ПЛЕВЕН - 146

• 42 275
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Всички се дразним понякога, просто при теб се забелязва във всяка сфера. Ако на мен съвсем нищо не ми харесва, бих мислила за местене. Затова попитах, а не че искам да те изпращаме в чужбина  Wink

# 526
  • София
Честит имен ден на Габи! Hug

# 527
Мерси, Валенце  Simple Smile

# 528
Честит имен ден! С радост и гордост да си носи името!   bouquet

За местене от Бг никога не съм имала мерак, даже навивах повечето си колеги да не го правят също, обаче от позицията на времето, вече почти 15 години откакто бях студентка, всичко ми се вижда все по-отчайващо. Японците ги тресна яко земетресение, и за 4 дена си оправиха една от магистралите, която бе напълно потънала и разрушена, ние колко години вече не можем да построим няколко стотин километра магистрали? Shocked И друго и друго...

# 529
За нищо на света не бих живяла в Япония и да ме тресат през ден земетресения. Какво като ги оправят хората за 3 дена, като след някоя година се сриват пак. Аз бих умряла от страх. Не искам нито най-нови уреди, нито други екстри. Предпочитам отвсякъде разбити пътища, но по-редки и не толкова силни земетръси newsm43 но аз съм си страхлива де.

# 530
Момичета, не знам Вие, но аз като чуя из града рева на моторите, побеснявам. Срещу нас живее едно недоразумение на 30+ години, което сега отново излезе с рев от улицата, а родителите му го гледат с благоговеещ поглед....Няма да забравя как двама такива минаха с висока скорост през площада в един съботен ден , а там в момента имаше деца, които буквално замръзнаха. Чудя се никой ли не може да вразуми тези хора? Ще спра, че ще стана много крайна....

# 531
В съседния блок има 2-3 такива фенове на мотори,че и в нашия. Няма да казвам колко е стряскащо,шумно и дразнещо рева на моторите. По-гадното е,че като разхождам бебето в количката все ще мине някой с мотор и горкото бебче много се стряска и се разплаква,и ме поглежда с един тъжен поглед,сърцето ми се къса.

# 532
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕНА НА ГАБИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ   bouquet

# 533
Честит Имен Ден на Габи и от мен!

Тес, кои са тези всички сфери, в които се забелязва?
И пак не ми отговори на въпроса, теб не те ли дразни мизерията около контейнерите за боклук, това, което е около всеки блок? Или не те дразнят тротоарите с дупки, или улиците ни в отчайващо положение?
Ами....може и такива хора да има де, то лошо няма.
Но не е нужно да отидеш някъде другаде, за да разбереш какво е дереджето ни тук.

Ходихме на разходка до Ловеч, чудесно време, но доста малко хора имаше там. Иначе определено центъра им ми се стори по-чист и поддържан от нашия.
Влязохме и в Сити центъра им да пием по едно кафе, оказа се доста по-малък от нашия МОЛ. А на външен вид изглежда почти като при нас.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 16:44 от Mirama

# 534
Mira, не следя в детайли, с такова впечатление съм останала, че почти нищо тук не ти харесва, а хубавите неща са само извън Бг. Може и да съм се заблудила Peace Кажи ми нещо, което ти харесва в България  Simple Smile

Мен например като съм извън страната ме тресва носталгия и искам да се връщам по-скоро  Crazy

# 535
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГАБИ  bouquet!
Никаква носталгия не ме тресе мен като съм извън България и знам кога точно ще се прибера. Постоянно ми се ходи някъде Mr. Green, но с тоя постоянно работещ мъж, голяма мъка да го накарам да почива.

# 536
Nadi, аз съм пътувала повече по работа  Wink Ако е за почивка, сигурно и на мен ще ми се остава.

# 537
  • Плевен
Nadi, аз съм пътувала повече по работа  Wink Ако е за почивка, сигурно и на мен ще ми се остава.
С това трябваше да започнеш Laughing, особено ако си била сама, предполагам е много неприятно.

Да ви кажа на мен какво ми се случи днес сутринта Laughing. Излежавам се и нещо мърда до врата на тераса. Първо си помислих,че някоя птица е кацнала. Поглеждам, ми то един прекрасен котарак. В първия момент си викам , ще завъдим ново коте( в старото ни жилище имахме дворче и редовно ни навестяваха котараци), обаче изведнъж се светнах,че съм на четвъртия етаж, няма откъде да се появи от нищото Laughing.  Предположих,че е на комшиите. Знам, че имат куче, за котка не знаех, а  той упорито иска да влезе вътре. Бяха го затворили без да искат на терасата и то милото се беше шашнало като не може да влезе.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 19:02 от нади_миши

# 538
Тес, е, изглежда си останала с грешно впечатление. )
Харесва ми България, но и не мога да кажа, че тук е чудесно място за живеене.

нади миши, хехе, котето горкото сигурно е било доста ужасено. )

# 539
  • София
Аз от човек,който никога не си представяше да напусне страната си,в последните години се чувствам все едно не живея в родината си,а на Луната,честно.И се чувствам безпомощна да променя каквото и да било.а това е най-гадното.За чужбина е немислимо да заминем,особенно с проблемите на Бубка-тя бълг тъкмо започва да научава да говори,остава да я треснем в друга държава.А и Ангел и чужбина-нема такъв филм просто.
Иначе сме ходили в Гърция за около двайсетина дни след сватбата.На мен ми харесват тамошните села,уредени,чисти и приятни,пълно с млади хора.Но вечерта в заведението само мъже,една жена няма.В градовете не е така,разбира се,но селата са малко по-различни.

Общи условия

Активация на акаунт