Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Антом, аз намерих зебло. Пиши ми ако искаш такава покривка. Обаче е широко само 1.10 см. Зеблото е по 4 лв метъра.

# 526
  • Пловдив
Напомням за ходенето в Зелениково в неделя - 06.11.2011г. Който иска да се включи е добре дошъл Hug За децата сме подготвили почерпка и отново театър Чар ще пътуват с нас и ще изнесат представление.

# 527
  • пловдив
Антом, аз намерих зебло. Пиши ми ако искаш такава покривка. Обаче е широко само 1.10 см. Зеблото е по 4 лв метъра.
Искам 3 метра  Praynig Praynig Дори и да не се направи на покривки, ще свърши работа за други мои идеи  Mr. Green  Дай координати, кога къде и как да ти донеса паричките  Peace

За сега в неделя съм на линия... може ли само да не е толкова ранен час  Embarassed Praynig

Днес с Доника бяхме до защитено . Имате поздрави от Пешо, Наско и Крум / отаза се, че с Наско заедно учат готварство там/ Марчето беше на училище и не успяхме да я видим. Открили са още един център за работа с деца и възрастни с психични, умствени, физически... проблеми.  Пъзелите ще им свършат добра работа и при следващата среща ще им занесем определено количество от дарението.
Занесохме и телевизора от Айс. За сега е при Наско, но ще се договарят с Марчето при кого ще остане, защото и тя няма  Joy Търси се мр3/ не знам точното име нещо като касетофон, но да чете мр3/ защото на Наско се е повредил и няма къде да си слуша дисковете. Директорката сподели, за момиче без родители, което учи в текстилния, но е с много малък процент инвалидност и не получава пенсия. Тя му е уредила помощ в размер на 30лв на месец, но с тази сума едва се покрива картата за пътуване и най необходими неща. Пращат я с по един сандвич на училище, но... Не сме обещавали нищо, но ако мислите, че можем към проектите да добавим нещо като степендия и на това момиче... разбира се с условията за редовно посещаване на училище, старание....  

и малко на коледна вълна  Wink
какво ще кажете за магнитче като това  newsm78
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25508098

от Таня Тонева /агента ми по недвижими имоти  Mr. Green / си имаме специално за базара
3 маслени картини
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25508117
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25508118
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25508132

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:08 от antom

# 528
  • Пловдив
Напомням за ходенето в Зелениково в неделя - 06.11.2011г. Който иска да се включи е добре дошъл Hug За децата сме подготвили почерпка и отново театър Чар ще пътуват с нас и ще изнесат представление.

Ох, аз съвсем забравих за неделята и приех една покана за извън града,    но ще говоря довечера с мъжът ми дали може да го отменим Rolling Eyes

Току що говорих със Славена, момичето, което ще помага за театралната постановка, впечатленията й са добри от децата, имало е голям интерес и всички са се постарали, надявам се за Коледното представление да ни изненадат приятно!

Прегледах набързо коледните неща в склада, оказа се, че имаме два кашона с късмети,  около 15 венеца, един кашон с плетива и другите неща са сбирщайн, имаме нужда от нови и хубави красоти  за продажба, така че нека всеки  запретне ръкави и да не разчитаме само на Ани Simple Smile

# 529
Росито също ще прави красоти,а пък аз ако съм добра ученичка може и да дам принос Embarassed

# 530
  • на правилното място, в точното време
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620660.0

Момичета, пускам ви линк към тази тема, доколкото разбрах става дума за Пловдив.
Хей, сраШотни сте! Успех! Hug

# 531
  • Пловдив
ФЕЙщица, видях темата. Много неприятна ситуация. Ако знаем някакви размери с Ани като ходим до склада може да погледнем за нещо подходящо и да отделим за момчето.

пп. Да припомня, че аз също се предлагам за калфа. Мога да режа, да лепя и други не толкова сложни операции.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 08:57 от mili.m

# 532

... един кашон с плетива ..
Какви са ви плетивата,аз съм подготвила ок.7 шала,но мисля да ги снимам по-"атрактивно" ,с цел зарибявка на разглеждащите албумите със снимки евентуални купувачи .

