Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 409
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Да не се заричам,но мисля да отскоча .Ей го къде е,пък и колко години го пътувах.....Но това е вече  друга тема и да не спамим Mr. Green
Ще имам впредвид и ще се обадя предварително.
За утре остава ли 16ч в склада newsm78

# 151
  • Пловдив

За утре остава ли 16ч в склада newsm78

Ами то остава, ама ти къде се пишеш с тоя тумбак Mr. Green

Мили, ще ти я нося чинията Grinning

# 152
И кВо ся,нас кучета ни яли Sad. Поне ще дойда да ви видя,да ви дам някой лев,да почерпите нещо.... Mr. Green.А пък аз ще ви донеса халвЪ Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Ако може някой с принтер да ми пише, да му изпратя списъка с рождениците, да го разпечата за днес и да видим за подаръците.

# 154
Аз имам принтери и цветен и обикновен, какво трябва да се направи?
Украсата за кога, че мен другата седмица няма да ме има.

# 155
  • Пловдив
Аз имам принтери и цветен и обикновен, какво трябва да се направи?
Украсата за кога, че мен другата седмица няма да ме има.
За вчера беше въпроса. Няма проблем. Така или иначе вчера нямахме опаковъчна хартия за да подготвим подаръците и ще трябва да се отиде допълнително.

пп. С Доника обсъдихме вариант рождения ден да е на 30 април. Какво ще кажете?

# 156
ОК, тогава, на разположение съм.

# 157
  • Пловдив
Благодаря на eli_diva   bouquet, която днес подари страхотен касетофон за младежа от Защитено жилище!
Има ли желаещи другата седмица да посетим Пешо, Наско и Марчето в центъра, а и да се срещнем с абитуриента от Асеновград, който учи в СУПЗ  Simple Smile

# 158
  • пловдив
violenza аз съм от желаещите, дай предложение за ден... вторник например  newsm78
пп. С Доника обсъдихме вариант рождения ден да е на 30 април. Какво ще кажете?
30 е събота и аз отпадам като вариант за присъствие

# 159
  • Пловдив
При мен има няколко листа от златната опаковъчна хартия, която Доника ми беше дала за звездите миналата коледа.  В четвъртък ще имам гледач за малкия и мога да отида в склада да опаковам подаръците. Пишете ми само дали са там или са в някого и от кого да взема ключ. Поне с това за момента мога да помогна.

# 160
Уффф,първо да се извиня за събота,но се поуспах Embarassed.
А сега няма да мога да отида и в Пазарджик,че точно тази събота започва на Вики един нов курс,а и и дойде реда за преглед при един специалист.Даже незнам дали ще смогна,че са близко часовете.
Еми - ключ има в Ани и Доника.Притеснявай ги тях Laughing

# 161
  • Пловдив
emimimi, удобно ли е към 11ч на склада утре да ти оставя ключа?  Grinning

Казвайте кой ще има възможност за 30 април/събота да организираме рожденния ден в Асеновград!

Утре ще взема абитуриента и ще отидем да си хареса дрехи, ако някой има желание да дойде е добре дошъл!

# 162
Организацията на рождения ден включва ли почерпка?
   И ако да, то мога ли да се включа с домашни сладки например?!?

# 163
Аз най-вероятно ще съм извън града на 30.04 - така че отпадам Sad

# 164
  • Пловдив
violenza, довечера като се прибере от София  "бавачката"  за малкия ще зная със сигурност.  За мен е удобно,  но по-късно ще ти пратя ЛС да потвърдя и да се уговорим.

Общи условия

Активация на акаунт