Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 405
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
emimimi, удобно ли е към 11ч на склада утре да ти оставя ключа?  Grinning

Казвайте кой ще има възможност за 30 април/събота да организираме рожденния ден в Асеновград!

Утре ще взема абитуриента и ще отидем да си хареса дрехи, ако някой има желание да дойде е добре дошъл!

По кое време смятате да излизате. Аз бях обещала да му вземя нещо и не се отмятам newsm78

# 166
  • Пловдив
kiro , с Ани ще ходим към 11ч до СПЗ-то и може би след 12 - 12,30ч ще вземем младежа и заведем да си хареса нещо! Пусни ми телефона си на лични да се разберем Simple Smile

# 167
  • Пловдив
Доника, за 11ч  утре става. Ще гледам да съм точна и да съм пред скалда. Ако има някаква промяна или нещо се обърка ще ти звънна да кажа.

# 168
  • пловдив
Ох, днес интернета ми беше като играта - тука има, тука нема.... Twisted Evil
Така, сега и аз да си кажа, че манджа без меродия....  Mr. Green
violenza утре те чакам  Peace Приготвила съм часовник ръчен на Пешето, малко радио на Марчето+ дрехи дано и станат, и разни други джиджавки  Laughing . Ти обаждала ли си се на директорката, че ще ходим  newsm78
Организацията на рождения ден включва ли почерпка?
   И ако да, то мога ли да се включа с домашни сладки например?!?

Последните няколко рожденни дни празнуваме в едно много приятно заведение в Асеновград. В самостоятелна заличка сме, с музика и голям телевизор. Има хапване и пийване за децата, но не мисля, че ще е проблем да внесем и домашни сладки , дори и да им дойдат в повече, всичко което не могат да изядат им го опаковаме да си го носят в дома Peace
Както вече писах, аз на 30 съм пас, защото е събота и съм на работа до 16ч  Sad Хайде момичета дайте имфо кой може и кой не, защото децата ги транспортираме от дома в заведението и ще са нужни поне 2-3 коли. Ако не се събере достатъчна бройка да местим датата.

# 169
  • Пловдив
Аз за сега за 30-сти съм ок за рождения ден.
Ани, може да го направим този път от 17ч. Вече времето е хубаво и не се стъмва рано.

# 170
  • Пловдив
antom, предупредила съм, че ще ходим, ще ни чакат, говорих и с абитуриента и той ще е там Grinning

Аз за сега за 30-сти съм ок за рождения ден.
Ани, може да го направим този път от 17ч. Вече времето е хубаво и не се стъмва рано.

Аз съм ЗА и двата варианта, но трябва да сме с поне три коли за да ги извозим рожденниците Rolling Eyes

# 171
Антом, благодаря ти за отговора  Simple Smile
  Мили, ако ще ходиш на 30 на рождения ден, дали може пак в някоя обедна почивка да мина да ги оставя във вас сладките?

# 172
  • Пловдив
Антом, благодаря ти за отговора  Simple Smile
  Мили, ако ще ходиш на 30 на рождения ден, дали може пак в някоя обедна почивка да мина да ги оставя във вас сладките?
Няма проблем Peace

# 173
  • Пловдив
Днес с antom посетихме младежите от Защитено жилище, много ни се зарадваха, почерпихме се в барчето на комплекса и си побъбрихме! Занесохме им почерпка, касетофон, уокмен, радио, часовник, дънки, блузи и други дреболийки.

Оказа се, че и при тях / Защитено жилище/ има двама абитуриента, които са сираци и още не са облечени, ако някой има запазен костюм за момче с ръст 170см или рокля за момиче, слабичко около 150см ще са ви много благодарни Grinning

С абитуриента от Асеновград,  купихме обувки, яке, нови чорапи/че беше със скъсани/ и боксери, остана ризата, но иска да я купим след като си види костюма, за това се разбрахме да я купим другият месец!

# 174
  • Пловдив
В склада имаше някакви костюми. Бяха на закачалка, закачени на прозореца. newsm78

# 175
Аз имам костюм и сако съвсем запазени, слагани са 2-3 пъти. имам и рокля, която мисля, че е много подходяща. Мога да ги занеса направо където кажете. за 30 ще съм на линия за Асеновград с кола.

# 176
  • Пловдив
И една съседка ми обеща костюм с риза. Следващата седмица ще го взема.

# 177
  • Пловдив
Аз имам костюм и сако съвсем запазени, слагани са 2-3 пъти. имам и рокля, която мисля, че е много подходяща. Мога да ги занеса направо където кажете. за 30 ще съм на линия за Асеновград с кола.

Eeeee, супер тогава, обади ми се да ти дам координатите на директорката Hug
mili.m ако искаш и ти го вземи костюма, нека има избор момчето, а и все на някого ще послужи там Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 15:48 от violenza

# 178
  • пловдив
Честит празник момичета!
Да сте живи и здрави!

# 179
  • Пловдив
Днес занесох костюмите и роклите за абитуриентите от Защитено жилище, голямо мерене падна, благодарности за   kiro, mili.m , и мюриел, които осигуриха дрехите за децата, радостта беше голяма и имате големи благодарности от тях и директорката   bouquet
Поканени сме официално на 19-ти да видим и  изпратим децата на бала!

За рожденния ден на 30 /събота/ гледам изявилите желание сме  mili.m, kiro, Поля и аз , хубаво ще е да сме с три коли, защото децата са 12, а и доста багаж сме отделили в склада за Асеновград, така че ако още някой има възможност да дойде, ще е чудесно  Simple Smile
Мили, освен да се обадиш след празниците и да резервираш залата, дайте предложение за час!

Весели празници момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт