Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 29 782
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Момичета успех!!!  Hug

newsm10  newsm10   newsm10

Благодаря ти  bouquet Успешен базар и на вас Peace

# 16
  • Пловдив
Днес телевизия Европа е отразила нашият базар. Нашата чаровна Ани е дала интервюто, но е пропуснала да попита кога ще е репортажа. Та ако някой успее да разбере, нека пише.

# 17
  • Пловдив
Поредният Благотворителен Мартенски Базар на ДБМ-звено Пловдив приключи със сумата от 1100лв.
Специални благодарности на всички сръчни ръчички които сътвориха тези прекрасни мартеници. Специални благодарности и на всички които се включиха с продаването им  bouquet   bouquet  bouquet  Без вас този резултата не би бил възможен Heart Eyes

# 18
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ейй, браво!!  bouquet

страхотна работа

# 19
  • пловдив
 smile3501 Браво момичета ! Лично аз смятам, че резултата е блестящ, предвид и безпаричието на хората и залетия с мартеници град.... Благодаря на всички момичета, които ни подкрепиха с изработка, с продажба, с покупка, с реклама.... изобщо на всеки, който със сърцето си е бил с нас, независимо от начина по който е имал възможност да го направи  newsm51
Специални благодарности на МОЛ Пловдив, който за пореден път не само ни предостави възможност да реализираме базара си, но ни оказаха пълно съдействие   bouquet

# 20
  • Бургас
Момичета страхотни сте! Peace
Браво на Вас  Hug

# 21
eй, гоУеми сте!
Догодина ще ударим двойката.
аз имам план - от мен бутикова стока, от Ани декорирането на щанда /скри ми шапката, не бях я виждала в действие, да ме извини, но не бях наистина в кондиция, мислите ми бяха другаде/. Но догодина ще минем двойката.
Браво, момичета!

# 22
СТрахотен резултат, момичета!
Поздравявам ви на сърдечно! Hug Hug Hug Hug Hug

# 23
Браво момичета, страхотни сте   bouquet. Чудесен резултат!

А дали останаха и за мен малко мартенички, ще ми трябват 50 бр. за закачване.  Мога да ги взема от където кажете, но трябва да е на 28.02.

# 24
 newsm44
Браво на всички работни пчелички с големи сърца!!!  newsm51

# 25
  • Пловдив
Чудесен резултат  Grinning, най-голямото браво е за Ани, която изработи по-голямата част от красотите, които продавахме newsm51

А дали останаха и за мен малко мартенички, ще ми трябват 50 бр. за закачване.  Мога да ги взема от където кажете, но трябва да е на 28.02.

4erna perla
, мартениците са в моята кола, днес ще ги карам към склада, ще ти се обадя по-късно да се разберем Simple Smile

# 26
АМПЛАУСИ както е модерно Mr. Green
Почивка до 8 март и запрятайте ръкавите да творите.
А защо да не си спретнем едно заслужено тържество 2в1 - 8 март и поливане на базара newsm78

# 27
Поздравления за повече от успешния базар, момичета. Направо главозамайващ резултат. Още веднъж БРАВО и ПОКЛОН за усилията, усърдието и енергията , и сърцето, което влагате, във всички дейности за ДЕЦАТА.
п.п. Ще съм благодарна, ако някой ми каже дали се продадоха бродираните картички, които бах изпратила, за да знам за следващия базар.

# 28
  • Пловдив
ikr_mi, картичките са много красиви   bouquet, но като че ли в това студено време цветята не бяха хит и останаха  4, мислим да ги изпратим на момичетата от Пазаджик за Великденския базар Grinning

А защо да не си спретнем едно заслужено тържество 2в1 - 8 март и поливане на базара newsm78
Милена и аз можем в сряда след 17,30ч, Анито е на работа  и отпада, ако има други желаещи да се запишат  Mr. Green

# 29
Ами Анито да си работи,ние ще и подвикваме: Дай по още едно Mr. Green
Ани - дай едно удобно време и за теб,защото ни е много приятно в твойто уютно ресторантче. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт