Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 394
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Здравей Жозефина,
Пиши от кой квартал си ,за да прецени кое момиче да се свърже с теб ,за да вземе нещата.

# 211
  • Пловдив
здравей, Вяра.
Ще ги донеса до склада ви или където искате, но след като събера всичко, сега за момента само от моите неща отделих, но може да има още дрехи и друг размер  Mr. Green
от понеделник натам, уикенда няма да мога.
  bouquet

# 212
  • Пловдив
Вярче, ти вече не се ли отдаваш на почивка и повечко мързелуване.  Heart Eyes
Josefin,  аз с помощтата на приятелка и момичетата тук помагам на едно семейство с две близначета, родени след няколко опита инвитро. Досега носех само дрехи и играчки за дечицата. Майката е слабичка и дребничка и може дрехите да са подходящи за нея. Ако искаш нещо да отиде за нея, може да се свържеш с мен. Което не е подходящо за нея, ще отиде към склада.

# 213
  • пловдив
Еми, че тя явно си мързелува, щом има време да наглежда темичката  Mr. Green
При мен има ключ, когато се уточните кои дрехи стават за мамчето и кои ще отидат в склада- свиркайте да ви го дам  Peace

# 214
  • Пловдив
Ще те питесня при нужда за ключа, Ани,ако с Josefin се уточним нещо, . И без това си ми по път.

# 215
Мързела пак е работа.Да не мислите ,че е лесно да побутвам тая тема ooooh! Mr. Green

# 216
Здравейте,
Има ли акция за събиране на дрехи за абитуриенти?
Имам три изчистени рокли за даване ( бих искала да ги дам само за празниците и после по възможност да се върнат), за да може до година пак някои деца  да ги ползват. Peace
Роклите за семпли, но с някой друг аксесоар може да се получи добър тоалет. newsm78

# 217
  • пловдив
dyrabyra имаше , но се справихме. Поне за тази година успяхме да набавим и за няколко деца от Асеновградския и за няколко деца от Защитеното жилище в Пловдив. Благодаря за предложението  Hug , запазваме си правото за догодина, ако има необходимост да приемем помоща ти   bouquet

# 218
На разположение съм и за до година. Записвам се да ви следя активно и да се опитвам да помагам с каквото мога  Peace

# 219
  • Пловдив
Благодаря на Josefin за  трите чувала с дрехи, които ни донесе вчера   bouquet

Днес Доли ще кара едната абитуриентка на бала, благодаря й за ангажимента, който пое   Hug
Благодарности и на всички момичета, които се включиха за закупуването на обувките и чантите на децата   bouquet

# 220
Привет и от мен Stop
Вчера оставих малко доматено пюре в буркани в Нареченски бани.Осигури ни го г.жа Христова,която ни урежда вече втора зима ябълки за децата.
Благодарим и отново  bouquet
Има и за Асеновград,но понеже никой не ми вдигна телефона в петък цял ден и не минах да ги оставя.Бях с други хора и не можех да ги ангажирам да се мотаме ,докато някой ни обърне внимание.
Приятни празници на всички Heart Eyes

# 221
  • пловдив
Момичета, какво ще кажете някоя неделя през м юни да оскочим до Калофер. Предлагам неделя, защото това ми е целодневния почивен ден и бих могла да съм с колата.  Ще ми се да се срещнем на място с децата и да говорим с директорката, защото продължава да не ми се вярва, че така и не се намери дете на което да се отпусни стипендия...Доника предложи и Зелениково, но то е по близо и по може през седмицата.
Давайте предложения моля. Доника на 4 и 5 е заета, може би следваща неделя  newsm78

# 222
Утре ще минавам пътьом през Калофер  и ще  оставя останалото доматено пюре.Звъня на директорката ,но засега телефона мълчи.
Ани -  в неделя няма да намерите директорката в дома.Тогава има само дежурни възпитатели.А варианта Зелениково - Калофер сме го правили и за един ден,даже и  за половин е осъществим.В една посока са,а и Мили знае пътя Simple Smile
Ще звъня на директорката и ще ви информирам Stop

# 223
  • Пловдив
Каквото и да решите, аз съм ЗА. Домъчняло ми е за всички деца. Юни месец ще съм по-свободна, така че мога да планувам всякакви пътувания Peace

# 224
  • пловдив
възпитатели.А варианта Зелениково - Калофер сме го правили и за един ден,даже и  за половин е осъществим.....
Да ама аз не съм млада мома като вас, а за дъртофелка като мен, лягане след 2-3 вечерта и е трудно ставането преди 9-10 , после отиване - връщане и в 16 ч стартиране на още 10ч правостоящ работещ .... newsm27 кокалаците няма да ми издържат  затова все се опитвам да се уредя с дълго пътуване в неделя  Mr. Green  но си права, че може да не намерим директор.... знам ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт