130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Пу, заплюла съм си го първа! Да не се отметнете после заради щерките на хората, ей!

# 616
  • The QC to be!!!
Лени много хубаво име сте избрали, сега чакаме снимков материал.  Flutter
so what? чудесен юнак си имаш  Peace И като гледам какво е наддаване за него, няма страшно, от зестра нужда няма да има  Wink

Ух, тези уеб сайтове дето сте дали, ако знаете колко ми костваше да не натисна 'ин баскет' бутончето  ooooh! Добре, че съм си малко прокрастинетор та си викам утре... Преди време бяхте давали уеб сайтове за дрехи, за жени, може ли пак  Praynig Но да не са всичките размер 8 макс и ако може да са с бизнес-кажул?

# 617
Зара -одобрено с ++. Лени-да сте добре !
*
еха со уат,направи списък на кандидатките за сърцето на младежа и подбирай по точки Laughing  Наш стеф няма да ви го предлагам,че 3 дни конференции в скул,казал бил сопол и дайпър и отказал да оцветява че било бебешко newsm78 , ей драма до небесата,бележки,подписи,клетви че няма да прави така,гледат го под лупа.Аз в началото много нагнявих детето,обаче като го мисля май не е само негов проблема.

# 618
Анет, нещо не вдянах... Какъв е проблемът да каже едно дете "сопол и дайпър" в градината?

Со Уаткиния ерген не го видях.

# 619
 Анет, на мен сопол и дайпер ми се виждат свестни думи. За оцветяването....абитуриенти ще ги пратим с креоните в джоба. Не му се карай на детето.

Со Уаткиния ерген не го видях.
там си е, не съм го пипала.

# 620
Харен е ергенът, харен!!! Со ват какви мъже е раждала...Simple Smile

# 621
Кюбит,тези думи са в графата "не-редни". Някой си му казал бът-той отвърнал с бугър.Не разбах защо само той обрал пешкира обаче,викнаха ме да ми обяснят че било "извън характера му" и да не би да има някакъв проблем у дома. Mr. Green Занесох занимавки к го интересуват и о чудо,детето седяло 40мин да си пише без бодили флуиди да  споменува.Пфффффффф...

# 622
Со Уат, видях го личния! Хубавец!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 05:06 от Solley.

# 623
Лени и Зара, бъдете живи и здрави, поздравления!

# 624
Забравих да кажа на Лени, че Зара е прекрасно име  Heart Eyes

# 625
.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 03:16 от MVK

# 626
MVK , сладур ти е голям Пламен!

# 627
MVK, голям хубавец, пу-пу!

Днес сефте отварям си-ен-ен-а и гледам - пак сме били във война! Ей, колко е къса паметта на някои люде официални...

# 628

Днес сефте отварям си-ен-ен-а и гледам - пак сме били във война! Ей, колко е къса паметта на някои люде официални...

Яна, на мен СНН ми е постоянно отворен и мисля, че грешиш, не сме във война, а помагаме (заедно с други държави) на един народ да се  освободи от изкукалия си диктатор, който им е обявил война. Има разлика, поне според мен  Peace

Момчетата на МВК и соу уат са много симпатични! да са здрави   bouquet

# 629
Много голямо момче бил Пламен, аз като по-малък си го представях. Пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт