Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
за сряда евн всичко е точно
къде и в колко часа трябва да сме и кой да търсим
също и телефон ще свръши работа

относно лечението на децата - разбира се, че ще пътуват и когато са на училище. лечението на зъби е толкова скъпо нещо, че щом се предлага безплатно ще излизат от училище.

за рождения ден - на кого да предам подаръка и каква украса с балони е подходяща?

за курсовете на мола - вярче, дай информация какво си видяла, защото се сещам за фънчилището - но то е изложение на школите, може би нещо друго имаш предвид, дай да видя какво имаш предвид?

анкетна карта от мен иска ли се?

# 421
А и още нещо  всеки делничен  ден без петък има групи ,които карат  упражнения по детска стоматология,но часовете са в сутрешния диапазон,прегледах програма на 5ти курс Heart Eyes

# 422
  • Пловдив
По принцип децата от Асеновград имат безплатни посещения, както и лечения при зъболекар. Доколкото знам ходят редовно. Въпросът беше конкретно за три деца, които имат нужда от ортодонтско  лечение, тоест налага се скоби или бреки, които знаете са доста скъпи и няма кой да им го поеме като разход.

# 423
  • Пловдив
Аз съм говорила конкретно за тези 3 деца - да отидат на преглед и натам да се види какво ще може да се направи ако се налагат скоби или брекети.

# 424
  • Пловдив
Аз съм говорила конкретно за тези 3 деца - да отидат на преглед и натам да се види какво ще може да се направи ако се налагат скоби или брекети.
Ок Peace Остава да се говори с директорката, да се измисли нещо с транспортирането на децата.

# 425
  • пловдив
Момичето от стоматологичния ми писа, че във факултета не поставят брекети, ортодонските скоби които поставят са само срещу заплащане, но пък стрували символичните 15 лв.  Ако и bugaboo потвърди, че познатия и стоматолог, може да прегледа и евентуално да потвърди за нуждата от скоби, при тази цена , не мисля, че имаме какво да умуваме, ако директорката разреши идването на децата  Peace

# 426
Ерин Брокович - видях плакат  от който запомних само СИНДИКАТА и че записването е до края на месеца.

# 427
Ерин Брокович - видях плакат  от който запомних само СИНДИКАТА и че записването е до края на месеца.

ок, разбрах
познавам и кой го организира - ще говоря направо с тях

# 428
  • Пловдив, но иначе от Бургас
КЕЦ Стара Загора   ул. Отец Паисий №89   РОСА ПЕТРОВА БРАЙКОВА   +359882832678

Поля, това е отговорника на КЕЦ-а

# 429
  • Пловдив
За рождения ден никой нищо не писа. Ще се организираме ли за тази неделя, да знам дали да звъня на директорката и в хотела?

# 430
Аз съм с антураж и незнам колко мога да помагам,та затова много не се обаждам Laughing
Но ако има кой да гледа Матюшо,запрятам ръкави.Да си казва и тарифата де Mr. Green

# 431
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, как ще се разпределим в сряда

Предлагам след 10 всеки, който може да си поеме по някой КЕЦ и така.  Ние сме двете с Вяра, нека работещите пишат къде и какво могат, ние поемаме останалото

# 432
  • пловдив
Да припомня местата в Пловдив

Това са Пловдивските
КЕЦ Пловдив Север   бул. 6ти Септември №84А
КЕЦ Пловдив Център   ул. Павликенска №13
КЕЦ Пловдив Юг   ул. Кичево №56Б
Централа 1   Пловдив, ул. Христо Г. Данов 37
Централа 2   Пловдив, ул. Кукленско шосе 5
Централа 3   Пловдив, бул. Васил Левски 236

Аз продължавам да се боря със системи и антибиоции  Sad  Мили, понеже обещах мускулатура, какво ще кажеш да стартираме към 10.30 ч, за да мога да помогне между двете вливки ...
Дайте предложения кои кое място ще поеме, за да не се дублираме

# 433
  • Пловдив
На мен не разчитайте, Самуил е 5ти ден с 40 градуса температура и може би ще влезем в болница утре  Cry

# 434
  • Пловдив
mom4i, аз си избирам тези два офиса, но ако имаш някакви телефони ми ги прати, ще е добре да се обадим предварително, колко часа трябва да минем да вземем нещата, сигурно ли е, че след 10ч ако мина ще са готови?

КЕЦ Пловдив Север   бул. 6ти Септември №84А
КЕЦ Пловдив Юг   ул. Кичево №56Б

Общи условия

Активация на акаунт