Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Ани, да направим срещата при теб

# 286
  • пловдив
mom4i дори и при мен да е няма никакъв шанс да излеза да ви видя, защото по това време правя заготовките за деня  Crossing Arms

Съвета в Асеновград ще е на 27.06 и най късно до 28 ще имаме списъка.  Еми, още не знам докога ще съм с това работно време, но ако имам проблем с купуването ще ти пиша  Hug

# 287
  • Пловдив
До 28-ми може да ползвате и мен Peace

Ани, ще ти звънна да мина през вас да ти оставя някои неща.

# 288
  • пловдив
Получих списъка за наградите. Бройката е увеличена /явно степендията е повлияла и желанието за добро представяне се е увеличило  Mr. Green

Дайте предложение за дата на връчване  Praynig  Момичета добре ще е да сме поне 3-4   Peace

Децата заминават на 21 07 на море. До тогава трябва да сме решили въпроса и с екскурзията-награда  Peace

# 289
За екскурзията проверих следното: До Хасковските минерални бани, хотел "Изворите" с минерален басейн, вечеря скара, салата и десерт + закуска , организирана дискотека с дисководещ, разходка до Хасково -Кинана, зоологическата градина, статуята на Дева Мария излиза приблизително по 48 на дете. Важно е да се провери дали техните екскурзии трябва  да имат разрешение от инспектората, защото документите се внасят 15 дни преди заминаването. В случай, че не им трябва такова разрешение това са датите на които е възможно да се резервира хотела 5-6; 7-8; 8-9; 13-14; 14-15 и след 21до 24 юли.

# 290
  • пловдив
kiro  Hug Благодаря за скоростното имфо! Пратих мейл на директорката  Peace

Момичета имаме си студентка  thumbsup Едната абитюрентка от Асеновград е приета в Европейския - икономическа специалност !  newsm18

# 291
  • Пловдив
Ани, аз съм на линия до края на тази седмица, ако смяташ че може да  организираме връчването на стипендиите в петък, може да разчитате на мен!
Нека се включат  и другите момичета да кажат кога могат Peace

Много се радвам за абитуриентката Grinning

# 292
Браво на момичето!
Ани, ще чакам отговор за екскурзията, за да могат да резервират дата от фирмата. Също ще са нужни и списък с имената на децата, които ще пътуват.

# 293
Аз също имам хубава новина - разбрах за децата от Асеновград, които са участвали в театрална постановка и се сетих за нещо много хубаво.
Славена, които някои от вас познават, е завършила актьорско майсторство и режисура, както и  води няколко години детската театрална школа в Паталеница. Има опит и невероятен подход към децата /това го гарантирам, защото 6 години наблюдавам работата й/. Днес говорих с нея и я попитах какво мисли да огранизира школа с децата от Асеновград. Идеята много й хареса, а аз мога да гарантирам, че това е най-съвестния и отговорен човек, както и че ще даде всичко от себе си.

Със сигурност децата могат да научат много, както и да прекарат страхотно време, да се чувстват полезни и накрая когато организират представление, че бъдат истински щастливи с постигнатото и представянето си. Това поне мисля аз.
От финансова гледна точка - мислех да поемем транспортните разходи, някакъв разумен минимален хонорар за нея, както и различни консумативи после по представянето /които абсолютно са рамките на нормалното, даже символични/.
Според мен идеята си заслужава. Вие какво мислите и ако сте ОК какво правим от тук нататък?

# 294
  • пловдив
Ерин Брокович новината наистина е страхотна. Това което според мен следва е завръщането на "шефката" и свикване на кафе-конференция  Joy Аз съм за с две ръце, но след срещата и конкретно решение чак тогава може да се предложи на директорката . Мили си идва към 10ти  Peace
Нещата за ексурзията са задействани. При kiro са исканите документи от транспортната фирма, които утре взема от нея и ще търся начин да предам до понеделник в Асеновград. Екскурзията ще е на 14-15 и ще я обявим на децата при раздаването на степендиите по предложение на директорката- изобщо ще има вълна от награди за постигнати резултати накуп  Mr. Green
Някакви новини от Вяра  : newsm78 стинали сме едни палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover мазол шЪ Фаним вече  Wink

# 295
  • Пловдив
Ани, може да попиташ Весела дали някой от дома няма път към Пловдив в понеделник и да им предадеш документите.
Много се радвам, че нещата се задвижиха. А има ли дата за тържеството по раздаване на наградите?

Ерин Брокович, супер е това което предлагаш. Ще го обсъдим в детайли и на есен с песен децата ще си имат театрална школа.

# 296
  • Пловдив
Току що прочетох тази информация във фейсбук и бързам да е споделя с вас:
ИМАМЕ СИ БЕБЕ КОЕТО ТЕЖИ 3,900 И Е 51см И МАЙКАТА И БЕБЕТО СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКО Е НА 6

Вярче, пожелавам ти безкрайно много щастливи мигове с бебо! Да е жив и здрав, много да ви радва цялото семейство, мама, тати и кака!

# 297
  • пловдив
  ylinfant newsm18 Честитооо! Верче да ви е живо и здраво бебчето, да расте щастливо и да реализира мечтите си, а вие да сте живи и здрави дълги години да му се радвате!

# 298
ЧЕСТИТО!!! Верче да ти е жив и здрав малкия мъж, да е радост на цялото семейство и винаги да се гордеете с него.  smile3541

# 299
  • пловдив
Момичета да си повторя питането- на 14 07 децата заминават на екскурзия, значи преди това трябва да раздадем наградите. Има ли желаещи да се присъединят  newsm78
Вариянтите са  10 неделя когато ни е удобно, 11,12 сутрин. Хайде не се срамувайте, признайте си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт