Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Canada
Момичета, както винаги по това време на година в чужбинския форум тече организация за изпращане на коледни картички по домовете. Надявам се, че и тази година ще можем да разчитаме на вас за списъците на децата от Асеновград и Калофер.
antom, усетих коледен полъх, знатни ръце имаш  Hug

# 451
  • Пловдив
Момичета, както винаги по това време на година в чужбинския форум тече организация за изпращане на коледни картички по домовете. Надявам се, че и тази година ще можем да разчитаме на вас за списъците на децата от Асеновград и Калофер.

Снежи, изпратих ти списъка на децата от Асеновград.  bouquet

# 452
Ще се свържа с Калофер и ще пиша.

# 453
  • Пловдив
Момичета, рождения ден ще празнуваме на 9,10 /неделя/, срещата ще е на склада в 10,30ч, носете подаръците за децата и анкетните карти  Peace
Имаме нужда от още една кола за багажа, така че ако има някой свободен и с желание да празнува с децата е добре дошъл  Wink

Търся количка за едно детенце, трябва да е от летните модели, ако някой се сеща за такава да ми пише Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 11:12 от violenza

# 454
  • Canada

Снежи, изпратих ти списъка на децата от Асеновград.  bouquet
Впечатлена съм от бързината ти, Миленче  Hug

Ще се свържа с Калофер и ще пиша.
Много ти благодаря ВяраВики!

# 455
  • пловдив
violenza за сега гарантирано съм на линия в неделя с колата. Друг е въпроса дали ще остана .... защото сред всички болни в къщи сега и аз се наредих в групата  Twisted Evil

# 456
В неделя ще мога да дойда. С кола съм/комби/. Изпуснах списъка за подаръци,  newsm78 ако липсва за някое дете ще се включа.

# 457
  • пловдив
Днес при мен пристигна колет от П.П. София с 20 бр блокчета за рисуване , 20бр скицници и 20 бр тетрадки голям формат.
Благодаря П.П. за подкрепата   bouquet

# 458
А пък аз с една нова мама купихме 20 чанти за училище.
Доника - има количка и кошара от една мама.Ще и звънна да ускори предвижването и,понеже била на тавана на нейното село.
Да се отчета и още веднъж за ЕВН Девин.Ами....няколко торбета с дрехи #Cussing out

# 459
Момичета,пишете ми къде е този склад за утрешната среща за рождения ден, понеже не го знам. В 10,30 ч. ли остава да се чакате там?

# 460
  • пловдив
Ул Цанко Дюстабанов 18 / доколкото си спомням номера/  

http://maps.google.com/maps?q=%D1%83%D0%BB+%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1 … p;ved=0CBoQ8gEwAA

Срещата остава 10,30
Мили свещи трябва ли да се купуват, че нещо това инфо ми се загуби  newsm78
При мен пристигна и едно пакетче от Б.Б София с блокче за рисуване, 2 к-т моливчета и 2бр цветни блокчета. Благодаря за подкрепата Б.Б.   bouquet

# 461
  • Пловдив
Свещички за тортата нямаме. Ако искате ще вземем от Тон бонбон като отидем да вземем аниматорката.

# 462
  • Пловдив
Вчера отпразнувахме рождения ден на 17  от децата от  дома Таню Войвода в Асеновград, тържеството  мина много весело, имаше   томбола с награди, игри и  балони с хелий, благодарим на Таня от Тон бонбон, която забавляваше децата и направи празникът им специален  bouquet
Благодарности и на Зона бг, която осигури тортата,  сладките и други лакомства за децата Grinning
Занесохме   пици,   кока кола, сокове, подаръци за всеки рожденик,  17 пъзела, дрехи и играчки, тетрадки, блокчета и уч. пособия.
Подарихме и 21 раници, закупени от Елка Кисьова, които страшно зарадваха децата и влезнаха веднага в употреба  bouquet

# 463
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, отново дойде момента да видим какво са ни събрали от ЕВН

КЕЦ Пловдив - Север - 11 октомври 2011
 КЕЦ Пловдив - Център  Павликенска- 11 октомври 2011
КЕЦ Пловдив - Юг  Кичево- 11 октомври 2011
 Централа 1 в гр. Пловдив, ул. "Хр. Г. Данов" № 37, - 12 октомври 2011
 Централа 2 в гр. Пловдив, ул. "Кукленско шосе" № 5 - 12 октомври 2011
 Централа 3 в гр. Пловдив, сградата на Топлофикация Север на бул. "Васил Левски" №236 - 12 октомври

Утре- аз и Вяра в Север, на 12 също ще отида нкд, само пишете вие къде можете

Бистре, ще можеш ли да вземеш от Павликенска

А и помолиха да ходим след 14, че тогава им била почивката, най-добре между 15-17ч ,

# 464
  • Пловдив
Аз утре ще мина през този офис: КЕЦ Пловдив - Юг  Кичево- 11 октомври 2011

Роси, а на 12-ти трябва от другите офиса да вземе нещата, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт