Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 392
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Имаме покана от директорката на Асеновград за 31.05.2011г. от 17ч. на коктейл по случай изпращането на абитуриентите. Някой има ли възможност да отиде?

# 226
Тогава е на Вики последния официален ден в ДГ и ...няма да мога.

# 227
  • Пловдив
Здравейте, български майки!

Екипът на Звено "Майка и бебе" честити Ден на детето и желае на малчуганите ви да растат здрави, палави, безгрижни и щастливи! На вас пожелаваме здраве и много радости и удовлетворение в благородното ви начинание!

Използваме възможността да отправим две покани - едната е за детски празник на 1 юни от 10.30 часа на сцена в Градската градина / Цар Симеоновата градина/.Втората покана е за Ден на отворените врати в Звено "Майка и бебе" на 08.06.2011 г. от 14 ч. Ваш представител ще има възможност да се запознае отблизо с услугите, които целят предотвратяване на изоставянето на деца в домовете, с добри практики на ЗМБ и Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Пловдив. Денят е част от Кампанията ни "ОСТАНИ РОДИТЕЛ".

С пожелания за весел 1 юни!
Екип Звено "Майка и бебе"

# 228
  • пловдив
Втората покана е за Ден на отворените врати в Звено "Майка и бебе" на 08.06.2011 г. от 14 ч.
А това къде ще е ? За сега нямам задачи на 8ми и ако има желаещи да отидем, мога да се присъединя  Peace
ВяраВики в събота щеше да минаваш през Калофер... успя ли все пак да се видиш с директорката и има ли някаква светлинка със стипендиите  newsm78
Момичета дали да не си направим едно кафе-парти ... примерно след 17ч в събота... хем ще си видим красивите физиономийки, хем да порасъждаваме за летните изяви  Mr. Green 

# 229
Не успях да мина ,защото бяхме колона от коли и нямаше как де се отклоним.
Странно,но директорката не ме е търсила изобщо newsm78 А уж имаше идея ,да не кажа зор.
За събота засега съм на линия - казвайте къде и точен час.17ч ме устройва.Имам и багаж за склада,та ако може някой да носи и ключа за бараката Laughing

# 230
  • пловдив
Ами мястото според мен зависи от това с деца или без деца ще идвате  Laughing Аз по не ги знам тези с детски площадки около тях, затова предлагайте, аз съм съгласна с всяко място  Peace Ако пък ще е кафе и още нещо....  Mr. Green  може пак на ресторанта на младежкия хълм  newsm78 там нали имаше детска площадка  или някъде около вас Вярче, че и Момчи да може да ни навести с бебока  Wink

# 231
  • пловдив
И Мили потвърди участие за утрешното поркане с работна цел  Mr. Green  Дотук сме три потвърдени желаещи. Хайде момичета давайте по смело, нЕма да копаме, шЪ пием и говорим  Wink
Относно мястото.... дали да не сме в МОЛа ... има и за пиене има и за ядене и Тон бонбончето е на една разстояние, има паркинг.... минават и мъже  Joy да не говорим, че така и още не сме се черпили за добре свършената работа покрай базарите  cheers

# 232
Ако го направите в МОЛа пак ли към 17:00 часа?

Не обещавам, но ще направя всичко възможно да се видим  Hug

# 233
  • Пловдив
Аз ще съм утре извън града, но ако е след 17ч сигурно ще мога да се включа на финала Mr. Green

# 234
  • пловдив
Като гледам няма други предложения, значи аз си засядам след 17ч на 3 етаж на МОЛа и желаещите се присъединяват .... така да се каже среща на отворени врати  Mr. Green

# 235
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, ЕВН ни предлагат следното - по случай 15.09  служителите да събират всичко, необходимо за ученика. Те ще направят график кога и къде ще се събират - ние трябва да си ги приберем. Лошото е че не могат да се ангажират с транспорт, а имат офиси в Смолян, Кърджали, Велинград, карлово,,,

А за среща, аз съм насреща, ама тази на 04,06съм я изпуснала , давайте друга

# 236
  • Пловдив
Има предложение да направим среща на Сентрал парк в Градската градина, че да могат и мамите с бебетата да се включат.
Бистре, Еми, Роси,  newsm78/да не пропусна някой/, казвайте кога ще е удобно, че ни е домъчняло за вас Hug

# 237
  • пловдив
Има предложение да направим среща на Сентрал парк в Градската градина, че да могат и мамите с бебетата да се включат.
Бистре, Еми, Роси,  newsm78/да не пропусна някой/, казвайте кога ще е удобно, че ни е домъчняло за вас Hug

tiptoe да подскажа....всеки ден през седмицата от 11 -12ч..... събота след 17ч....неделя цял ден....  tongue

Звънях на Симеонова, но явно не ми отговори, утре пак ще и звъня за списъка на степендиантите  Peace

# 238
  • пловдив
Пак аз  Mr. Green Свързах се със Симеонова от Асеновградския. На 15 юни ще завършват и големите, затова след тази дата до към 20-25 ще се събира комисия, която ще определи кои от децата заслужават наградата за най добре почистена и подържана стая и наградите за най добър резултат в училище. Веднага щом списъка е готов ще ти го изпрати Мили.
От нас се иска след това да определим дата и да им се обадим за да се подготват /отличниците да са на лице, че ваканцията като ги грабне....  Laughing /

# 239
  • Пловдив, но иначе от Бургас
az moga po vsqko vreme, taka 4e da pi6at rabote6tite, Bistreto si e s4upila pryst na kraka  Sad i e dobre sre6tata da e po blizo da tqh

samo petyk ve4et i sybota ne moga, 4e moite hora se vry6tat ot po4ivka

Общи условия

Активация на акаунт