Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 334
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, моето дете е на 3г. и носи дрехи е 102-104 см, двегодишното е поне 80-95см.
http://www.mamaibebe.com/?id=332

Ако има начин постановката в дома да е в събота, ще се присъединя и аз - с присъствие и помощ.

# 511
  • пловдив
Бях до склада.  Направих едно кашонче за момченцето и едно кашонче за момиченце на самотна майка. Дано съм познала размерите  ooooh!  Момиче от Пазарджик ще пътува за там и ще ми се обади да ги вземе.  Мили когато се поосвободиш може пак да отидем и да ги разгледаме за още подходящи. Беше казала, че пътуваш до Пазарджик по работа. Яна каза, ако имаш път натам да и звъннем и ще организира приема на още дрешки за двете деца. За сега в бебешкия няма положителен отговор за дрехи.
в защитеното може да им трябва  newsm78 не вярвам стаите да са с телевизори...  Thinking

Ани, само Пешко имаше, закупен от негови пари, така че другата седмица може да  им го занесем, днес ще звънна да попитам все пак  Simple Smile
Идеята ми беше за защитеното в Асеновград, нали няколко от момичетата заеха мястото на каките абитюрентки... но ако кажете можем да го занесем и в тукашното защитено  Peace
Момичета как беше адреса на защитеното, в което ходиха Мили и Поля... където щяхме да участваме с почерпка  newsm78

# 512
  • Пловдив
Очертава се понеделник или вторник да пътувам до Пазарджик и мога да закарам нещата.

# 513
  • Пловдив
Момичета, днес говорих с управителката на Мол Пловдив, относно Коледния ни базар, увери ме, че няма никакви проблеми да го проведем там, така че стягайте се  Mr. Green напомни ми, че при тях имаме още рекламни брошури, които са информативни за Движението и е добре да ги раздаваме, така че помислете къде може да оставим такива  Simple Smile

Днес се разбрахме и със Славена, момичето, което ще води театралните уроци да отидем заедно до Асеновград в четвъртък,   директорката ще ни чака към 16ч, така че ако има някой с голям автомобил за да натоварим и дрехите от склада ще е супер!

За петък, аз няма да мога да се включа за Нареченски бани, имам вече поет ангажимент.

# 514
  • Пловдив
Пътуването за Нареченски бани остава за петък - 28.10.2011г. Тръгване от Пловдив - 08ч.

# 515
  • Пловдив
За петък за сега сме аз и Ани. Ако още някой има възможност да пътува с нас е добре дошъл Hug За децата освен театъра, сме осигурили и почерпка от кроасани, сухи пасти, вафли, сокчета и киндер шоколадчета. Ако някой иска да се включи с нещо, нека да се обади или да пише на мен или на Ани.

# 516
  • пловдив
Момичета относно покривката за масите на коледния базар, днес бях до юската и има червена  плюшена покривка. Размера е 150/300 и струва 29,90.   newsm78 Я дайте мнение по въпроса. Ако се купува плат и се шие, щи трябва по дебел от сатена който ползвахме. Аз така и не успях на намеря къде и по колко се продава плат подобен на чувал....

# 517
Антом, ако нямате някакви специални изисквания, има плътни платове по 2-3 лв метъра. Бих могла да купя и да ушия покривката  Simple Smile

# 518
  • пловдив
Кливия търсим нещо едноцветно, предпочитаме с коледен цвят- червено или зелено... аз имах идея за зебло, но още не съм успяла да намеря къде се продава  ooooh! Дай по ЛС коодринат и мога да мина да видя с какво разполагаш ... знае  ли се, като видя може пък да ми просветне идея  Laughing

Мили по мейла ти пускам снимките от днес, за да ги сложиш в албумче при разказа ти за Наречен  Peace

# 519
  • Пловдив
Днес бяхме при децата от Нареченски бани.  Страхотни малки сладури. Много мили, любознателни и гостоприемни. Изпяха ни песнички, казаха ни доста стихчета. Както знаете за децата бяхме организирали театър. Постановката беше "Приказка без край" на театър Чар.  Надявам се на децата да им е харесало и да сме успели да внесем частица радост и разнообразие в ежедневието им. Занесохме и почерпка – кроасани, вафли шоколадчета, сокчета, медени питки и др. Дрехи, пъзели и играчки.
Тук може да разгледате снимките: http://milenatodorova.snimka.bg/children/narechenski-bani-28-10- … g.630358.25455491

# 520
Момичета, благодарим ви за дрешките , които ни пратихте! Hug

# 521
Здравейте момичета,
подготвям шалчета за базара и като купувам преждите се разговорихме с момичетата,които продават. Моля,ако някой има възможност да им занесе флаери с информация за ДБМ ( и за базара евентуално)-магазин Хоби за прежди,на ул."Хр.Г.Данов"-срещу централния младоженски дом.
ПОздрави Simple Smile

# 522
  • Пловдив
Трапезица   bouquet днес взех брошурите от Мола и ще гледам до края на седмицата да мина да оставя в това магазинче Simple Smile
Някой друг има ли предложение къде може да се оставят?

# 523
  • пловдив
Момичета, зебло така и не намерих  Sad Обиколих няколко магазина за платове. По плътните стартират от 15-16 лв и достигат до 20-26лв метъра  Shocked
Мили, ти ходи ли да видиш плюшената покривка  newsm78
Днес бях и в Лидъл... има коледна хартия за подаръци. 10 м - 2,76лв. Ако ще правим късметчета от ролките, мисля, че излиза на сметка /и като казах ролки, да напомня, че тези от склада се наложи да се изхвърлят, защото бяха повредени, тъй че който има възможност да събира ако разбира се пак ще правим/
Роси не ми събирай бурканчета от детски пюрета, защото... пак не успях да си пришия още 5-6 ръце  Joy с наличните ми две, едва ли ще достигна до тях  Embarassed

# 524
  • Пловдив
Ани, ходих да е видя, но нещо не ме грабна. Предлагам да потърсим плат на по ниска цена и да се възползваме от предложението на Кливия. Аз ще проверя в петък на едно място в Раковски, само ми кажете колко метра ще е необходим и за какви цветове да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт