ПЛЕВЕН - 146

• 42 280
  • 725
  •   1
Отговори
# 510

Направихме една хубава разходка в квартала с Калина и една приятелка с хлапе. Чак сега обърнах внимание на заграждението до Холивуд (не се казва така вече). Не остана празно местенце в тази Сторгозия. (((

То на Сторгозия само разходки можеш да направиш,защото не останаха полянки и градинки с пейки,или детски площадки(видях само 2 такива-до Била и до Фантазия),парк няма, изоставените училищни дворове са пълни с боклуци или си извеждат кучетата. Та няма къде да седне една майка с количка. А тротоарите, ако изобщо има такива, са разбити. Слезеш на улицата- ми и те такива. Споменах ли мръсотията и грозотата ,която гледаш докато вървиш? Ми мръсно ми е, грозно, шумно и прашно. тук на Сторгозия (никой да не се засяга! ) .На Дружба как е? Споделете.  Ще кажете ми върви по центъра тогава. Хода, ама не мога всеки ден там....то и там една блъсканица и чистота около пейките . А в Кайлъка ги няма половината пейки. Трябва да се надбягваш с пенсионерите кой пръв ще седне
 Найден дано да пооправи някъде нещо, щото   #Cussing out

# 511
  • Плевен
Chopi, първо някой трябва да възпита хората и тогава да държим някой да ни чисти. В блока, в който е офиса където работя има страшни мурдари . Преди няколко дни им лепих бележка на входа, за да им кажа,че контейнери има до всеки блок и боклукът се изхвърля там. От терасата си изхвърлят пълните пепелници например. Преди 2-3 седмици от Паркстрой орязаха храстите в района, чистачките минават всяка седмица, зимата даже събаряха снега от по-малки дървета ,за да не се счупят, обаче сега през прозореца гледам как едно найлоново пликче се носи от вятъра.

# 512
за боклуците съм съгласна- възпитание и култура трябва. Но за липсата на достатъчно градинки,здрави пейки, зеленина,детски площадки,разбити тротоари  поради често копаене за щяло и нещяло, не сме виновни ние, обикновените хора,които си хвърляме салфетката по пътя,вместо в кофата за боклук на 10метра от нас.

# 513
И пред нас е страшна мизерия ,миналата седмица малко чистихме ,поне пред входа ,мъжете запалиха треволяка ,ма то свинщина,сега пак е същото.На пейката плюят семки ,пушат и хвърлят фасове,бе като навсякъде.Сега вятъра довя и всякакви модели хартии и торбички.

Аз за туй се радвам ,че лятото сме на вилата ,още един,два  месеца и се изнасяме.Там поляна ,чисто ,по цял ден на двора.
Само интернет нямам,ама тъкмо си обръщам повече внимание на децата Blush.

Какво е Т-маркет- техника или хранителен? newsm78

# 514
Хранителен е. Прилича ми на Пени.

Див, детска номерация казваш, 12-13 години...евалла за стройната фигура  Grinning Това при мен дори при тениски не може да се случи  Laughing

# 515
  • Плевен

Див, детска номерация казваш, 12-13 години...евалла за стройната фигура  Grinning Това при мен дори при тениски не може да се случи  Laughing
Не си мерила правилните. От Некст си поръчах панталон за 15 годишни, в талията ми е  широк. В 12-13 няма да се побереш, ама в дрехите за по-големи със сигурност Grinning.

# 516
Нади, не само не съм мерила правилните, а никога не съм поглеждала детските номерации  Laughing
И вече панталони се отказах да си купувам он-лайн. Само срещу проба.
В София има ли магазин на H&M?

# 517
Дикси, има Н иМ в София, има и Зара. Има и Том Тейлър, ама то и тук го има. )

За мръсотията, ами какво да кажа....като се прибрах тук и щях да падна. Вече се беше стопил снега (като тръгнах за Г. все още имаше) и цялата мизерия и свинщина беше лъснала.
Не знам дали на някой ще му е интересно да обяснявам как хората там си събират боклука и какви глоби търпят, ако не го правят както трябва. Но за това е и чисто и няма един боклук по улиците.
Да, листа и някой счупен клон можеше да се види, но в последният ден преди да си тръгна вече бяха излезли машините и бригади да разчистват и това.

За детските номерации, аз също съм си поръчвала на Некст, блуза за 15г. Даже ми е леко широка. )
Баси и децата дето са, при положение че аз далеч не съм от слабичките, а напротив. )
И от ларедут често си поръчвах за ръст 168см.

# 518
Къде е този Н&M? В някой МОЛ ли е?

# 519
Къде е този Н&M? В някой МОЛ ли е?

В МОЛ, ама кой от всичките...)

Аз днес останах отчаяна от родните ни магазини. ( Абе в БГ само хора по 40-50кг ли има, не знам...
Обикалях за дънки....редовната реплика "по-голям номер нямаме". Е хубаво де, ама аз не харесвам дънки или панталон да ми стоят така все едно ще ми се пръснат на задника.
Припомних си защо се отказах от пазаруването тук. )

# 520
  • Плевен
Мисля,че в Бг няма H&M. Има Next. H&M има в Гърция и Турция. Най-близо е в Солун май. Даже му знам и адреса,някой ако го интересува.Simple Smile)). Ние за Великден ще ходим в Гърция,та мисля да го посетя.

# 521
  Страхотно време, не мога да се прибера да пиша тези дни  Simple Smile Малката малко се поразболя, но ще мине. Искам да благодаря още веднъж за предложенията за тиквата и да кажа, че дядо ми доста се е въодушевил като го питах и е обиколил селото и е намерил две тикви, та вече имаме  Simple Smile Намерих си и домашни картофи и моркови замразени и съм много доволна, сега и ако ги яде  Whistling
  За боклуците и разбитите тротоари аз няма да се изказвам, че ще съм много крайна. Просто се моля количката да ми издържи офанзивата. Иначе ми прави впечетление, че все пак има детски площадки, едно време и толкова нямаше, дано не изкъртят и изпочупят всичко...
  Н и М имаме в Англия, преди да имам бебе не съм и влизала в него, но вече ми стана и на мен любим. Детските им неща са страхотни, при нас има много големи намаления. Бях си харесала страхотна рокля и вси не оцелвах моя номер и ми беше голяма драма  Laughing

# 522
Да, сгрешила съм, няма H&M при нас. Има в Букурещ...

# 523
Мира, мислила ли си за преместване извън Бг? Аз имам чувството, че ако толкова почне да ме дразни всичко наоколо, няма да издържа да живея тука. Peace То и не е речено, че все ще съм тук, разбира се. Засега обаче не ме тръшва толкова българската действителност. Иначе в Германия съм била само един път, в Мюнхен, наистина е супер чисто, подредено и хубаво, но аз не знам немски, чувствах се направо дезориентирана и голяма носталгия ме тресна да се прибирам  Crazy За късмет тогава почна войната в Ирак и не знам защо отложиха някакви полети, та се забавих с още 3 дена, буквално се молех накрая да си отида вкъщи.  

Виж, в Словения как ми хареса, не е истина. А и всички там говорят английски, няма начин да не се разбереш с хората. В такава държава бих се преместила с кеф, ако ще се местя.

И сега да почерпя за именния ден на Габи днес:

Малко отрано с коктейлчетата Wink

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:00 от _Dana_

# 524
Тес, най-лесното е да си хванеш шапката и да се преместиш.
Но то от това държава няма да остане, масово хората се изнасят.
И да, предпочитам да живея в "бяла" държава. И не толкова аз, а детето ми.
Защото от сега започват да ми се изправят косите какво ще е положението в училище, на улицата и т.н.

А нима никой друг не го дразни мръсотията, разбитите улици, да не споменавам пък за пътищата? Едва ли съм единствената...

Общи условия

Активация на акаунт