кръщене на бебе

• 26 329
  • 171
  •   1
Отговори
# 45
И все пак - темата не е За/Против Светото кръщение.
Моля!

# 46
Каката я кръстихме на 5. Спорихме с мъжа за кръстниците. Той искаше едни, които аз не одобрявах. По принцип съм на мнение, че децата трябва да имат избор дали да са кръстени или не, но с мъжа ми и майка ми няма оправяне. Детето трябвало да бъде кръстено. Та кръстихме и двете на куп. Не сме канили народ-само ние, родителите ни и кръстниците.

# 47
  • София
Определено кръщене ще има, но решихме да е другата година на имения й ден, че на този беше още много мъничка.

# 48
Деси П дъщеря ми я кръстих на 40 дни като стана,да не ти казвам в каква зима,колите не се движеха из   града.Всичко мина добре и нищо не ме спря да го направя!Сега живот и здраве и братчето и ще кръстим на 40 дни,не отлагай тези неща за по-късно във времето,а и времето ще бъде топличко вече!

# 49
Здравей, FIRE GIRL, и ние, живот и здраве, мислим да направим това малко след 40-тия ден. Да ви е живо и здраво момиченцето!

# 50
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ние с таткото имахме желание да кръстим малкия месец след раждането,но времето стана доста студено и затова не искахме рискувахме и изчакахме. Кръщенето го направихме през март и беше прекрасен момент!  Hug

# 51
И аз бих искала да кръстим детето, дори знам на коя точно дата, но тази година беше много мъничка, а и честно казано не съм избрала кръстници. Не съм намерила и църквата, в която искам да се случи. Искам малка църква, в която отчето да е божий служител, а не търговец.
П.С.
Някой кръщавал ли си е детето при Отец Иван?

# 52
В коя църква или манастир е той?

# 53
Става въпрос за Отец Иван от с. Нови хан. Мислех, че всеки го познава EmbarassedМоя грешка  bouquet

# 54
Аз от позицията на човек чиито кръстник е... хм как да кажа безотговорен човек,който ако можех да сменя бих го направила.Знам, че според православието кръстникът е духовен баща. Това е нещо като роднинска връзка. Точно заради това аз самата бих оставила детето ми само да избере човекът, който да му е кръстник в една по - зряла възраст, за да не се случи както при мен.

# 55
Ние  искаме да кръстим нашата шушулка възможно по-рано.Дилемата е между Гергьовден и Вси светии/19.06./.Единственото,което ме спира да е на Гергьовден е,че по прогноза дават началото на май месец да вали дъжд.Спрели сме се на Троянския манастир.

# 56
Нали знаеш, че там посетителите с колички ги гонят?!

# 57
  • София
Няма да кръщавам сина ми, аз самата не съм кръстена и освен това съм атеист, ще оставя на него да реши въпроса с религията си, след като навърши пълнолетие. Мои близки се кръстиха сравнително наскоро, минаха скромно.

# 58
колкото и да исках да го кръстим преди седмица се наложи да отложим,явно до догодина Sad

# 59
  • в Надежда-та
Бе първо роди, пък после ще ги мислиш тия неща Crazy
Баткото го кръстихме на 1г. 8м., малкия пак тогава ще го кръстим Peace

Общи условия

Активация на акаунт