Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 379
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
antom, за понеделник ще мога да мина да те взема към 12.30ч. и да отидем в Асеновград Peace

# 301
  • пловдив
Мили, това е най късния час нали  Blush че нали знаеш... след 16 ч съм на работа... Доли си пристигна в БГ и ако не отлети за нова задача, може да се присъедини към нас.
Взех ключовете от Вяра /лично  nuts от новото мамче / и утре след работа ще отскоча до склада. Напомням, че имаме да купуваме 2 касетофона и една награда от 20лв /разгледах възможностите и предлагам сушоар или преса... стаята е на момичета и по списъка са посочени 2 имена + други, което според мен значи че става съпрос за всички в стаята Peace Утре ще се обадя на директорката за да и кажа по кое време ще сме там.

# 302
  • Пловдив
Добре дошла elinka81 Hug Може да следиш темата и сама да решиш кога и с какво би искала да се включиш Peace В понеделник ще ходим в Асеновград, ако искаш ела с нас.

# 303
  • пловдив
Здравей и от мен elinka81 Децата вече тръгват по морета и балкани и следващо посещение ще е може би септември, но ние от време на време си правим кафе-срещи за решаване на задачи . Срещата се обявава в темата и ако имаш желание и време заповядай, ще се запознаеш с нас и ще научиш повече за дейността на звеното в Пловдив.

Да отчета вчерашното посешение в Асеновград, че явно останалите присъстващи са по задачи  Mr. Green
Вчера се проведе официалното връчване на наградите по програма "Стъпка напред" и наградите за добро поведение и подържане чистота в стаите на децата в Асеновград.

По програма "Стъпка напред" осъществена със съдействието на МОЛ Пловдив, баха раздадени следните награди-
за І място    - една награда  от 70лв  и книга
за ІІ място   - три награди    от 50 лв и две книги
за ІІІ място  - три награди    от 30 лв и три книги
поощрителни - две награди от 10 лв , пъзел и книга
                         две награди  пъзел и книга
                         една награда книга
общата стойност на раздадените награди за постигнати резултати в усвояването на учебната дейност и добро поведение е 426 лв събрани на коледния благотворителен базар от продажба на аксесоари

Раздадените наградите за добро поведение и подържане на стаята са следните
Една награда за подържане на стая при момичета - касетофон     на стойност 60 лв
Една награда за подържане на стая при момчета   - касетофон     на стойност 60 лв
Поощрителна награда                                               - преса за коса на стойност 19 лв
Една поощрителна награда за успешно завършен първи клас  играчка, пъзел                
Три поощрителни награди на деца играчки                                    
Безалкохолно, солети и вафли за почерпка                                      на стойност 40 лв
Общата стойност на наградите е 210 лв. и е събрана от благотворителните коледни и мартенски базари.

# 304
  • Пловдив
Ани, много хубаво си го описала Peace, на право ще го копирам и за отчетната Wink

Ще добавя само, че децата искрено се радваха на наградите. Всички пляскаха на наградените. Така че за догодина програмата Стъпка на пред се надявам да продължи и да  има още по-голям успех. Вчера на децата беше съобщено и за предстоящата екскурзия.

# 305
Момичета, много се радвам, че нещата се развиват по този начин със Стъпка напред.
Поздравления!

# 306
  • пловдив
Ох, старост, старост.... Ерин Брокович забравих да пиша.... Embarassed говорихме с директорката за предложението да се направи театрална групичка под ръководството на приятелката ти. Директорката много се зарадва. Каза, че имат идея да направят с няколко разнородни дейности групи и са мислили за театрална, но нямали идея от къде да намерят желаещ. Сега само чака удобрение /или там както се казва ... че не съм много в час с документацията.../  и ще ни потърси  Peace

# 307
  • Пловдив
В неделя от 17ч. в дом за временно настаняване Майка Тереза на Коматевско шосе, ще се проведе благотворително мероприятие с участието на децата от СУПЗ, Райна Княгиня и Майка Тереза. Децата ще се представят с песни и танци, ще се продават и изработени гривнички и др.  Обърнаха се с покана и молба към нас да помогнем за организацията и почерпката. Като ние приехме да се включим със сладки и безалкохолни напитки. Всички сте добре дошли на събитието

# 308
Мили, бих искала да се включа. Би ли казала повече подробности?

# 309
В неделя от 17ч. в дом за временно настаняване Майка Тереза на Коматевско шосе, ще се проведе благотворително мероприятие с участието на децата от СУПЗ, Райна Княгиня и Майка Тереза. Децата ще се представят с песни и танци, ще се продават и изработени гривнички и др.  Обърнаха се с покана и молба към нас да помогнем за организацията и почерпката. Като ние приехме да се включим със сладки и безалкохолни напитки. Всички сте добре дошли на събитието
искате ли да направя нещо с балони?
дали ще е подходящо?

# 310
  • Пловдив
Поли, мисля че ще е подходящо. Даже предполагам че ще се зарадват много на балоните.

Miss Fairy, за съжаление комуникацията ми е само по телефона и това е всичко което знам. Ако искаш да попитам нещо конкретно, кажи и ще се обадя.

# 311
  • пловдив
За сега съм на линия и с присъствие. Мили разбра ли за колко човека става въпрос, поне ориентировъчно да взема и аз нещо сладичко .
О, Поля.... не питай.... като ги знам колко са емоционални, балоните ще са върхът ....черешката  Joy
Miss Fairy , СУПЗ е нещо като професионално училище за деца  в домовете, деца от социално бедни семейства и деца с физически и умствени проблеми. Тази година абитюрента ни от Асеновград завърши точно там , а в двора до него е и защитеното жилище в което са настанени 3 от асеновградските деца. Много са готини всичките и винаги се радват на гости  Mr. Green Ако решиш в неделя, можеш да участваш и лично.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 16:20 от antom

# 312
  • Пловдив
Ориентировъчно над 35 човека.

# 313
  • Пловдив
И аз ще присъствам, с Милена се разбрахме да купим в неделя  4 тортички за децата Peace

# 314
  • Пловдив
Черна перла ще се включи с присъствие и сладки Peace

Общи условия

Активация на акаунт