Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Няма проблем, ще се обадя. Само уточнете за колко часа да обявим рождения ден.

# 181
  • Пловдив
Молба към хората с ключовете за склада: ако има някой свободен да отидем да закараме багаж, че терасата ми се напълни с дрехи.

Поли  bouquet

# 182
  • Пловдив
Молба към хората с ключовете за склада: ако има някой свободен да отидем да закараме багаж, че терасата ми се напълни с дрехи.

Поли  bouquet

В мен има ключове, мога утре да мина към 10 -10,30 да ти ги оставя или да се чакаме там Peace

# 183
  • Пловдив

Поли  bouquet

В мен има ключове, мога утре да мина към 10 -10,30 да ти ги оставя или да се чакаме там Peace
Чудесно   bouquet Сутринта ще ти звънна направо да се чакаме там Hug

# 184
  • пловдив
Да сте живи и здрави момичета! Бог да закриля всички ни!

# 185
  • пловдив
Брей голямо празнуване му ударихте  Laughing ако сте се прибрали, дайте предложение за час на РД за да може Мили да резервира, че датата съвсем наближи. Дори и да е в 17 ч за мен пак е проблем, защото гаранция, че точно в 16 ч ще приключа работа никога няма , тъй че не се съобразявайте с мен.

# 186
Аз продължавам да съм на 99 % отсъстваща.Ако се промени нещо,ще се включа Hug

# 187
  • Пловдив
Говорих с хотел Колор. Резервирала съм за 30.04. от 12ч. Менюто ще е същото -пилешки хапки, пържени картофки и сандвич. Тортата ще е от Неделя. В дома са предупредени. Рождениците ще ни чакат в 11.30ч. да ги вземем.

пп. Ако искате ние да се чакаме в 10.30ч. пред склада, да натоварим и тръгнем от там заедно.

# 188
  • Пловдив
Днес случайно срещнах две от момичетата в Асеновград, връщаха се от СУПЗ.Веднага попитаха за събота, кой ще идва, в колко и т.н.Едното от тях е рожденичка и много искала да й се сбъдне желанието-малко касетофонче, което да чете дискове. Wink
Само не разбрах защо децата пътуват да Пловдив, а не си учат в Асеновград newsm78

# 189
  • Пловдив

пп. Ако искате ние да се чакаме в 10.30ч. пред склада, да натоварим и тръгнем от там заедно.

Става  Peace
Хайде още някой с кола да се включи  Mr. Green

daskal77 , пътуват, защото няма такова училище в Асеновград  Simple Smile

# 190
Аз отпаднах на 100 %,но пък ще занеса част от халвата в Наречен Wink

# 191
аз нямам кой да ми гледа малката, объркаха ми се всички планове. днес ще видя какво мога да направя и ще звънна по телефона.

# 192
Много, много съжалявам, но се оказа че на 30 по обяд ми е напълно невъзможно. Ще правим 40 дни на баба и немога да отсъствам. Ако е възможно за по-късно към 16-17 часа.  Praynig Много се извинявам.

# 193
И аз да се подредя на опашката за извинения  Embarassed, не сколасах за сладките, нещо не ми беше особено добре тази седмица  Sad Все отлагах, отлагах и накрая така се получи  Sad
   Не, че вие сте разчитали много на моите сладки, но нали бях обещала. Ще ги направя друг път за друг повод  Peace
   Оказа се, че светът наистина е малък: милата седмица се видяхме с Джони и от дума на дума, стана ясно, че ви познава повечето  Simple Smile Така че имате специални поздрави от нея, момичета   bouquet

# 194
Приятно изкарване на рождения ден, момичета, и не забравяйте снимки!
Ако мога с нещо да помогна, предлагам услугите си.

Общи условия

Активация на акаунт