Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Доника, нещата които са необходими могат ли да се услужат за самото представление?

Миленче, още докато я правих съм ти я заплюла.  bouquet

Знам аз че си мой човек  bouquet

# 631
  • Пловдив
Доника, нещата които са необходими могат ли да се услужат за самото представление?

Да, може разбира се  Simple Smile

В неделя ще ходя до Джъмбо, да купя ли рамки по 2лв, поне 10бр, предполагам, че никой не е намерил нещо по-изгодно Thinking

# 632
  • Пловдив
Аааааааа, намерила съм, ама не знаех че и ти си натоварена със задачата и затова държа връзка само с Вярчето.
Днес бях в търговиите и намерих рамки по 1,20лв - 9/13 и 1,40лв -10/18
писах на Вярчето да ми даде точните бройки, защото с нея вчера се чухме по тел. и се разбрахме да провея търговиите.
Рамките са дървени, съвсем изчистени, или може би е пластмаса имитация на дърво, не ги разгледах обстойно.  Но изглеждат добре. Покажете какво ще се слага в тях ако има снимка за да преценя.
Мисля че цената е добра, защото Вярчето каза че е намерила най-евтино за 1,30-1,50лв.

# 633
  • Пловдив

Да, може разбира се  Simple Smile

папионка
бомбе - имам картонено бумбе
синя рокля за ръст 160
наметало в светъл цвят - имам голям шал който може да се използва за наметало
черна дълга рокля за ръст 155
черно наметало
клин в оранжево и черно
перушинест шал - имам черен шал от букле. Какво ще рече перушинест?
костюм в райе за ръст 170

# 634
  • Пловдив
Еми, това са бройките:
9/13-13 бр

10/15-6 бр

13/18-11 бр

Мили, приготви ми нещата, ще ги покажа на момичето, в понеделник имаме среща Simple Smile

# 635
violenza,може ли да качиш в DOX ,или да ми пратиш на мейл поканата за базара,да си я разпечатам.Видях я на Ани на ресторанта.Пускам ти мейла си на ЛС .Благодаря  Hug

# 636
  • пловдив
violenza  лозовите ти пръчки станаха свещници за маса
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25759997
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25759999
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25760001
Вярче, имам събрани малко жълти кутийки от шоколадови яйца... да ти ги нося ли  newsm78 ще правиш ли късметчета от тях?

Нещо ми се губят сурвачките  Thinking  Тази година Трапезица няма да има възможност да ги украсява, а нямам спомен Поля да е искала пръчки... нямам и спомен за кога щеше да ги носи Доника  newsm78

Роси, какво стана с Мария Луиза.... щеше да се обаждаш тази седмица.... ако не закараме дрехи, просто няма къде да се събираме  Sad

# 637
Ани - давай каквото имаш.Ще се мъча Mr. Green
Дряна си го чакам като манна небесна,ама пусто не иде.Поръчала съм и на още едно място,но от никъде нищо обещаващо.Та незнам какво да кажа.
С Мария Луиза аз малко съм виновна,но смятам да се оправят нещата.Дано само да имаме късмет да ги искат Praynig

# 638
  • Пловдив
Ани, хубави, натурални свещници си направила, на мен ми харесват, аз също съм направила 4 подобни, имам още материал, но се моткам нещо Blush

Дрян няма да мога да ви осигуря тази година, просто до Коледа не се очертава ходене на вилата, не знам от къде да търсим, но ще помисля пак Thinking

# 639
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Ани ,спокойно място ще има  Grinning, в сряда отиваме с 2 коли, товарим до дупка и носим в Мария Луиза, обадих се и искат от всичко
Съжалявам, че не писах по рано, но малкия е много болен, големия също, а вече и аз  Sad

# 640
  • пловдив
Ани ,спокойно място ще има  Grinning, в сряда отиваме с 2 коли, товарим до дупка и носим в Мария Луиза, обадих се и искат от всичко
Съжалявам, че не писах по рано, но малкия е много болен, големия също, а вече и аз  Sad

Party Ураааа! В колко часа сте там? Ще дойда и аз.... само да е след 10ч  Embarassed

# 641
Искам да попитам-имам чисто ново яке дългичко в червено за момиче около 160 високо и един панталон за зимата с вата. Дали мога да ги дам в този дом, където отидвате?

# 642
Ани - ти си моето спасение Laughing.В срядата ми се налага едно обучение след 11ч,та си мисля дали мога да метна багажеца в дома и да ви оставя да оправите документалностите newsm78 А има вероятност и колата да трябва за друг багаж.
Ще се уговорим с Роси,но ти ако минаваш към нашия край утре,метни един ключ.

# 643
  • Пловдив
Момичета, пишете като се уточните за утре в колко часа ще ходите в Мария Луиза и кога ще сте в склада. Макар, че съм с малката кола и с дребния искам да дойда, все ще събера 3-4чувала. В мен има ключ.

# 644
violenza,може ли да качиш в DOX ,или да ми пратиш на мейл поканата за базара,да си я разпечатам.Видях я на Ани на ресторанта.Пускам ти мейла си на ЛС .Благодаря  Hug
и аз искам поканата. мога да си я разпечатам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт