Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 414
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • пловдив
"Васил Стоев с вернисаж в Пиронеса       Печат        Е-мейл

plovdiv-online

Пловдивския маестро Васил Стоев е подредил 20-ина живописни платна в новооткритата галерия Пиронеса на арт и спорт фамилията Пиронкови, ул. Раковски 28.

Официалното откриване е на 7 април от 19 часа, а платната могат да се видят в Пиронеса до края на месеца.

Приходите от продажбите отиват за Дома за сираци Таню Войвода в Асеновград, каза Васко Стоев пред plovdiv-online.

Той самият посетил дома и останал, меко казано, поразочарован от грижине на държавата за сираците в Таню Войвода.

Иначе платната на Стоев следват утвърдения му абстрактен модел, подредени са в цикли, сред които изпъкват Свободни пространства и Диспут."

и във в. Труд днес има статия

# 136
Малко със закъснение, но не бях в България и нямах достъп до интернет. Някой да ми пише на лични къде да донеса уокмена-да, с касети е. Лошото е, че работи само с батерии /не знам дали би могло да му се измисли и адаптер за ток  newsm78/

# 137
Момичета...дъжда ли ви скри Mr. Green
Вчера г-жа Христова - тази която ни урежда ябълките всяка зима,ни даде 40 кг.тахан халва.Със сертификат е,в кашончета.Спокойно може да се раздели по домовете.
Аз ще дойда на драго сърце.А пък ако има и останало нещо за почерпка Mr. Green
Ако искате мога и по-рано.Да обядваме и да се затътрим.

# 138
  • Пловдив
За събота ме бройте и мен Peace Тъкмо ще разпределим и подаръците за рождениците.

# 139
  • пловдив
не мога да обещая, но ще се опитам след работа и аз да дам едно рамо  Peace

# 140
В събота мога и аз.  Wink

# 141
  • Пловдив
Днес с antom, Доли и Яна посетихме бебешкия дом в Пазарджик, за съжаление и там картинката е плачевна, има по няколко деца, изоставени от една майка  ooooh! Децата са прекрасни, няколко от тях се изявиха с песни и стихотворения, занесохме им пюрета, каши, шоколадчета и книжки на стойност 100лв!

Ани предаде и нейните красоти за великденския базар на пазарджишката група Grinning

Значи за събота остава 16ч в склада Peace

Мили, уговорена ли е залата за рожденния ден, питам понеже са празници и да не се окаже резервирано Rolling Eyes

# 142
  • пловдив
Да се отчета  Mr. Green
Днес с Доника и Доли бяхме до Пазарджик. Срещнахме се с Яна - координатора за града. Предадох нещата от коледния базар на ДБМ Пловдив, които тематично могат да се продават и на техния базар, както и всичко натворено и събрано в Пловдив за тях. Заедно посетихме бебешкия дом. Предадохме закупените
60 бр пюрета и
10 бр каши
на обща стойност 99 лв
както и шоколадчета от Доли и малко книжки и един диск с песнички  Peace
Успяхме да видим сладурите от голямата група. Пяха ни песнички, танцуваха, моят любим Монк също беше там  Wink доста думички е научил, стана ясно, че една леля го е снимала скоро и разбира се пак си ми ръцете, защото и въздуха ги цапа  Laughing  Една от възпитателките помоли, ако някой има останали сервизчета - чинийки, чашки, котлончета...  при евентуално следващо ходене да им занесем, защото децата много обичали да си играят на готвене . Аз ще поразгледам на каката запасите по тавана, но ако някой има излишни да свирка.
За тези, които си спомнят за малкия красавец на който се налагаше мозъчна операция за поставяне на клапа, детенцето се чувства много добре, но още по радостната новина е, че неговите мама и татко са си го взели обратно и то вече си е в своето семейство  thumbsup
Протокола остана в мен, Мили при първа възможност ще ти го връча  Peace

Дони изпревари ме с писанието, но колкото повече , толкова повече  Joy

# 143
Момичета, много се радвам, че се видяхме и посетихме заедно дома в Пазарджик.
Децата определено бяха доволни от срещата с вас.
Благодарности от все сърце на Антом, Раковина, Доника, ВяраВики и приятелка за сътворените красоти за нашия базар Hug Hug Hug Hug
Прегръдки от нас!

# 144
  • Пловдив
Браво момичета, много хубава работа сте свършили  bouquet

Доника, нищо не съм резервирала, понеже така и не разбрах има ли свободни за датата 16 април?

пп. Да попитам, нещо за мен носите ли от Пазарджик?

# 145
  • пловдив

НЕ  Mr. Green Mr. Green понеже не е в синьо  Joy носим разбира се, Доника я съхранявя  Peace

# 146
  • Пловдив

НЕ  Mr. Green Mr. Green понеже не е в синьо  Joy носим разбира се, Доника я съхранявя  Peace
Ха-ха, за малко да се вържа Laughing Доника, да не е забравиш в събота да ми е донесеш.

# 147
Детската посуда за готвене е от мен.
Намаляли ли са децата в Пазардик? а дано....

# 148
  • пловдив
децата са около 60 , казаха че за тази година имат около 8 осиновени и няколко върнати при семействата им , да ти кажа за мен 60 бр са огромна бройка, то и едно дете е огромна бройка в институция... но това си е дълга тема, за съжаление без финал  Twisted Evil
ВяраВики спомена, че може да ходи до Пазарджик да пазарува от базара. Да си каже, дали ще носи "кухненското обзавеждане" Аз съм взела адреса и си мислих да им пратя по пощата едно колетче, че скоро може и да нямам път натам, но ако организираме нещо общо ще си е супер  Peace

# 149
Момичета, в офиса , който каза Лили също може да оставите неща за дома.
Ако пък дойдете на базара, сууупер! Hug Hug Hug
Благодарности за бързата реакция за кухненски прибори!
Децата не само не са намалели, но са и увеличени. Под сурдинка хората там не вярват скоро тази институция да може да се закрие. Лично мое мнение е, че просто държавата ще преобразува тези институции под друго име съсс същите функции. В нашия район, при толкова много хора от малцинствата, е невъзможно да се закрие...
Хубавото е, че има осиновявания, но другият проблем е, че има много деца без отказ, които просто си карат и живеят от дом на дом!

Общи условия

Активация на акаунт