ПЛЕВЕН - 146

• 42 225
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Див, да ти е в жива и здрава рожденичката, много весела и щастлива!!!
  bouquet

А "Карамел" къде е сега? Миналата седмица се бях засилила за торта от там, но магазинчето им (под Часовника), беше празно.

# 676
Див, да ти е в жива и здрава рожденичката, много весела и щастлива!!!
  bouquet

А "Карамел" къде е сега? Миналата седмица се бях засилила за торта от там, но магазинчето им (под Часовника), беше празно.

Карамел е зад блок Кооператор....

# 677
Ами това под Часовника какво беше? Май пак КАрамел пишеше или бъркам?

# 678
Ами това под Часовника какво беше? Май пак КАрамел пишеше или бъркам?
Не бъркаш, беше втора сладкарница.

# 679
Честит Рожден Ден на Велина! Много забавления, усмивки и весел празник!

Тази сладкарница Карамел изобщо не я знам коя е.
Аз съм супер щастлива от както си намерих жена да ми прави тортите, та ми отпада всяка година издирване на сладкарница, която да се съгласи да ми направи тортата по мой модел и вкус. )

# 680
Честит рожден ден на Велина!Да е жива и здрава и много щастлива   bouquet
Див,весел празник  Hug

# 681
Честит Рожден Ден на Велина!  bouquet  bouquet  bouquet

# 682
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Велина!

Див, да ви е жива и здрава и все така умничка  Wink! (аз едва сега сколасах да влезна)

# 683
Честит рожден ден и от мен макар и малко със закъснение! Да расте хубавица Велина все така нежна и умна!

# 684
  • София
Как сте,дами?
Духа ли вятър при вас?Че тук направо ни отнесе.Добре,че си тежа на мястото Mr. Green,току виж ме издухал нанякъде.
Я някоя ако е ходила в село Костенец в Рила да сподели интересни места за разходка с две деца?Аз съм си набелязала Костенския водопад,крепостта Траянови врата и един храм.Ама дали на тая крепост можем да отидем с децата,подходящо ли е или трябва да пада катерене?

# 685
Духа, Валенцеее, със 100км / час  Whistling

# 686
Духа ,духа ,ама ще се затътря до Хиполенда .

http://www.hippoland.net/display.php?page=news&open_news=234

Ще кръщаваме Марти ,трябва да му измисля тоалет ,обувки .Срам ,не срам да си призная - от както се е родил дрехи не съм му купувала.Имаме много близки с по-големи момченца и все носят чувалите ,даже незнам и кой размер носи newsm78.

# 687
Умммм да, и днес духа отвратително....(((
Иначе хубаво вреем, а не може да си покажеш носа. ((

Освен да прескочим до Хиполенд, ама като нищо не ми трябва....само да зяпаме, пък в тази навалица. ((( май ще пропуснем...

# 688
Много ветровито време навън.Въпреки това ходихме замалко до Кайлъка в зоологическата градина.Стела нещо е понастинала дано да не е нещо сериозно засега само кашля и хапва по-малко...

# 689
Тъй,нищо интересно в Хипото ,скъпо ми се видя и малко стока.Аз съм виждала само това в Търново де,ма беше многоооо по голямо и с повече неща.Нищо не си купихме.

Общи условия

Активация на акаунт