На море в Турция - тема 13

• 76 011
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Имам нужда от помощта ви! Hug
Ще ми се едно "турско" море през октомври - харесала съм си KEFALUKA RESORT - 5*, мисля че с Татянка го обсъждахме лани. Как ви се струва бюджета - 777 еуро за 2-ма и дали няма по-добро ценово и хотелско предложение?!? newsm78 А дали и в Бодрум е толкова топличко през октомври, както и в Кемер?
Моля ви, дайде предложения и предвид факта, че сме родители вече на студент, като по-възрастни се нуждаем от спокойно местенце с хубава храна!
Благодаря ви предварително!

не съм била в Кемер,но нали е до планина и вечер ще е бая студено..Може би Лара,Белек или Сиде  Peace

# 586
  • Beyond the Frontiers
Цената е на ранни и е ок, сравних с тази при Онтравел, по-ниска е на Тез.
Октомври може и да има ласт минити, подчертавам може. Peace

# 587
  • София
не съм била в Кемер,но нали е до планина и вечер ще е бая студено..Може би Лара,Белек или Сиде  Peace
Планината може би малко разхлажда, но си е жега през октомври в Кемер.Simple Smile

Galactic Voyager , благодаря ти! Предположението ти ме окуражава да изчакам! Hug

# 588
Някой да знае лек срещу оттичане на краката при дълго пътуване  newsm78

# 589
Има специални чорапогащи, срещу тромбози  Wink Не очаквай нещо сексапилно, обаче.

Той полета от БГ до Турция е само един час  Thinking

# 590
  • В.Търново
Има специални чорапогащи, срещу тромбози  Wink Не очаквай нещо сексапилно, обаче.

Той полета от БГ до Турция е само един час  Thinking
Следя ви с интерес,но да се намеся,но вие го знаете много добре,че летищните такси са високи.Особенно като говорим за 4 членно семейство!Това си е почти една почивка на българското Черноморие.  Rolling Eyes

# 591
Татяна, може би ще пътува с автобус.

# 592
Embarassed  Вярно, не знам защо останах с впечатлението, че е със самолет?  newsm78

Розина,
според мен трябва туроператорите в БГ да обяват крайни цени, а не + такси. Така може-би нямаше да ви направят впечатление пътните такси  Wink

# 593
  • В.Търново
Embarassed  Вярно, не знам защо останах с впечатлението, че е със самолет?  newsm78

Розина,
според мен трябва туроператорите в БГ да обяват крайни цени, а не + такси. Така може-би нямаше да ви направят впечатление пътните такси  Wink
Права си! Simple Smile

# 594
С автобус тръгвам утре. Ако някой може да ми препоръча лек, ще се радвам. Миналата година това подуване на краката ми беше голям проблем.

# 595
  • Paradise
Тъй, да доложа - резервирахме хотела в Мармарис - Grand Yacizi Club Turban (надявам се да съм изписала правилно името).
Пътуваме на 18.06. Разчитам на хубавите пътища на турците, че разстоянието от летището до хотела е 90 км, а детето трудно пътува по шосе. Но да не го мисля това сега, всичко е е наред.
Надявам се да останем доволни, за първи път ще водя домочадието в този район. Аз съм била, но по момински  Mr. Green
Ако успеем да се доберем и до Родос, ще е чудесно.

Моят съпруг ме "застреля" тази вечер с въпроса "Нали септември в Анталия, на ласт минит?" Laughing

# 596
Пипинс, мъж-мечта си имаш!  Laughing

Алейча, нали ти писах лек - чорапи срещу тромбози.

# 597
С автобус тръгвам утре. Ако някой може да ми препоръча лек, ще се радвам. Миналата година това подуване на краката ми беше голям проблем.

Пожелавам  Ви приятна почивка! Дано всичко да е както очаквата, че и по-добре. Ще очакваме новини след завръщането .

# 598
Момичета, и ние днес платихме в Алма тур - отиваме на 1-8 Октомври,Voyage Belek! Simple Smile Благодаря ви за съветите  bouquet Платихме и застраховка 100 лв, в случай на отказ от пътуването! Имам още доста питанки относно пътуването, така че ще съм на линия Simple Smile
На пътуващите сега - весела, слънчева и емоционална почивка!

# 599
  • София
Платихме и застраховка 100 лв, в случай на отказ от пътуването! Имам още доста питанки относно пътуването, така че ще съм на линия Simple Smile

Стана ми любопитно - каква е тази застраховка? Нали така или иначе в договора си има точка за анулация на почивката със съответните суми, които се удържат newsm78 Май беше ако се откажеш 21 дни и повече преди датата ти се възстановява цялата сума, после удържат 30 % и т.н. Та затова ми стана любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт