Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Бях предложила ,ако е възможно технически:
В първия пост,да се редактира с големи червени букви да се пише,че не събираме дрехи .
Поздравления на сортировачките Wink,ще ги почерпя нещо домашно!!!  chef

# 496
  • Пловдив
Писала съм ви имейл. Моля погледнете и пишете. 

# 497
  • Пловдив
Говорих с директорката на Нареченски бани. Няма проблем театъра да се организира и за неделя. Ще трябва само да ги предупредим предварително. И тъй като хората от театъра също чакат днес да им се обадя. Кажете на кой ден да се спрем и да започнем организацията.

# 498
  • Пловдив
Говорих с директорката на Нареченски бани. Няма проблем театъра да се организира и за неделя. Ще трябва само да ги предупредим предварително. И тъй като хората от театъра също чакат днес да им се обадя. Кажете на кой ден да се спрем и да започнем организацията.

Аз за неделя няма да мога, дано се включат другите момичета с присъствие  Simple Smile

# 499
  • Пловдив
Става въпрос за следващата неделя - 30.10.2011г. - Нареченски бани и 06.11.2011г. евентуално - Зелениково.

# 500
  • пловдив
На 30 ,10 продължавам да съм на линия с транспорт. Забравих да пиша, че при мен има телевизор. Донесе го на Айсчето таткото. Мили като се чуваш с Наречн за потвърждение, питай дали им трябва, ако не да го дадем в Асеновград.... в защитеното може да им трябва  newsm78 не вярвам стаите да са с телевизори...  Thinking

# 501
  • Пловдив
в защитеното може да им трябва  newsm78 не вярвам стаите да са с телевизори...  Thinking

Ани, само Пешко имаше, закупен от негови пари, така че другата седмица може да  им го занесем, днес ще звънна да попитам все пак  Simple Smile

# 502
Антомче, спешно търсим дрешки за двегодишно момченце. Семейството е останало без дом преди две седмици - изгоряла е къщата им и имат спешна нужда от дрешки за детенцето. Писа, че имате дрехи , събрани за бебешкия. дАЛИ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЕЛИ ЗА ДЕТЕ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ - ЗИМНИ ДА СА?
Ако някой още може да помогне с дрешки , ще бъде много полезен! Hug

# 503
  • пловдив
Янче, проблема ми есамо ,че отдавна си изгледах детето  Mr. Green и сега размерите не са ми силната страна, но утре ще отскоча до склада и ако не са отрязани етикетите ще избера по тях.

# 504
  • Пловдив
Ани, аз се прибирам в Пловдив към 13ч. Ако искаш мога да дойда  по това време с теб до склада?

Яна, имат ли нужда от нещо друго или само от дрехи за детето?

# 505
Информацията от наша майка, която ходи до там е дрешки и обувчици/ зимно/. Лятото вече ще е по-голямко.
Дете на две би трябвало да е около 100см. Моето беше много хилаво, то идея нямам.

# 506
  • пловдив
Мили, ще съм ти много благодарна, че наистина никак ме няма в мерките. Звънни като се прибереш.

# 507
  • Пловдив
Ани, ако трябва и аз утре мога да дойда до склада да изберем дрешките- с манекена направо, по него ще се ориентираме ако ги няма етикетите.   Laughing  Само кажи по кое време.

# 508
  • пловдив
Момичета заради балотажа, театралната постановка ще се наложи да се премести в петък.

Моля желаещите да се присъединят да пишат. Тръгването по всяка вероятност ще е към 8-8,30 , но повече подробности от Мили.

# 509
Желаещи ДА - ама възможности НЕ.
Ще пропускам далечните дестинации Wink

Общи условия

Активация на акаунт