Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
РОЖДЕННИЦИ

МАЙ

1. Момче – 9 год. -Miss Fairy
2. Момче – 14 год. - Miss Fairy
3. Момче – 13 год.  - 4erna perla

ЮНИ

1. Момче – 8 год. -  ВяраВики
2. Момче – 12 год. - 4erna perla

ЮЛИ

1. Момче – 8 год. - violenza
2. Момиче – 12 год.  - ICE89
3. Момиче – 12 год.  - ICE89
4. Момче – 15 год. - mamakiki

АВГУСТ

1. Момче – 17 год. - mamakiki
2. Момче – 17 год. - . – Атанаска
3. Момче – 18 год. – mili.m
4. Момче – 13 год. - mamakiki

СЕПТЕМВРИ

1. Момче – 11 год. - - Женя
2. Момиче – 15 год. -  antom
3. Момче – 17 год. - mamakiki
4. Момче – 18 год. -mamakiki

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 09:40 от mili.m

# 391
  • Пловдив, но иначе от Бургас
и от мен един подарък

когато са готови подаръците, искам да ги опаковам аз и отгоре да им сложа балони с хелий за настроение.

аз като видна заралийка поемам КЕЦ Стара Загора - пишете ми какво и кога трябва да направя
даже може и раднево, казанлък и чирпан, ако ми се обясни какво трябва да направя и може ли да се събере в една кола

Ако можеш да кажеш в кой ден, ама точна дата, ще отидеш в съответния офис и ще вземеш нещата,не вярвам да са за камион, ще се справиш  Wink

# 392
Аз ще взема двама рожденика, може две момчета от първия - май месец примерно. Може да се отчета и с присъствие. Рождениците ли казват какво искат за подарък, защото нямам идея.

# 393
  • Пловдив
Аз ще взема двама рожденика, може две момчета от първия - май месец примерно. Може да се отчета и с присъствие.
Ок, добавям те Peace
Рождениците ли казват какво искат за подарък, защото нямам идея.
Ние решавме какво да им купим.

# 394
Миленка, добави ме към списъка за рожденниците с оставащите свободни
май  3. Момче – 13 год.
юни  2. Момче – 12 год.

# 395
ок, засега на 100% поемам стара загора и казанлък, мога в началото на другата седмица, а най-сигурно след големите 4 празника. ок ли е така?

# 396
За съжаление трябва да им кажа точна дата- за след празниците искаш ли да отидеш в понеделник  26,10 в Ст.Загора и на 27.10 в Казанлък. ????

# 397
ще проверя и ще напиша на 16ти вечерта, късно ли е?
за стара загора мога без проблем всеки един ден, казанлък е когато колежката ходи да вижда майка си, която е в болница и не зависи от мен - трябва да говоря с нея

# 398
  • Пловдив
http://a.abv.bg/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=3851__z … 486259&ref=ts

едно дете се нуждае от раничка за училище с няколко тетрадки, химикали и ей такива ми ти пособия. Ако някой има желание да помогне на една майка с три деца, едно от които ученик, ще ви бъдем благодарни - и аз и тя. Детето е момченце, втори клас, а мама няма никакви средства в момента. Майката е от Пловдив" Трябват ни дрехи за девет годишно момче и обувки, яке...

Това е копирано от фейсбук. Роси ми го препрати. Ако някой може да помогне или имаме в склада някакви неща, да пишем.

# 399
Здравейте,аз мога да помогна с тетрадки и раница,а също така с останалите нещица необходими за един ученик.Дъщеря ми беше във втори клас миналата година и имам доста останали неща.Кажете само къде или на кого мога да ги занеса.

# 400
за стара загора мога без проблем всеки един ден, казанлък е когато колежката ходи да вижда майка си, която е в болница и не зависи от мен - трябва да говоря с нея

OK, дай тогава да и дам поне дата за Ст. Загора, а Казанлък когато разбереш нещо - кога ще ти е удобно

# 401
момичета, относно акцията за събиране на ученически пособия по градовете, за което ми писа Антом, да кажа, че днес се обадих и жената от Пазарджик въобще не знаеше за това. Да не би да трябва да се заяви предварително или как? Rolling Eyes

# 402
  • Пловдив
elena stancheva, ще пиша във фейсбук че може да помогнем с някои неща за детето и ще попитам къде да ги занесем  bouquet

Момичета, подаръците вече са разпределени. Предполагам, че ще се справим със закупуването им до края на месеца, дайте да решим датата за рождения ден.

# 403

OK, дай тогава да и дам поне дата за Ст. Загора, а Казанлък когато разбереш нещо - кога ще ти е удобно

стара загора е всеки ден удобен след 26ти, който сложите

# 404
ОК.Чакам повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт