ПЛЕВЕН - 146

• 42 281
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Ако тиквите са ви в повече взимам на драго сърце остатъка! Laughing

Баси много теми сте нахвърляли, направо на няколко пъти зяпвах да река нещо и аз! Joy

# 496
Дикси най-важното е че сте вече у дома.Стига със болести.Най-важното е да оздравее малкия и да няма болести при децата ти.Неприятно е когато боледуват децата.При тях всичко протича тежко.

# 497
  • Плевен
ДеЩо, вчера минах през магазин DM, цената , за която попита е 8,99лв.

Дикси как сте днес?

# 498
  • Плевен
При Пенков съм ходила за различни проблеми ,както и на консултации по време на бременността . Смятам , че си е нормален гинеколог - занимава се със различни женски работи Simple Smile)) но нали обикновено те се въртят около репродуктивната система . Аз знам , че беше в Хера ... може и да  ми е стара информацията.

# 499
Добре сме днес, според мен. Според лекуващия лекар не сме още цвете за мирисане. Продължава си урбазона в същата доза. Евентуално утре можело да му го намалят на два пъти дневно.
Повиках днес жената, която го гледа да поседи с него няколко часа и отидох на фризьор и маникюр  Embarassed Малко като терапия за душата. Променям прическата - фризьорката ми отказва да ме подстригва повече, че не искала да ходя като момче  Laughing В такъв период ми е сега косата - отврат. От тук пораснала, тук се подвила, бррррр....едва ли ще я изтърпя дълго, но дано успея. Дълга коса не искам и няма да имам, но ще я послушам засега да оставим малко да израсте. Дори днес ми я изправи  Laughing Толкова много харесвам правите коси, но ей на - който каквото си няма това иска  Crazy
Проблем ми възникна, че трябва да изровя нейде забутаните от години сешоар и четка и да започна да ги ползвам. А беше толкова лесно с гел и две-три движения на разрошване и готово.
Да си имам проблемите, с които ви занимавам  Mr. Green

# 500
Тези ти проблеми са за предпочитане пред другите.  Hug

# 501
Здравейте и от мен. )

Направихме една хубава разходка в квартала с Калина и една приятелка с хлапе. Чак сега обърнах внимание на заграждението до Холивуд (не се казва така вече). Не остана празно местенце в тази Сторгозия. (((

Дикси, добре си се разнообразила, човек има нужда от такива неща, особено при това натоварване тези седмици при теб.

Аз пък си търся панталон, спортен. Или прилично изглеждащи дънки, а не цигански изпълнения.
Ето да покажа какво търся, а ако сте срещали някъде, много моля да ми кажете къде. Обиколих малко магазини, но....нищо. И дънките с модели от преди 2-3г. (((

ето един модел
друг
и ето това
по-скоро дънки

# 502
Мира, вторият ти панталон е това, което и аз търся. Възлагам надежди, че другата седмица, ако съм в София, ще си намеря.
Иначе можеш да провериш в Зара-та, но не тази в МОЛ-а, а там под пазара на Манеца. Малко магазинче е.
Също хубави спортни панталони гледах в Кензол.

# 503
Дикси, като се поразходих по нашите магазини....ами то няма нищо общо стоката и колекциите с тези, които гледах в Германия. Сякаш сме с години назад.
Сега ще чакам лятото намаленията. ))) Поне си набелязах доста неща, само да им посвалят цените. )

Ще проверя в Зара, знам го къде е магазина.
В Кензол, няма да им дам по 70-90лв за панталон, никога не са ми стояли добре техните кройки.

# 504
Що не си купи докато беше в Германия, ами обикаляш тук?

# 505
Направо ми го взе из под пръстите  Sunglasses

# 506

Щото цените на новите колекции са доста високи. ))))
На Том Тейлър, дето показах модели започват от 60Е. ) Има и малко по-евтини марки, но в общи линии цените се движат в този диапазон и доста по-високи. )
Ми...не ми е по джоба да дам 120-150лв за панталон. ((

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:39 от Mirama

# 507
На мен най-добре ми стоят дънките на Little Big като кройка. За щастие вече влизам в тези отпреди бременността, та няма да подновявам цял гардероб. 

# 508
Дикси, радвам се, че сте си у дома и Калин е по-добре.

Какво става, ще ходите ли в Париж?
Не се притеснявай за атентати, според мен заради ситуацията са по-внимателни и следят по-изкъсо за такива неща.

Мира, трябваше в Н&М да погледнеш докато беше в Г-я, имат показаните от теб модели(без първият). При нас цените са около $25-45, в Германия ще са толкова в евро.

В края на миналата година отрязах всичката си коса, такава свобода, скоро не мисля да я пускам дълга.

# 509
След като по грешка /или невнимание/ ме остригаха късо, сега пускам коса и аз. Слава Богу поотрасна и дори става за опашка. Ще ходя скоро на фризьор, дано този път изляза като човек от салона и без да рева. Twisted Evil Mr. Green

Мира, подобен панталон си купих от един mall в София, на Зара.
Имах късмет да се вмъкна в един от новата детска колекция - /12-13 г./ Shocked
Ако ми се отвори път, непременно ще си купя още поне 2-3 чифта.

Общи условия

Активация на акаунт