Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
За мен момче Юни 8г.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 14:11 от ВяраВики

# 376
  • пловдив
Момичета Роси получи списък на местата, на които ще се събират училищни помагала.
Копирам целия списък и ще маркирам местата за Пловдив.
Молбата ми е всеки да прецени на кои места ще може да мине и да вземе събраните неща, за да потвърдим къде да събират хората .Датите ще уточняваме допълнително  Peace

КЕЦ Асеновград   ул. Цар Иван Асен ІІ №8
КЕЦ Карлово   ул. Райно Попович №9
КЕЦ Пловдив Север   бул. 6ти Септември №84А
КЕЦ Пловдив Център   ул. Павликенска №13

КЕЦ Калояново    ул. Васил Левски №1
КЕЦ Стамболийски   бул. Търговски №5
КЕЦ Смолян   ул. Родопи №4
КЕЦ Девин   ул. Малчика №2А
КЕЦ Чепеларе   ул. Андон Дечев №13
КЕЦ Златоград   ул. Хан Аспарух №14
КЕЦ Кърджали   ул. Ген.Вл.Стойчев №4
КЕЦ Момчилград   ул. Гюмюрджинска №3
КЕЦ Крумовград   ул. Архида №3
КЕЦ Пазарджик   бул. Гурко №4
КЕЦ Белово   бул. Освобождение №40
КЕЦ Пещера   ул. Нестор Личев №1
КЕЦ Панагюрище   ул. Асен Златарев №5
КЕЦ Велинград   ул. Лиляна Димитрова №2
КЕЦ Хасково   ул. Добруджа №1Б
КЕЦ Димитровград   бул. България №4Г
КЕЦ Харманли   ул. Никола Петков №2
КЕЦ Свиленград   ул. 3ти март №32
КЕЦ Приморско   ул. Славянска №1А
КЕЦ Бургас   ул. Александровска №1
КЕЦ Бургас Юг   кв. Меден рудник-Капчето
КЕЦ Карнобат   ул. Алекси Нейчев №12
КЕЦ Поморие   ул.Солна №1
КЕЦ Стара Загора   ул. Отец Паисий №89
КЕЦ Загоре   Ел. подстанция блок 5
КЕЦ Раднево   ул. Крайречна №3
КЕЦ Казанлък   ул.Александър Батенберг №74
КЕЦ Чирпан   ул. Ангел Пеев №39
КЕЦ Сливен   ул. Цар Симеон №33
КЕЦ Нова Загора   ул. Диньо Нойков №24
КЕЦ Ямбол   ул. Константин Иречек №1
КЕЦ Елхово   ул. Чаталджа №2
КЕЦ Първомай   ул. Княз Борис І №51А
КЕЦ Пловдив Юг   ул. Кичево №56Б
КЕЦ Раковски    кв. "Ген. Николаево", пл. "България" 6
Централа 1   Пловдив, ул. Христо Г. Данов 37
Централа 2   Пловдив, ул. Кукленско шосе 5
Централа 3   Пловдив, бул. Васил Левски 236

Офис София   София, бул. Цар Освободител 14

в синьо съм маркирала близките селища, ако някой има възможност или път нататък също ще съобщим

# 377
  • Пловдив
Мога да поема ангажимент с някой във вторник да обиколим пловдивските.

# 378
  • Пловдив
Аз също мога да се ангажирам с превоз, но ако има някой с мен, защото съм сама с децата и няма кой да ги гледа дори час,  особено дребния ревльо. За утре разчистване на склада ще се прави ли или се отлага.

# 379
  • пловдив
В момента ми тече проверка, която ако всичко е наред приключва в понеделник  fingerscrossed Ако това стане във вторник ще се включа в обиколката по пловдивските офиси, но най рано ще разбера в понеделник  Sad  
Предлагам, така и така ще се ходи до склада да се карат ученическите пособия и ще се наложи после сортирането им, да обединим събирането ни като приключи акцията  Peace

