Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 387
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Изпуснах последната среща, защото бяхме извън града.  Но ще се постарая на предстоящата да присъствам, че и на мен ми е домъчняло за вас.

# 241
  • пловдив
Момичета в банковата сметка на ДБМ е постъпило дарение от г-н Любомир Тодоров с основание - "за повече усмивки" и изразено от него желание средствата да са за звеното в Пловдив.
Благодарности на г-н Тодоров за щедростта и желанието му да помогне!  smile3501   bouquet

# 242
Бих искала да подаря мои летни дрехи (размер 42 - 44) на младо момиче или майка, включително летни кожени чехли (номер 38). Всичко е идеално запазено и модерно Simple Smile Част от тях са:
http://prodavalnik.com/malka-cherna-roklya-na-stilna-zhena-i1830448
http://prodavalnik.com/strahoten-lenen-pantalon-rosita-i1830422
http://prodavalnik.com/svezharska-tunika-potnik-i1830372
http://prodavalnik.com/elegantno-proletno-lyatno-sako-i1830254 и т.н...
Мога да мина през склада ви и да ги оставя когато е удобно

# 243
  • Пловдив
Kabiv, сещам се за Христина с малката Пепи, която последния път като ходихме с Доника спомена, че има нужда от летни дрехи. По-спортните биха и свършили работа. Ако момичетата са съгласни, може нещо да е за нея.

# 244
  • пловдив
Kabiv в "склада" ни няма постоянно присъствие  Laughing по добре дай инфо от кой район си и който е близо или по свободните може да мине да ги вземе. Благодаря ти за желанието да помогнеш  Hug
emimimi съмнявам се, че на Христина 42-44 ще стане  Thinking по скоро ще отпътуват за Асеновград.
Относно срещата какво ще кажете да е другата седмица, защото тази има отсъстващи  Mr. Green
Едно обедно рандеву.... например пониделник след 11ч  newsm78 Хайде давайте предложение, че се налага пак да говорим по един организационен въпрос  Peace

# 245
  • Пловдив
Аз с цялата си наглост ще предложа да се видим някъде около нас, защото съм трудно подвижна, а и на мен ми е домъчняло за вас. Пък и да се изкажа компетентно по организационния въпрос все пак  Flutter

# 246
Към дарението добавям още едни детски сандалки и едни маратонки, мъжки, номер 26. Три плюшени играчки за да направим приятно впечатление на някое детенце Simple Smile и една шепа чорапки за номер 26.
Разпределете ги както намерите за добре. Знам за склада ви, т.к. и друг път съм го посещавала  Wink. Живея близо до него - зад кино Гео Милев, но разбира се, ако има кой да ги вземе от къщи ще се получи идеално в предвид, че съм с бебе.
Хубав ден!

# 247
  • пловдив
bugaboo дай някое предложение около вас тогава , аз гледам само да е около обяд, за да се уредя и аз с присъствие  Mr. Green
Kabiv на ЛС ще ти пусна мой телефон , драсни ми място, час, ден в който ти е удобно и ще мина да ги взема  Peace

# 248
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Присъединявам се към понеделника около  обяд 11- 11,30 - казвайте къде

# 249
  • Пловдив
Присъединявам се към понеделника около  обяд 11- 11,30 - казвайте къде

Нека да е от 11ч., че от 13.30 съм на зъболекар.
Предлагам - Сентрал парк в градската градина, Сладоледена къща срещу пощата или кафето на магазин Евмолпия да ми е съвсем близо Grinning

# 250
Бистрето да дава идеята!!!
Аз ако съм на линията ще пробвам да се включа,защото по това време пък при нас почват обедните почивки,а брат ми заминава за Лондон и малко отънява фронта.

# 251
  • пловдив
....да ми е съвсем близо Grinning
Добър опит, но контузената е Бистра и не е ясно колко дълго може да върви  Mr. Green
По далечни мои спомени до детска градина Малкия принц / зад търговския център с китайския който посещавахме/ имаше кафене  newsm78 Бистре, ти най добре си знаеш и възможностите и махалата, давай предложение  Hug

# 252
  • Пловдив
....да ми е съвсем близо Grinning
Добър опит, но контузената е Бистра и не е ясно колко дълго може да върви  Mr. Green
Ха-ха, е не давате да се пробва човек Joy

# 253
  • Пловдив
Аз предлагам работен обяд в Райа. Да поработим, да се видим, пък и да се погрижим да не заслабнем все пак  Laughing
Иначе и сладолед ми се яде, но далечко ми идва сладоледената къща с тоя пусти крак.

# 254
  • пловдив
Значи!!! Работната среща ще е
Понеделник, 13.06  от 11 ч в ресторант Райа на ул. Кап.Райчо
Отсъстващите без извинителна причина, плащат сметката на следващата среща  newsm48

Нещата от Kabiv са при мен, моля носете ключ от склада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт