ПЛЕВЕН - 146

• 42 270
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Мерси Валенце за загрижеността. Аз имам къде да ида при приятели, но времето е доста и затова искам първо да видя за опции да сме сами, че да не им вися в къщите.  Hug

Мира, лек път, ще ти е интересно с машинарията.

# 556
За живот у дома или в чужбина и на двете места има плюсове и минуси, човек избира с кои може да живее и се чувства по-добре.

Дещо, за съжаление не мога да помогна.

Валенце, стискам палци всичко да е наред Praynig.

Джи Пи Ес-а ни го отсвирихме, след като няколко пъти на дава грешна информация или прекалено късно калкулира и пропускахме къде да завием.

Нашето време го смениха преди две седмици и не мога да си отспя, яко наваксвам.

# 557
  • София
Бързам да ви почерпя за именния ден на моето голямо и силно момиче:

# 558
Деси, много интересно, приятно обучение  Peace

Валенце, жива и здрава да е Бубка  Heart Eyes
Видях те на билборд пред Плиска, много готино ми стана  Hug

# 559
Хайде малка почерпка от мен, днес имам рожден ден! (хаха, и рима има даже  Mr. Green)

И нещичко за диетуващите!

# 560
Валенце, честит имен ден на Бубка! Heart Eyes Да ви е жива и здрава!

АНИ, честит рожден ден!  Heart Eyes

# 561
  • гр.Плевен
Валенце, да ти е жива и здрава Бубка! И само хубави неща да й се случват!   bouquet

Ани, честит рожден ден!  smile3510

# 562
  • София
Благодаря ви!
Ани,честит празник,много здраве и усмивки!

Ние ходихме в болницата,взеха и кръв от вената и и направиха ЕЕГ без дори да помръдне голямото ми момиче.Много беше добричка.Пуснаха ни и утре пак отиваме-вероятно тогава ще се съберат лекарите за обсъждане на резултатите.

Атракция,ми аз къде блея ,та не съм видяла-нали оттам минавам всеки ден за училището на Бубка,че и сутринта оттам минахме за болницата.

Да ви кажа,колкото и да звучи тъпо,обаче болницата е много хубаво направена.Отпред има детска площадка с люлки и пързалки,едно чисто и приветливо,зеленина,поддържани полянки.Направо като знам за операцията на Бубка в каква дупка лежахме.Естественно,че не това е най-важното,но си има значение,внася едно спокойствие и увереност.едни мили лекари и сестри,лаборантката около 5мин преди да боцне Бубка я гали и и говори тихичко.И накрая само едно боц и готово-няма синьо,няма викове.И на ЕЕГ-то по същия начин-казаха и,че е на фризьор и и мажат главата с гел,за  да е по красива. Laughingи тя нали е фръцла нямаше никакви забележки към процедурата,седеше доволна и щастлива.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 12:46 от Валенцето

# 563
Ани, честит рожден ден!

# 564
Ани_Дани Честит рожден ден! Само прекрасности да те следват каквато самата си ти!  bouquet

Валенце стискам ви палци за резултата!  Hug Разбира се, че болничната обстановка има важност, особено за хора които по неволя прекарват повече време там. Децата като са болни не значи че не трябва да имат забавления! Честит ви и имен ден!  bouquet
То така да се каже и фталл има имен ден! И най-големият майтап е че аз която съм забравила за тази дата, че му е празник преди години съм описала славата на името Боян в свой разказ посветен на едно куче! Laughing - http://chervenata.blog.bg/lichni-dnevnici/2007/06/05/tozi-neiase … a-jelanieto.77375

ДеЩо и аз не бих могла да ти помогна, но се надявам да стигнеш до курса и да го изкараш!

# 565
Ани, ЧРД, жива и здрава  да си   bouquet

ЧИД и на Бойко  newsm24

# 566
Ани, честит рожден ден! Жива и здрава да си!   bouquet

# 567
Ани, честит празник! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet
Честит имен ден на Бубка и Бойко! Да сте здрави и усмихнати!  Grinning

Валенце, и аз стискам палци за резултатите! Ще се чуем с теб и ще се видим  Hug

# 568
  • София
Привет!
Новините при нас са добри-ЕЕГ-то е с нормални показатели,без данни за отклонения.Имайки предвид,че детето стоя мирно и кротко,би трябвало да го приемем за достоверно.Е,за лекарите ЕЕГ-то не е водещо,така или иначе Бубка е получавала припадъци,но ги водят леки и се надяват,че с приема на Конвулекс нещата може би ще отшумят.Аз поне на това се надявам.Мнението на лекарите е,че всичко е свързано с поставеното чуждо тяло/клапата/ в главата и.Кръвните и показатели са чудесни,правиха и изсл на чернодробни показатели,на ниво на лекарството в кръвта-всичко си е ок.Лекарката каза,че това много трябва да ни радва.Та,с една дума-ще си пием сиропа и ще се надяваме всичко да е ок.

Днес си имам и рожденник,та ще го ударим на празник!

# 569
Валенце, честит ти рожденик. И поздравления за добрите новини.

Общи условия

Активация на акаунт