Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Говорих с момичето от Център за деца и родители. Успяли са да посъберат част от нещата. Остава още нуждата от :
Есенни и зимни обувки -36, 37 номер.
Дънки или панталони
Анцуг
Плътни блузи

Детето е на 9 години, момче, слабо, нормална височина. Разбрахме се, следващата седмица да занесем събраните неща в центъра. От разговора ни съдя, че бихме могли да сме им полезни с дрехи, играчки и обувки, които така или иначе трупаме в склада.

# 406
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Поля, пиша за Ст.Загора 28,10 ОК?

# 407
  • Пловдив
С Еми ходихме до склада. Взех анцуг, една блуза, една тениска и едно долнище, една игра и един пъзел за 9 годишното дете. Все още остава нуждата от :
Есенни и зимни обувки -36, 37 номер.
Дънки или панталони
Плътни блузи

За рождения ден на Атанаска подаръка е при мен. Плюс балони, сламки, фойерверки, свирки. Благодаря и   bouquet

пп. За сряда нашата организация за ЕВН каква е? Също с Доника говорихме в сряда следобед да се видим в склада и да съберем попълнените анкети. Какво ще кажете?

# 408
Момичета, за сряда няма да стане за ЕВН, много забавихме датите и не могат да се организират, за другата сряда?

А за Асеновград кога ще можем да ги вземем от ЕВН

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 21:00 от Boten Mary

# 409
  • Пловдив
Кога ще събираме попълнените анкети, че ще съм извън града за почивните дни?

# 410
Внимание!Внимание!

Момичета, датите за ЕВН остават така

Пловдив - и в 5-те офиса трябва да ходим - 28,09 - така че пълна мобилизация,  Wink
Асеновград - 29,09 - аз мога, Доника ще дойде с мен, ако има още някой, добре дошъл

Ст.Загора- Поля- 28,09 - дано да го прочетеш

Девин - 27,09
Стамболийски - 28,09 - Вярче, това е за теб - дано и ти да го прочетеш

Аз не мога да ги отворя, но казвайте, някой да ми даде 1 бр.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 21:01 от Boten Mary

# 411
  • пловдив
Момичета Крис пусна в първолашката тема молбата ни за помощ. Няколко момичета откликнаха. Дала съм моя адрес за колети. На 28 се надявам от 10 до 16ч да дам рамо със силната си мускулатура  Mr. Green, стискайте палци, че при мен все нещо се случва напоследък  #2gunfire
Студенти от стоматологичния са изявили желание да помогнат в прегледи и евентуално лечение на зъбките на децата. Имам профила на момичето, което е предложило. От нас се иска да подсигурим транспортирането на децата до тук. Давайте идеи, за да знам какво да и пиша.
Относно датата за РД при мен положението си е старото- на разположение съм неделите  Embarassed
Примерно 02 октомври  newsm78 Моля дайте предложение, защото датата е близо и трябва да се организираме ....

Това само за членовете доброволки  се отнася, или и за нас откачените симпатизантки  newsm03 да знам дали да си пиша колоквиума или да се скатавам  Joy

# 412
  • Пловдив
Студенти от стоматологичния са изявили желание да помогнат в прегледи и евентуално лечение на зъбките на децата. Имам профила на момичето, което е предложило. От нас се иска да подсигурим транспортирането на децата до тук.
Това е супер  bouquet 3 деца чакат от доста време за преглед и за скоби, дано да стане Peace

Относно датата за РД при мен положението си е старото- на разположение съм неделите  Embarassed
Примерно 02 октомври  newsm78 Моля дайте предложение, защото датата е близо и трябва да се организираме ....
Аз съм за Peace

Това само за членовете доброволки  се отнася, или и за нас откачените симпатизантки  newsm03 да знам дали да си пиша колоквиума или да се скатавам  Joy

Най-вече за симпатизантките Grinning

# 413
Мол Пловдив спонсорира някакви курсове - безплатно.Театрално изкуство,дизайн и нещо от този род.
До края на месеца е записването.
връзкарите с Мола могат ли да проверят newsm78

# 414
  • Пловдив
За децата, които чакат за зъболекар ми дайте повече информация и ще разпитам. По принцип бях говорила преди време да се водят деца на профилактични прегледи и каквото трябва да се оправя в стоматологичния факултет от студенти под надзора на преподаватели, но сложната логистика ги отказа. А сега как предлагате, дайте да го измислим и да действаме newsm78
А аз пък дори не знам за какви анкети става въпрос, нали съм вечно не чула и не разбрала  Crazy

# 415
  • пловдив
А аз пък дори не знам за какви анкети става въпрос, нали съм вечно не чула и не разбрала  Crazy

За романтично заспалите млади... събудената ви баба да ви сметне  Mr. Green 
Влизате в пощата на пловдивското звено... после в кутийката.... отваряте мейла на шефката със заглавие анкетни карти.... вътре има прикачени файлове, единия от които е картата....  Joy
за не разбралите предлагам и телефонна връзка за  дообясняване  Wink

# 416
  • Пловдив
Предлагам в понеделник или вторник да се видим и всеки да донесе попълнена анкетната карта, давайте идеи за място и час на срещата, че много се замотахме  Naughty

Относно стоматологичните услуги, мисля, че основния ни проблем ще е транспортирането на децата до Пловдив  Tired

# 417
  • пловдив
Получих пратката от Фейщица   bouquet  няколко комплекта флумастри, цветни моливи тетрадки....

Ако срещата е през деня до 16ч може би ще успея да дойда, само стискайте палци, защото кученцето ми е с вирусна плевмония и сега се боря ежедневно - включвам, изключвам системи... антибиотици... като му тръгне на човек....  Crossing Arms при мен нещо не е спряло напоследък  Twisted Evil

Хайде давайте предложения моля! Относно лечението на децата мисля, че трябва да се говори и с директорката, защото от тях зависи идването до Пловдив... може пък тя да има някакви идеи за транспорт.... макар, че според мен това може да се случи през някоя от ваканциите, защото ако се наложи освен преглед - лечение... вече ще има отсъствия....

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 20:20 от antom

# 418
  • Пловдив
Днес говорих с познатия ми зъболекар. Дъщеря му е студентка в 5ти курс и упражненията им по детска стоматология са между 10 и 12 ч. във вторник. Не е проблем да прегледат и лекуват децата, ако се налагат скоби също ще може да се направи нещо. Ако аз имах желание да ми лекуват безплатно детето, щях да намеря начин да го заведа, но в случая не знам как да процедираме. През ваканциите трудно ще стане, понеже тогава в повечето случаи и студентите са във ваканция. Да говорим с директорката и да го мислим.

# 419
Според мен едва ли всички наведнъж деца могат да прегледат и 100% за всяко ще се налага някаква манипулация, за това питайте моята колежка от 5 курс  колко деца могат да приемат наведнъж и едната седмица едните ,другата седмица другите дечица, да се транспортират  с коли  newsm78 ако това е възможно  разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт