На море в Турция - тема 13

• 75 982
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Виж тук дали ще ти свърши работа

http://www.deltastock.com/bulgaria/resources/quotes.asp

# 706
Привет,

...
Насочихме се към Кемер. Четох, че има възможност за гмуркане, а и съчетанието море и планина ме радва. Това, което ме притеснява обаче, е, че плажовете са предимно чакълести. Друго си е да почувстваш мекия златист пясък Simple Smile Не държим на лъскави, луксозни хотели, по-скоро на уют и типичен турски дух.

Моля ви за някакви напътствия.
Ние бяхме в Белдиби, между Аталия и Кемер. Има много места за гмуркане и много оферти, но за съжаление не се включихме в такова приключение. За пясък на плажа забрави.  Peace  Само камъни е и задължително ти трябват обувки за влизане във водата. Природата е много красива наистина и съчетанието море-планина е прекрасно - красиви гледки от всички страни.
А между другото на един от плажовете видях повечко пясък, но бяхме в автобуса на път от Анталия за Белдиби (май беше Konyaalti).

# 707
Момичета, да ви попитам знаете ли някакъв сайт, на който мога да проверя в момента курса на лирата спрямо еврото и долара в Турция?

У нас лири се намират за 0,88-0,90 лв. дори.
В Турция, преди седмица-две, в хотела ни смятаха долара за 2,25 спрямо лирата. Долара се продаваше за 1,60.

# 708
PASSION G,
Ние миналата година, в края на месец май бяхме в Kadikale Resort. Това, което мога да споделя като положителни страни: хубави стаи, собствена плажна ивица (с пясък), невероятна растителност, всичко е поддържано страхотно. Чисто е навсякъде.
Минуси: Малко е скучно, откъм анимацията не се справят толкова добре. Хотелът е доста отдалечен от Бодрум. Храната не отговаряше на категорията на хотела. Не че сме останали гладни, но все пак сравнявахме с Аква Фентъзи в Кушадасъ.
От Бодрум също не сме много очаровани, може би очакванията са ни били по-високи.
Ако имате някакви въпроси, на разположение съм.    bouquet

# 709
  • София
Големи реклами по тв-то и билордове на Турция.
Славина много ми харесаха снимките

# 710
  • София
За Kadikale resort - пясъчният плаж платформа ли е или отнякъде може и директно да се влезе в морето?

# 711
Наистина ли всички плажове са каменисти и се влиза обут??!! Това ме потресе...

# 712
Наистина ли всички плажове са каменисти и се влиза обут??!! Това ме потресе...

Планината е много близо, така че навсякъде в Кемер е така. Пред някои хотели насипват пясък, пред други цялата плажна ивица е в камъни. Плажът не е широк, а водата е кристална, вероятно защото няма какво да я мъти. На места цветът й е тюркоазен и е приказно.

# 713
  • Paradise
Хубавите пясъчни плажове на Анталия са в района на Сиде и Белек.
В Кемер аз пясъчен плаж не съм виждала.

# 714
  • София
Но пък съчетанието море-планина е приказно!

# 715
Относно плажа на Kadikale- пясъчен е, но в морето се влиза със стълбичка от платформа. Не е подходящ за малки деца.

# 716
  • София
Ауу никой не е писал от петък. Защо така newsm78 Всички ли избрахме хотели, платихме и т.н. Липсват ми дискусиите.

# 717
  • Beyond the Frontiers
Ауу никой не е писал от петък. Защо така newsm78 Всички ли избрахме хотели, платихме и т.н. Липсват ми дискусиите.

Чакаме първите отзиви вече и снимки  Peace

# 718
  • София
Ей това най го обичам - отзиви, снимки, мнения...
Аз малко пропуснах темата покрай това повсеместно боледуване вкъщи от варицела и не съобразих, че вече има почиващи.

# 719
Слънчеви поздрави! На всички пожелавам един прекрасен ден, изпълнен с много усмивки.
Писах и в другата тема, ама да попитам и тук Simple Smile
Искам да попитам - можете ли да ми препоръчате вариант за евтина почивка в Турция (Кушадасъ, Айвалък?) през септември?
За Кушадасъ - кой от 3-звездните хотели например е добър? Преки впечатления? Някой да е посещавал например Атлантик, или Флора сюит?
Чудя се дали с бюджет от около 1000-1100 лв. бих могла да си доставя удоволствието да повторя посещението на Кушадасъ (за трима възрастни обаче).
Или пък някъде другаде? 

Ще съм благодарна за всеки отговор и насока (или препратка към някакъв друг вариант).

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт