http://www.mamaibebe.com/?id=332
Ако има начин постановката в дома да е в събота, ще се присъединя и аз - с присъствие и помощ.
Момиче от Пазарджик ще пътува за там и ще ми се обади да ги вземе. Мили когато се поосвободиш може пак да отидем и да ги разгледаме за още подходящи. Беше казала, че пътуваш до Пазарджик по работа. Яна каза, ако имаш път натам да и звъннем и ще организира приема на още дрешки за двете деца. За сега в бебешкия няма положителен отговор за дрехи.
не вярвам стаите да са с телевизори... 

За децата освен театъра, сме осигурили и почерпка от кроасани, сухи пасти, вафли, сокчета и киндер шоколадчета. Ако някой иска да се включи с нещо, нека да се обади или да пише на мен или на Ани.
Я дайте мнение по въпроса. Ако се купува плат и се шие, щи трябва по дебел от сатена който ползвахме. Аз така и не успях на намеря къде и по колко се продава плат подобен на чувал....
Дай по ЛС коодринат и мога да мина да видя с какво разполагаш ... знае ли се, като видя може пък да ми просветне идея
Обиколих няколко магазина за платове. По плътните стартират от 15-16 лв и достигат до 20-26лв метъра 
с наличните ми две, едва ли ще достигна до тях