ПЛЕВЕН - 146

• 42 275
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Mira, добре  Simple Smile

# 541
Валенце, хубаво е че сте в София все пак, има много по-големи възможности, отколкото в някой друг град. Да не говоря пък за малки градове, или села.

# 542
Много лесно ми се получи промяната на биологичния часовник към новото време с ранното ставане  Crazy Без да си искам снощи заспах в 22.00ч., т.к. Емо беше на другарска среща, и като се оцъклих в 4.00 - бодра, бодра. Мъчих се да продължа да спя, но не ми се получи, та станах  и кафе си направих Laughing Моят ден започна малко преди този на Емо да завърши, помисли че съм го чакала цяла нощ будна  Mr. Green

# 543
А на мен ми е ужас с времето.
Заспах след 00ч, и преди малко едва се надигнах от леглото. )
Но иначе имах планове да ставам и да пускам пералня в 6ч сутринта. ) не че няма отложен старт, но реших, че няма да уцеля кога да се включи, или свеки може да мине и да я изключи през нощта като види че свети. ) Луда работа.  Laughing

# 544
Мира, защо държиш да включиш пералнята точно когато се включва дневната тарифа?  Grinning
Пералня и миялна пускам предимно нощем.

# 545
Хахаах, Мира, разсмя ме.
За шока при прибирането от Германия напълно те разбирам, с хубавото се свиква много бързо.

Дикси, четох за перипетиите ви, дано не се повтарят и бързо да го израсте с времето Калин.
Кога пътуваш за София?

Аз планувам да прекарам април в София заради едно обучение и тази седмица ми предстои подготовка. Най-важното, което още не знам е къде ще живеем двамата с Тео по време на тоя престой. Иначе се юрнах вече да проверявам какви интересни събития и места може да посетя с него, кефя се, че ще се видя с приятели и тн.

# 546
Дикси, никога не съм пускала пералня нощно време. )
Но трябва да взема да пробвам. )

ДеЩо, не осигуряват ли някакъв хотел, нещо подобно за това обучение?

# 547
Като сложа Калин да спи на обяд мисля да отпътувам. Поне денят вече е дълъг и е пред мен  Laughing

# 548
Не се осигурява хотел, нямам идея дали ще има други от провинцията.
Сигурно ще ида при приятели, но ми е неудобно да се натрисам, искаше ми се да намеря нещо отделно, където да плащам само консумативите и разходите, нямам пари и за наем на помещение.

Дикси, лек път и приятно изкарване тогава.

отивам да готвя леща, тая 90дневна ту я почвам, ту я спирам, не съм последователна и тва е  Rolling Eyes
Засега напълно успешно се справям само с неяденето до обед.

# 549
Деси, какво ще се обучаваш?

# 550
За ей това, отдавна искам но все раждам или кърмя, вече ми писна да отлагам и ще се оправям и така. http://www.gudevica.org/moodle/mod/forum/discuss.php?d=217&parent=276
Ще ми е зор малко, за Елито се притеснявам също, но тя и без това е по цял ден с баба си и дядо си на Радишево и е свикнала с тях, а вечер само баща си търси, мен нещо ме е отсвирила, та с това се успокоявам. Ще гледам да наваксам после с внимание. На Яна ще и е малко по-лесно.

Сериозно - ако познавате някой, който има жилище за наглеждане и не се притеснява да пусне непознат...трябва ми едно легло, на което да можем да спим, топла вода и ток, малка газова бутилка мога да си взема от тук ,на която да готвя - ако излезе нещо не напълно обзаведено. Предимно за приспиване и да има къде да се къпя, защото планувам да сме насам-натам по цял ден.

# 551
Деси, жалко, че нямам подходящо място да ти предложа. Вярвам, че ще се намери къде да сте, курса е много интересен. Peace

# 552
Деси, интересен изглежда курса, определено.
И аз нямам такива познати, всички които са си от София там си живеят.
Дано да намериш нещо, което да те устройва.

До сега бяхме на вън, времето доста ветровито, но става. Аз висях 1ч да чакам да измият колата, че утре пътуваме за Румъния, а тя милата беше яко кална (Радишевска кал, разпознава се от далеч). ))
А Калина беше с баба си и дядо си.

# 553
  • София
Деси,с удоволствие бих те поканила вкъщи,но на Бубка не и понасят непознати гости с преспиване Laughing.Направихме тая грешка през декември-наша позната от Плевен остана вкъщи десетина дни,много се стара жената да не пречи,обаче Бубка яко се изнерви.
Пък ние утре,навръх именни ден на Бубка,влизаме в болница.Но да минава и отминава и това е.Обещаха да ни пускат следобяд и да си стоим вкъщи вечер и така три дни.Ще направят прословутото ЕЕГ пак с упойка. TiredДа минава и тоя зор,дано покаже ЕЕГ-то откъде идва проблема,че масово при деца даже с тежки припадъци ЕЕГ-то е абсолютно в норма.
Не искам да ви казвам какви организации съм направила с взимането на Мими от училище и с гледането и следобедите,полудях направо. Crazy.

# 554
Валенце, дано всичко да мине както трябва. ) Стискам палци. )

Аз утре изчезвам за Румъния, дано е хубаво времето и да не вали, както дават по прогнозата.
Чак съм се оборудвала с джи пи ес. ))) не че ми трябва де, защото вече от 8г ходим на едно и също място и пътя го знам, ама ей така, да видя как се кара с такова чудо. )))))

Общи условия

Активация на акаунт