# 533
  • Пловдив

... един кашон с плетива ..
Какви са ви плетивата,аз съм подготвила ок.7 шала,но мисля да ги снимам по-"атрактивно" ,с цел зарибявка на разглеждащите албумите със снимки евентуални купувачи .

най-различни са, повечето неща са за бебета, шаловете и шапките се купуват най-бързо, така че ще са ни от полза   bouquet

# 534
  • пловдив
СПЕШНО!
Момичета, докато се обърнем и Коледа е дошла! Предлагам да си организираме среща, на която да се обсъди кой какво ще прави, кой ще може да участва и в продажбите, да се направи евентуален график, часове.... или с две думи казано да се пусне първата информация, която в последствие да се редактира.
Моля всички момичета- членове и симпатизанти, които имат желание, време и възможност да се включат за базара да направят опит да дойдат на срещата!!!!

Едното предложение е четвъртък 10,11 от 16ч - мястото да го предложат майките с малки деца, за които е проблем да са без децата.
Другото предложение е за събота 12,11 след 16ч - мястото отново е по предложение на мамите с бебоците  Peace

# 535
  • пловдив
Мълчите си а... Още малко ще ви изчакам и ще почна да раздавам наказателни точки  Mr. Green

Ето ви новата ми измишльотина -
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25516431
поне драснете по един ред като пускам варианти, за да знам, дали да правя, или не от дадено нещо ...

Днес се видяхме с Доли и Дони. Връчих елхичката магнитче на Доника, тя ще добави още неща по нея и пак ще показваме, но наистина е добре да имаме и вашето мнение, за да не хабим време напразно  Crossing Arms

# 536
  • Пловдив
На мен лично къщичката с дядо Коледа ми харесва най-много.
За срещата съм ок и за двете дати, макар че в събота ми се очертава и друго излизане, но ще гледам да ги съчетая.
За графика за базара - на 17.12. - първа смяна, на 18.12. - втора смяна.
За утре - тръгване от Пловдив 08.30ч.

# 537
  • Пловдив
За среща аз съм на линия и за двете дати, ще се съобразя с мнозинството Mr. Green

Ани и на мен много ми харесва къщичката, ако имаш възможност направи повечко, паното не ме грабва нещо, но пък аз бях  предубедена и към елхичката, но на живо е много сладка, така че носи ги на срещата и там ще ги обсъдим.

график за Коледен базар 2011г

15.12  14-19ч -

16.12
  14-19ч - Доника,

17.12
  09-14ч - Милена, Доника
          14-19ч -

18.12  09-14ч - Доника,
          14-19ч - Милена,

По принцип не знам дали е редно и ще ни разрешат да мъкнем посред обяд кашоните, но пък няма никаква полза някой от нас да виси цял ден в четвъртък и петък, тези дни вечерите са силни, но това ще го обсъдим на срещата, според мен  ще е добре да имаме по трима човека на смяна.

# 538
  • пловдив
Четвъртък и петък са само вечер заради кинонамалението. Миналата година Роси и вяра продаваха и двата дена и доколкото си спомням носиха неща само за една маса, по дребни и стартираха към 18ч до към 20ч Поправям началото и на другите дни, защото не съм сигурна, че в 9 ч ще ни пуснат , май стартирахме в 10 ч... но ще го поправя, ако по младите им е по добра паметта и си спомнят как точно беше  Mr. Green

график за Коледен базар 2011г

15.12  18-20ч -

16.12  18-20ч - Доника, daskal77

17.12  9.30-14ч - Милена, Доника
              14-19ч - antom, daskal77

18.12  9.30-14ч - Доника, antom
              14-19ч - Милена, antom

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 20:23 от antom

# 539
  • Пловдив
И аз ще дам две ръчички за базара  на 16.12.от  18-20ч. и на 17.12 от 14-19ч. Peace

Общи условия

Активация на акаунт