Titina, благодаря, регистрирана съм и там, но не влизам често. Ще проверявам и там.

Clairette, права си, че основно са за момичета, но пак нещо може да се намери. Тези дни купувам подаръци за бг за момченца, мноооого по-трудно се намира и на добра цена и да е качествено, а и в наличност Laughing!

# 93
Марлела, от магазин пазарувам, но скоро трябва да е възможно и от сайта им. Доста го промениха в последната година, точно с такава цел, ако не се лъжа до лятото трябва да работи.

# 94
Уф, дано! Зара има при нас в два мола, ама няма Зара кидс, което ме инетересува повече. Мерси!

# 95
Уф, дано! Зара има при нас в два мола, ама няма Зара кидс, което ме инетересува повече. Мерси!
и при нас няма. И Н&М нямаме.

# 96
За Ноли мислех че е към 5г. Blush
Laughing защо всъщност заговорихте за възрастта на децата  newsm78

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:12 от Лeни

# 97
Лени, я да го строяваш вашия татко  Crossing Arms , Ноли не е ли кръстен на баща му? Аз бих му намекнала, че си си е изстрелял патроните по отношение на избора на имена  Hug .

Никой ли не знае за кар сийта  Rolling Eyes ?

# 98
Бейби, отново много съм ти благодарна, че се включи.   bouquet Но си мисля, че трябва внимателно да се прецени колко вит. Д трябва да се взема  (в повече е токсичен- четох от 400 до 600 МЕ е достатъчно), за да има някакъв превантивен ефект срещу преекламсия  Thinking
Благодаря ви, че ми писахте  Hug

Виждам, че доста интересни неща обсъждате, досега не съм се замисляла да пазарувам от сайтове, ще разгледам какво препоръчвате   bouquet

Clairette , дано не прозвучи безсмислено, ама ми мина през ума защо не се обадиш до компанията-производител на кар-сийта и ги питаш директно тях или поне до магазина, от който сте го купили. Там си мисля, че имат подробна информация за всеки кар-сийт, даже ние преди време като купувахме кар сийт в  baby r us имаше  презентация за различните възможности и видове, така че със сигурност ще преценят, ако им го занесете да го видят. И вече само безаварийно каране  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 07:21 от НАДЕЖДА*

# 99
Клер,иди до пожарната да погледнат да ти е мирна главата.Ако инцидентът е много лек и няма посукване по колата,особено ако седалката ви е в средата,сте ок.
*
Късмет с ризите защото не е до марка/магазин,а до оцелване на търсеното спорадично LaughingИма немачкаем тънък памук на брукс брадърс, 2 ризи 2ра ръка к са страхотни; инак джамбуре ,таргет,лендс енд,еди бауър-по-чипо вариантите понякога имат 5% изкуственяк на к не съм фен особен,но пък мразя да гладя,а смачкан и неподстриган мъж не дишам..Обувки-хванах кенет кол за 5 кинта в 6пм,поръчах 3 номера напред; има кросове гадни за лятото-абсол.сет съм за няколко години:lol:
*
Лени,да сте добре,леки последни метри..как има нерви с 40 имена,бата мата..

# 100
Честит Национален Празник!
Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Лени, я да го строяваш вашия татко  Crossing Arms , Ноли не е ли кръстен на баща му? Аз бих му намекнала, че си си е изстрелял патроните по отношение на избора на имена  Hug .
Съгласна съм строй го и нека този път дано ти угоди Hug Peace Кога ти е термина?(да стискаме палци) Wink

# 101
Клер ето това намерих много набързо:
http://www.nhtsa.gov/people/injury/childps/childrestraints/reuse … estraintreuse.htm и още- ако не е ваша вината иншуранса трябва да ви купи нова. Бих се обадила на производителя! Радвам се, че сте ОК и няма пострадали  Hug

Миме Честит 3-ти Март и на теб! Лени, няма да ти каже термин, седиш и чакаш търпеливо  Mr. Green

# 102
Честит празник!

Термин 8ми март, име Карамфила. Laughing Laughing

# 103
 bg
един байряк и от мене по повод националния ни празник!

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 05:32 от Лeни

# 104
Клер ето това намерих много набързо:
http://www.nhtsa.gov/people/injury/childps/childrestraints/reuse … estraintreuse.htm и още- ако не е ваша вината иншуранса трябва да ви купи нова. Бих се обадила на производителя! Радвам се, че сте ОК и няма пострадали  Hug

Миме Честит 3-ти Март и на теб! Лени, няма да ти каже термин, седиш и чакаш търпеливо  Mr. Green
добре ще чакам и ще стискам палци всичко да мине леко и бързо и да видим госпожицата  Wink

ЛЕНИ  ще стискам здраво да е след 11 март Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт