Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Напомням за утре, че срещата е  10,30ч пред склада, за сега сме само аз и Милена, а и двете сме с малки коли, няма ли никой свободен за няколко часа утре !?!?!?!?!

# 196
За съжаление лично аз немога, но мисля по въпроса  newsm78
Ще изпратя моя подарък утре по нашето момче до склада да ви го предаде.
Violenza, моля те предай му един от новите ключове!

bouquet

# 197
аз ви подведох момичета, съжалявам, наистина няма кой да гледа малката цяла седмица и мъжа ми има работа, въобще в пълен шах мат съм

# 198
  • пловдив
Как мина рождения ден момичета? Драснете две думи и за нас  Laughing

# 199
  • Пловдив
Извинявайте, но не стига времето за нищо ooooh!, за форума най-малко.
Рождения ден мина добре. Взехме рождениците, заведохме ги в хотела. Имаше хапване, пийване, за желаещите танци. Стана малка издънка с тортата, че трябваше да е чакаме, но въпреки всичко е изчакахме. Рождениците духнаха свещички, получиха подаръци, хапнаха си по едно парче и ги откарахме обратно в дома. Искам да отбележа, че децата се бяха приготвили, бяха много хубаво облякли, гелемите бяха с грим и т.н. Ще видите снимките, само Черна перла да ги свали.
В дома занесохме още: дрехи, халва и сладки.

# 200
  • Пловдив
Само да допълня, че вчера успяхме да купим и на другата абитуриентка обувки и чанта, благодарение на kiro   bouquet  bouquet  bouquet

Има ли някой свободен и с готина кола за 21,05 да кара едната абитуриентка, аз й бях обещала, но се оказа, че мъжът ми е поел ангажимент точно за тази дата да вози едно момче ooooh!

# 201
И аз занесох халва в Наречен.Утре ще издадат свидетелството.
На 21.05 заминавам на почивка и няма да мога да помогна.

# 202
Ехооо къде се изгубихте бре моми Laughing
Малко "раздвижване" по въпроса Калофер.
Люси ми се обади за едно момиче,което е избрано от някаква агенция за манекени и фотомодели.Предложили са и участие за снимки ,но трябвало да се плати около 350-360 лв за това.Останалата сума я поемала агенцията.Та питането е :
Дали събраните пари могат да се използват за това начинание?

# 203
  • пловдив
Аз съм ЗА, нали идеята беше точно такава - да се опитаме да помогнем за евентуално бъдещо развитие  Peace

# 204
  • Пловдив
как така ще се плаща  Shocked като са й предложили участие, ТЕ трябва да й платят хонорар, не съм съгласна да се дават пари за подобно нещо, вие знаете ли за какви снимки ще ползват момичето, коя е тази агенция?
Може да се плати за курс за манекени, но не и за снимки, не можем да поемем такава отговорност  Naughty

# 205
  • пловдив
Като се има в предвид, че Люси отговаря за тези деца, предполагам, че преди да ни се обади за парите е проучила агенцията. Хонорар се плаща след одобряване и евентуално участие. Предполагам сега става въпрос за предварителни снимки, които се правят за да се определи фотогеничността. После следва обучение /ако се удобрят снимките/ и чак тогава са снимките с рекламна цел - примерно за Метро, за дадена фирма за производство на дрехи ... които всъщност се заплащат. Предварителните снимки включват /обикновенно, не е гаранция, че и в този случай е така, но това е и ролята на Люси, да разбере за какво са исканите суми/  прически, козметични процедури, грим. При правилно договаряне, тези снимки могат да се оформят като /сега ще напиша дума за която не претендирам за правилно написана граматически, че е знам само устно/ потфолио. Това оформяне също оскъпява, но си оставя за лицето и с него може да кандидатства за изява и към друга агенция и фирма /имахме познато момиче, което се снимаше с дрехи и обувки  предлагани в Метро и детето си изкарваше парички по този начин/
Вярче, притеснението на violenza обаче  си е съвсем нормално и до някъде го споделям, дали като се обадиш на Люси не разясниш за точно коя агенция става съпрос и за какъв вид продукт прават рекламни снимки  newsm78

# 206
Здраявейте, аз също смятам че трябва много да се внимава с тези агенции, че като слушам новините какви неща могат да се случат. Дано ръководителката наистина да е проучила нещата, а не да е някоя фирма фантом, която само да обещава и да прибира паричките на желаещите да са звезди.

# 207
Ще изпратя линк на темата на Люси и нека тя обясни точно за какво става въпрос и директно да се коментира тук.

# 208
  • Пловдив
Търся лятна количка за бебето на Христина, моля разпитайте ваши познати  Mr. Green

# 209
  • Пловдив
здравейте,

сега изкарвах летни дрехи и прибирах зимните и като гледам имам неща, които повече няма да нося, както от летните, така и от зимните - блузи, панталони, ризи, потници, суичъри. Запазени са, даже по-скоро са като нови. Предишни години ги пращах към баба ми на село, там тя раздаваше, но сега мисля направо аз да ги дам. Ако има нужда за някого с радост ще му ги занеса. Дрехите в общи линии са цветни и размер s, така, че биха станали на слаба жена или 12-18 годишно момиче.
  bouquet

п.п обувки 38 номер също мога да подаря.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 14:51 от Josefin

Общи условия

Активация на акаунт