Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 366
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • пловдив
А аз съм песемист  Sad В този вариант на институциите, която и нова да дойде...  Щерката отдавна порасна над вечерния 21ч  и опита ми е малко по голям  Mr. Green Твърдо съм против малтретирането - физически и психически, но не знам за вас... на мен ми се е налагало да наказвам ... не съм удряла, не съм и заключвала. Обаче съм прибирала любима играчка, забранявала съм излизане , изключвала съм телевизор точно на най любимо детско... Много хора ще кажат, с детето трябва да се говори. С едно е лесно, с две трудно, но не невъзможно, с три... с четири.... а когато говориш, обясняваш какво е добро, кое е лошо и в събота и неделя то си иде до онези, които уж трябва да си го обичат и гледат, път те не.... и като се завърне и ти пак заговориш ....то те зашеметява с " ама кучко, ти ли ще ми кажеш.... ще правя каквото си искам и ти нищо не можеш да ми направиш щото "мама" каза че ще се оплаче и ще видиш ти.... "  Не защитавам персонала на дома, просто расъждавам как се е стигнало до там... Доколкото си спомням диресторката беше психолог  newsm78  Дано не съм лош пророк, но ... а сега, като дойде нов директор какво ще следва ... " не се опитвай да ми забраняваш, защото да не изхвърчиш и ти.... като онази..."  Дано наистина греша и положението в дома се промени към добро  Praynig
За мен единствения вариант е в тези институции за повече от няколко месеца да влизат само деца с пълен отказ.  Докато има това иди си -  ела си ....  и най гениалните психолози, педагози, социолози накуп да се съберат резултата все ще е пришип с изгнили конци   Twisted Evil

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:38 от antom

# 346
  • пловдив
последната прочетена страница
http://www.monitor.bg/article?id=303027
направо си ври и кипи.....  Sad

# 347
  • Пловдив
Честно да ви кажа, макар че последната година не съм ходила в Асеновград, лична вина чувствам за всичко, което се е случвало. Знаете какво имам предвид, няма да изпадам в подробности  Peace

# 348
  • Пловдив
Момичета, получих количката и веднага я предадох на бебчето.Толкова се зарадваха хората, че не спряха да ми благодарят през цялото време.
deni_den  , специално ти благодаря за жеста!  bouquet

# 349
Момичета, получих количката и веднага я предадох на бебчето.Толкова се зарадваха хората, че не спряха да ми благодарят през цялото време.
deni_den  , специално ти благодаря за жеста!  bouquet

Много се радвам, че можах да помогна!Със здраве да си я ползват!Ще наглеждам тук и ще се радвам да се включа и по-нататък, когато имате нужда.

# 350
А вижте тук какво става :
http://www.marica.bg/show.php?id=62324
Този дом поддържа връзка с френско от както аз ходя - тоест 6 години.А преди това от кога е ???

# 351
  • пловдив
А ние се опитваме да ги впечатлим със степендия на децата...  ooooh! ау, колко сме нахални да им предлагаме някаква си сума, която случайно сме заработели със собствените си ръце, по някакви си благотворителни базарчета...  но пък ми хареса единствения коментар към статията...
"ми това сме си българите: мързеливи и сеирджии. Чакаме друг да ни върши работата.Нашите млади хора се дрогират и пребиват в катастрофи и пиянски истории. Ама да им мине през ум да направат нещо добро и полезно - АБСУРД. Ама много сме обидчиви. Когато Царят каза, че трябва българина да си смени чипа почти всички се обидиха. Когато Б. Б. каза, че не сме качествен материал- реакцията-същата." мечо
Мои мързеливи, сеирджийни приятелки тази година ще ни мине ли през ума да направим нещо добро и полезно и да спретнем пореден базар или обидчиво ще го ударим на мързел  newsm53 защото наближава септември и ще трабва да се стартира леко полеко с творенето...
Някакви новини от Асеновград  newsm78 Има ли нов директор, или временно изпълняваш длъжността....  Единственото което аз знам е статия от вчера
http://www.plovdivsport.com/news/279759.html

# 352
  • пловдив
от статия с вчерашна дата, директорката е върната на работа засега, поне аз така го разбирам
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=766934

# 353
Да помръдна темата ,че ще я загубя вече Simple Smile
Днес една мама - Женя от Кичука ми даде 4 кашона и 2 торби с дрехи.
Има количка и кошара за даване.Ако някой има нещо впредвид да ми звънка.
А пък ако се събирате за кафе може и ние да дойдем Wink

# 354
  • пловдив
Вярче, кашоните с дрехи бебешки ли са  newsm78 Яна от пазарджишката тема търси дрехи и обувки за деца 4-7 години от защитено жилище....  Ако някой не се сеща за нужда в Пловдив и има такива да пращаме... но да си кажат и другите  Peace
За съм ЗА кафето, през седмицата след 16ч и в неделя съм на разположение ако котка не ми мине път... пу пу... Дайте предложение  Praynig че и аз ви се затъжих за сладките физиономийки,  я и е време да ви поизмъча с мислене за базарите  Mr. Green
Не се скатавайтеееееееее обещавам да не ви сипвам сол в кафето...  Wink

# 355
  • Пловдив
С Доника преди малко се прибрахме от среща с момичетата от останалите градове. Дискутираха се доста теми, има доста предложение и неща които спешно трябва да се обсъдят и решат. Предлагам среща на 31.08. от 16ч. Пишете дали е удобно за всички и най-вече за майките с малки деца, също и за подходящо място. Ще е добре да се съберем във възможно най-голям състав.

# 356
  • пловдив
На 31 08 в 16 ч мисля, че ще мога да дойда  Peace Моето предложение е Тон бонбон до пешеходния мост. Предишния път като се срещахме там с част от момичетата беше супер, защото имаше място и за бебета и за каки и батковци ... но да си кажат и маметата... може и в градската градина...бих предложила и Сентъл парк, но с новите разпоредби за тютюнепушенето може и да не ни пуснат с бебета нищо, че има детска площадка... Mr. Green 

# 357
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Аз ще дойда, ако е в Тон бонбон ще ми е идеално, че съм с двамата

# 358
Да, заповядайте, аз черпя!  Heart Eyes
Аз ще бъда там, но в работилничката, защото на 1ви си отварям магазина за балони и сега работя денонощно, на 31ви ще правим декора за откриването. Но при всички положения ще отделя време за дневния ред, много ще се радвам.

# 359
  • Пловдив
ОК! Среща на 31.08. от 16ч. - Тон бонбон до пешеходния мост.

Общи условия

Активация на акаунт