Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 368
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • пловдив
Благодаря за снимките Мили! Най после и ние да се порадваме виртуално на последното посрещане на РД в Асеновград  Peace

# 332
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам дрехи ( 6 малки чувала ), подходящи за възрастна жена, които не ни се изхвърлят, но и в старческия дом не искат да ги вземат. Ако мислите, че ще са ви от полза за някой друг дом или семейство, на което помагате, с радост ще ги дадем.
Благодаря предварително!

# 333
Лоша новина:

http://novini.dir.bg/news.php?id=9215613

А колко от това е истина?    Sad

# 334
Лоша е наистина.И като се има впредвид ,че във всяка лъжа има и по малко истина???!!!

# 335
  • пловдив
Току що гледах и видеото на Нова телевизия. До колко е вярно, ще стане ясно след като приключи проверката.Че за последния месец им се случиха доста неща ... си е факт...  Едното момиче не си я спомням, може скоро да е постъпила в дома, но това което по ме притесни, е че едното от момичетата /дано да бъркам  Thinking/ е сред наградените... а едно от условията за награда беше и добро поведение.... директорката  заяви, че и трите са с проблемно поведение.... но и как пък да са били заключени 7 дни в "изолатор" като на 31 07 тепърва се върнаха от морето.... нещо сметката не ми излиза като се има предвид, че полицията работила по случая от сряда....
 newsm78 да, доста въпросителни....

http://www.novatv.bg/news/view/2011/08/06/19454/%D0%A2%D1%80%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 19:58 от antom

# 336
ей, царе са журналистите да правят сензации!

# 337
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДОНИКА!

# 338
То след такова пожелание,нашите ще бледнеят Cry
Скромно от мен :
Живот и здраве и много верни приятели !!!

# 339
Здравейте.Имам количка подходяща за новородено, която искам да дам на някое нуждаещо се семейство.Количката е от по-тежките.Пишете ми на лични, ако имате нещо предвид.Ще се радвам да помогна.

# 340
  • пловдив
deni_den  в Зелениково вече има колички /те ни бяха помолили/ , но много често се появява молба за количка. Единия вариянт е да остане при теб и да ти пишем лично съобщение, щом постъпи молба, а другия е да минем да я вземем и да я занесем в "склада" мястото в което събираме дрехите и заготовките за благотворителните базари. Както прецениш.
Скоро Даскалчето писа за количка, но не знам дали намери.. ще и пусна на ЛС твоето съобщение и ако не е намерила ще ти драсне съобщение  Peace
Момичета, на някой да му се намира детска количка за десет месечно бебче.Едно семейство до нас търси втора употреба, но възможностите им са много ограничени.Ако на някой му е излишна количката, моля да пише на лични.Хората са много свестни Peace

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 21:28 от antom

# 341
  • Пловдив
Ани, не е намерила количка Даскалчето. Аз се свързах с deni_den през друг сайт и изчаквахме дали ще стигне до нас. Радвам се, че ще може да помогнем на семейството, защото разбрах че изкарват бебето на ръце в момента, защото нямат количка.  Ако се наложи превоз с по-голяма кола-насреща съм, че не помня даскалчето с голям багажник ли беше.

# 342
  • Пловдив
Количката ще е тук в събота и ще я взема.Имам телефона на момичето.Еми, благодаря ти! Peace

# 343
Развитие по темата за дома в Асеновград:

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=9257147

# 344
Neznam zashto,ama neshto ne si padah po tazi direktorka.Vatreshnia mi glas mi e govoril!!!
Izvineme ne za latinizataqama klaviaturata neshto....
Dano novata e po-sviastna Praynig

Общи условия

Активация на акаунт