# 380
  • пловдив
Кратък  Mr. Green отчет на проведената среща на членове и симпатизанти на звено Пловдив

На 31.08 се проведе среща на членове, доброволци и симпатизанти на ДБМ звено Пловдив.
Присъстваха общо 9 човека /6 член-доброволци и 3 симпатизант- помощници
На срещата бяха обсъдени няколко точки, както следва:
Т.1 Запознаване с идеята за изготвяне проект и евентуално финансиране от Европейския съюз.
Идеята беше подкрепена от всички присъстващи. Предложението е за наемане психолог и логопед, които два пъти седмично да посещават ДОВДЛРГ "Таню Войвода" . От страна на звено Пловдив, предвид заетостта на членовете се предложи отговорниците за контрол на извършената работа с децата да са двама.
Т.2 Беше подкрепена идеята  солидарно с останалите звена да подпомогнем финансово изготвянето на актуален сайт за дейността на ДБМ
Т.3 Беше определен касиер на звено Пловдив
Т.4 Взе се решение координатора на звено Пловдив Милена Тодорова да се свърже с директорката на ДОВДЛРГ "Таню Войвода" за да стане ясно за моментната ситуация в дома както и да получим информация относно проектите, за които са кандидатствали от дома. По наше предложение след 15 септември да започне театрален курс с режисьор, за който вече има предложение и ръководството прие идеята , но се изчакваше удобрение на подобен проект от тяхна страна.
Т.5 Реши се през месец октомври за пореден път да бъдат отпразнувани рожденните дни да деца от Асеновградския дом.
Т.6 След посещение на две от момичетата в дом за временно настаняване „Майка Тереза” и разказа им за укаяното материално състояние, се реши след разговор с ръководителя там да се помогне евентуално с дрехи и при възможност от наша страна със спешни за тях консумативи.
Т.7 За поредна година звено Пловдив ще направи Коледен благотворителен базар. Първоначалните предложени дати са – 15,16 декември от 18 до 20ч и 17,18 декември целодневно. Окончателните дати и часове ще бъдат допълнително уточнени и потвърдевни.
Т.8 След приключване на акцията за събиране на учебни материали беше решено събраните неща да се разпределят между домовет,е за които се грижи звено Пловдив, като при посещението в Наречен и Зелениково се комбинира с евентуално посещение на клоун, и програмка.
Т.9 Предложена дата за посещение на членове от ДБМ -  София 16 октомври

# 381
  • Пловдив
По т.4, аз вече се свързах с директорката. Няма одобрен проект за извънкласни форми, така че остава варианта ние да подпомогнем театралния курс.

# 382
Юли двете рожденички на 12  години  Simple Smile

# 383
  • Пловдив
РОЖДЕННИЦИ

МАЙ

1. Момче – 9 год. - mamakiki
2. Момче – 14 год.
3. Момче – 13 год.

ЮНИ

1. Момче – 8 год. -  ВяраВики
2. Момче – 12 год. - Ерин Брокович

ЮЛИ

1. Момче – 8 год. - violenza
2. Момиче – 12 год.  - ICE89
3. Момиче – 12 год.  - ICE89
4. Момче – 15 год.

АВГУСТ

1. Момче – 17 год.
2. Момче – 17 год. - . – Атанаска
3. Момче – 18 год. – mili.m
4. Момче – 13 год.

СЕПТЕМВРИ

1. Момче – 11 год. - - Женя
2. Момиче – 15 год. - . - antom
3. Момче – 17 год.
4. Момче – 18 год.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 10:47 от mili.m

# 384
mili, ще се включа с парички за подарък !

# 385
  • пловдив
Никой не дава предложения в темата newsm78
Тогава аз  Mr. Green
Да повторя, за неразбралите  Wink Първо трябва да съобщим на всеки от центровете дата на която ще можем да отидем да вземем нещата и чак тогава хората ще обявят предишен ден за старт, защото не могат да съхраняват събраното там. 
Предлагам 21 септември - сряда. Идеята ми е че следват 4 почивни дни и все ще успеем да си харесаме единия за сбор в склада- за сортиране.
Хайде давайте предложения  Praynig
Това са Пловдивските
КЕЦ Пловдив Север   бул. 6ти Септември №84А
КЕЦ Пловдив Център   ул. Павликенска №13
КЕЦ Пловдив Юг   ул. Кичево №56Б
Централа 1   Пловдив, ул. Христо Г. Данов 37
Централа 2   Пловдив, ул. Кукленско шосе 5
Централа 3   Пловдив, бул. Васил Левски 236
Вяра, не запомних кои ще обикаляш извън Пловдив и на коя дата  Embarassed затова ги добави твоите ти  Peace

# 386
  • Пловдив
Предлагам 21 септември - сряда. Идеята ми е че следват 4 почивни дни и все ще успеем да си харесаме единия за сбор в склада- за сортиране.
Хайде давайте предложения  Praynig
Това са Пловдивските
КЕЦ Пловдив Север   бул. 6ти Септември №84А
КЕЦ Пловдив Център   ул. Павликенска №13
КЕЦ Пловдив Юг   ул. Кичево №56Б
Централа 1   Пловдив, ул. Христо Г. Данов 37
Централа 2   Пловдив, ул. Кукленско шосе 5
Централа 3   Пловдив, бул. Васил Левски 236
Ok!

# 387
  • Пловдив

ти  Peace

И аз съм ЗА Wink

# 388
Аз съм за Смолян и Девин,но утре ще говоря с превозвачите и ще докладвам за датата.Смолянските пътуват събота и неделя,а девинския всеки ден.Ако Чепеларското ЕВН-че е на главния път ще го вземат и него.
Ще се пробвам за Карлово и Калояново,но просто ми трябват ден два да врътна малко телефони и да стъкмя нещата.
Имам нужда от малко допинг и се завихрям.
Опссс забравих Стамболийски.Там също се пътува всеки ден.
Хайде да отида да си похаресам още някой КЕЦ Laughing

# 389
и от мен един подарък

когато са готови подаръците, искам да ги опаковам аз и отгоре да им сложа балони с хелий за настроение.

аз като видна заралийка поемам КЕЦ Стара Загора - пишете ми какво и кога трябва да направя
даже може и раднево, казанлък и чирпан, ако ми се обясни какво трябва да направя и може ли да се събере в една кола

Общи условия

Активация на акаунт