Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 384
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • пловдив
За четвъртък съм на линия , без кола, тъй че ще ме возите  Wink Аз ще взема малко дискове с припазки, предполагам имат ДВД да ги прожектират на децата  Peace

# 271
  • Пловдив
Някой с ключове за склада, ще може ли да отвори по някое време да натоварим дрехи, играчки и чаршафи за Зелениково?

# 272
  • Пловдив
Утре в 8,45ч е срещата пред склада, ако има и други желаещи да видят  децата от Зелениково, да заповядат с нас, за сега сме Ани, Милена и аз Grinning

# 273
  • пловдив
Мили при мен има ключове и ще ги нося  Peace

# 274
  • Пловдив
Ок! Утре се чакаме пред склада. Товарим каквото можем, то не че остана място. Багажника ми вече е пълен. Взех бельо, 10бр. кофички, 12бр. топки, за почерпка - сок, финети гризли, кроки, рибки, холидейка, бонбонки. Джапанките са поръчани в Матстар. Утре по път ще минем да ги вземем.

# 275
  • Пловдив
Момичета, една съседка подарява бебешка количка, комбинирана, в движение е.  Simple Smile
Ако има на кой да я дадете, пишете ми да ви дам тел. на жената и да се разберете кога да я вземете.

# 276
  • пловдив
*Бенджи* понеже съм по близо до понятието " баба" от понятието "млада" комбинирана много не ми е ясна  Mr. Green затова дай моя телефон на жената. При първа възможност ще мина да я взема. Ако не стане за Наско, може би за Христина ще стане  Peace

# 277
  • Пловдив
Днес с Ани и Доника посетихме децата в Зелениково. Занесохме им:
33бр. джапанки
33 комплекта бельо
8бр. чаршафи
5бр. пижами
24бр. доматено пюре
12бр. топки
10бр. кофички за пясък
11бр. различни играчки
33бр. финети гризини
33бр. зрънчо
33бр. крекери рибки
36бр. холидей
33бр. бонбони с играчка
33бр. сокчета
1 чанта дрехи
1 чанта обувки

Раздадохме играчките на децата, поиграхме си с тях. Всички много ни се радваха. Доволна съм, че успяхме да им донесем малко радост и усмивки.
Оставям и другите да споделят Hug

пп. Все още има нужда от 2 летни колички за две от децата. Ще сме благодарни ако някой може да помогне.

# 278
  • пловдив
Да споделя .... ами децата са прекрасни  Hug Весели, сърдечни, гушкаха се в нас, дърпаха ни в различни посоки, уви бяхме си взели само двете ръце, а така се нуждаехме от още поне 3-4 чифта  Laughing Люлките, които закупихме от предишен коледен базар се ползват с голяма радост. Едно семейство, което живее в Англия е допълнило с още една двойна люлка и пързалка    bouquet Двора е станал чудесен. Има няколко пясъника и в единия имаше сипана повечко вода, за да стане по лесна играта с кофичките и фигурките.  Щастливо окаляни успяхме да направим красиви морски звезди, рибки, патенца.... Директорката и останалия персонал ни приеха много радушно, но това, което много ми хареса е посрещането от децата. Нямаше не тичай, не викай, стой мирно, не тъпчи тревата..... имаше само игри и усмивки...  Фото си нямахме, затова и нямаме снимков материал  Sad
Двете колички за които пише Мили са за две дечица със Даун. Изключително сладки и усмихнати, едното ходи доста стабилно, но за кратко, после все се гуши в някой да го носи. Това затруднява разходката на тези дечица извън дома, а юли месец, ще ги водят и на почивка в Хисар... количките много ще им помогнат.

# 279
  • Пловдив
Ани, а дали комбинираната количка, която Бенджи предлага няма да им е от полза-след като няма летни все ще върши работа. Аз сега прочитам и ако искаш мога да мина да я взема, ние живеем близо в квартала и няма да ми е проблем. После ще се уточним да я придвижа към склада да е готова за изпращане.

# 280
  • Пловдив
Аз дадох тел. на съседката...каза, че ще звънне...
И имала и някви други неща: кошара и не знам още кво..но като се обади, ще каже /а може да се е свързала вече с antom/

# 281
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, хайде да направим една среща, за да се видим с този Ники,за който говорихме последния път. Какво ще кажете вторник пак около 11 ?? Аз ще заминавам към края на седмицата, а ми се иска да го видя

# 282
  • пловдив
Много искам да присъствам на тази среща, но още от сега не мога категорично да потвърдя  Sad Временно работим в намален състав заради болнични на едно от момичетата и още нямам представа кога ще си мина в график. Веднага щом стане ясно ще пиша  Peace
*Бенджи* съседката ти още не ми се е обадила, може би жената в момента е възпрепятствана и ще го направи по нататък .
Изпратила съм списъка с броя на наградите за края на учебната година  , сега очаквам комисията да се събере и да ми изпратят списък. Евентуално тогава ще могат да се закупят предметните награди според възрастта на наградените. 
Мили ти кога заминаваш извън града. Дали да не изтеглиш преди заминаването си сумата , за да е в готовност за закупуване на нещата  newsm78

# 283
  • Пловдив
Ани, щом не ти се е обадила съседката на Бенджи, ако искаш аз да се заема с вземането на нещата, ти достатъчно си натоварена със задачи и без това.  Само кажи и поемам ангажимента да се видя с нея.

# 284
  • Пловдив
Днес я мярнах през терасата...ама не знаех, че не се е обаждала - щях да изляза и да я поразпитам...като я видя тия дни ще разбера кво става - може да е дала количката на някое нуждаещо се семейство наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт