Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 381
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Гледам никой не е потвърдил присъствие за срещата  Thinking
Ще направя всичко възможно да дойда, но ще съм с малкия и няма да мога да се задържа за повече от час Whistling

# 256
  • Пловдив, но иначе от Бургас
И аз ще дойда  Peace

# 257
  • Пловдив
Ще се постарая и аз да дойда с дребния, но по това време започва да му се доспива и не зная какво ще стане.

# 258
  • Пловдив
Бройте и мен Hug

# 259
  • Пловдив
Аз ако мога ще сляза, но Самуил ми е втори ден с 39 градуса температура и не знам дали ще мога.

# 260
  • пловдив
Днес се проведе работна среща на която се взеха няколко решения за които ще разкажа накратко.
След проведените множество разговори с директора на Калофер  ДОВДЛРГ "Даскал Ботьо" и уверението и , че към момента в дома няма възпитаници, които да заслужават да получат поощрителна стипендия за добри резултати в училище и евентуален курс парите събрани с любезното съдействие на МОЛ Пловдив се пренасочват към възпитаници на Асеновград  ДОВДЛРГ   "Таню Войвода". След край на учебната година 15.06 и свикан съвет, директорката на дома в Асеновград ще ни предостави списък на децата заслужили стипендии. За първия учебен срок бяха раздадени такива, но нямаше награда за най добре поддържащ стаята си и явно повлияни от възможността да получат награда както за успех така и за отговорно отношение към стаята си, директорката каза, че този път списъка за щастие е по дълъг  Peace
Относно постъпилата сума от г-н Любомир Тодоров и основанието му - " за повече усмивки на децата" решихме, да подкрепим желанието на персонала на дома 20 деца изявили се с рецитиране, песни, театрална постановка да бъдат наградени с двудневна екскурзия.  Това ще бъде доуточнено  директорката и ще пишем точната дата, място и брой на децата.
Решихме да се отпуснат 50 лв за Наско от тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466950.0
Търси се и детска лятна количка, защото на майката е много трудно да го вади на разходка. Ако някой има запазена моля да пише  Praynig  Детето е на 6 годинки и си мисля, че е добре да е с по големите колелца, не че съм много наясно  Embarassed но си представям нещо подобно ...
http://www.simfo.com.ua/upload/normal/kiev_-dlya_rebenka_kolyask … halka_161771.jpeg

Има предложение през седмицата да се отиде до Зелениково.  Дайте предложение за ден и час.

# 261
А нали имаше идея за шофьорски курс на едно от момчетата newsm78

# 262
  • Пловдив
А нали имаше идея за шофьорски курс на едно от момчетата newsm78
Момчето вече кара такъв курс. Има фирма който на няколко етапа осигурява безплатни шофьорски курсове за всички деца от дома.

# 263
  • Пловдив
Току що говорих с директорката на Зелениково. Ще се радва да ги посетим. Разбрахме се да и се обадя допълнително за кой ден. Уредили са децата пак да отидат в Хисаря тази година. Имат нужда от бельо, чехлички, обувки. Също и от две летни количка. Ако има някой за подаряване, моля да пише.
Кажете кога ще плануваме ходенето? И дайте идея от къде можем да закупим нещата. Ако искате можем да отидем до търговията и от там да купим всичко. Децата са 33. Ще ми изпратят списък с размерите.

# 264
  • пловдив
За обувчици и чехли,  Нора беше писала ако търсим да и се обадим . Ако искате като дойде списъка ще питам за цени . Ето линк към колекцията
http://www.ilinor.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=29
Понеже трябва време за закупуване, какво ще кажете 22 юни - сряда преди обяд, за да видим децата преди обяда и следобедната почивка  newsm78

Редактирах се.... пак съм мислила за .....  Joy

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:54 от antom

# 265
  • Пловдив
Приветствам взетите решения Simple Smile
За количката за Наско мисля, че тази няма да е удобна. Тя само количката тежи поне 15 кг и детето вътре, няма помръдване тоя танк. Една обикновена лека лятна количка би била по-добър вариант. Peace
Бельо за Зелениково може да се вземе от склада на Съником до градската градина, на добри цени е и със сносно качество. За обувките и пантофките - много са хубави на Илинор, но и цените им са хубави. Колкото и да ни направят отстъпка, пак са си скъпички. Не, че имам идея откъде можем да вземем на едро по-евтини де.

# 266
Ани - това 14 е утре бре жена??? Нещо се бъркаш или...
За пантофки - БЕКО май са най-евтини
http://www.beko3.com/?category=1&mode=7
За бельо - да питаме Ареала в Асеновград.Ако искате да звънна на Джони newsm78

# 267
  • Пловдив
Списъка дойде още вчера. Предлагам да отидем в търговията да обиколим складовете и да вземем бельо и джапанки, пък живот и здраве на есен ще мислим за обувчици и пантофки, какво ще кажете?

пп. Ани, за коя дата имаш предвид да е пътуването? Аз ако се организираме по бързо да купим нещата, утре или в четвъртък мога да пътувам. Ако не, ще мога следващата сряда.

# 268
  • Пловдив
Аз утре не мога, но за четвъртък ако се организираме ще дойда Hug
Мили, съжалявам, но днес и утре нямам никаква възможност да дойда с теб до търговиите да напазаруваме  Tired

# 269
  • Пловдив
Утре преди обед имам възможност да отида до търговията. Ако има желаещ да дойде с мен, още по-добре Hug Ще взема и някакво лакомство за децата, плюс сокче и за четвъртък няма проблем да пътуваме. Само дайте да се преброим колко сме желаещите, за да се уговорим и да се обадя на директорката.

Общи условия

Активация на акаунт