Покажи ми грозота

• 14 516
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
Нещо,което се радвам,че махнаха-20-ти блок в Ямбол.

http://img218.imageshack.us/i/dsc00034un.jpg/
http://img88.imageshack.us/i/dsc00031uw.jpg/

# 91
  • Costa Rica
От тази грозота по-грозна не мога да си представя:

Гледах родителите при Карбовски,и останах погнусена от тяхната необразованост,тъпота и анти социалност. Един беззъб затворник, една глупава необразована "майка" на прага на пълнолетието, без работа и перспектива, надяващи се да отидат на работа в Холандия (ясно е каква ще е работата). И занимават обществото толкова време с тези изпаднали хора  ooooh!  
 Колкото и гадно да звучи мисля,че такива наистина не трябва да имат деца,защото децата им само ще страдат, и ще израснат без перспектива и шанс да се превърнат в нормални продуктивни хора.
 yesНаправо виждаш как авторката засуква мустак и вдига ръка за "Хайл!"

Ето ви друг вид грозота:

Пояснявам - разкъсаната книга е Библия, която някой беше имал неблагоразумието да предостави безплатно на едно анонимно училище Mr. Green

# 92
И на мен ми се привидяха такива.

А защо е разкъсана Библията?

# 93
  • Costa Rica
И на мен ми се привидяха такива.

А защо е разкъсана Библията?
Ами едно добро, възпитано и културно мамино детенце я "прочете". ooooh! И дори се гордееше с това.

# 94
Най-страшната грозота е тази, която струва скъпо. Принципно, де.

Брей, невероятно добре казано.
Мисля, че в този смисъл от темата най-грозни са снимките на Азис, които публикува Парци .

Между другото... снимката на сприрката, която е показала авторката, на мен не не ми е грозна. Натъжава малко. Една стара спирка, останала по всяка вероятност още от тоталитаризма. Харесва ми. Само да беше по-поддържана. Трябва да си има и такива... да речем реликви от миналото. То пък не може всичко бетон и стъкло. Peace

# 95

Това е в Амстердам по пътя към библиотеката, всичко беше зарито с боклуци, а между тях плуваха лебеди, патенца и разни други животинки ...Потресаваща картинка, не само за страната ни  Tired

# 96
# 97
Ужас, направо се потрисам от повечето снимки, но и осъзнавам, че грознотото и красотата в живота си сами си я създаваме.
Аз се опитвам да показвам на детето си красота и когато види "грозота" да се опитам да му обясня, че я има, но не е важна.
Не е лесно да нито да му го обедня, нито да ви кажа какво имам предвид.
Във всяко семейство и във всеки социален кръг се налагат модели и те в общи линии определят границата на "красиво" и "грозно". Дори в различните култури тези понятия се размиват - вижте татуираните лица на маорите, деформираните тела на някои африкански племена, ходилата на японките и пр. и пр.
Понятието "грозота" се появява, когато нашето възприятие се сблъска с друго такова - това ми мнение е от развоя на темата. Иначе ми се струва, че разбрах авторката - тя търси несъответствие с "нашето" разбиране за цивилизованост.
Съгласна съм с нея, че в Европа подобни гледки са гротеска.

# 98
  • Costa Rica
И аз. Обещавам да си окача Азис, Сашка, Вълчовия отбор и портрета на mama otilia на стената, само и само да не ставам свидетелка на ТАКАВА чудовищна грозота:
http://www.facebook.com/album.php?aid=49656&id=1000012891039 … d=168313023221667

# 99
  • Насред хаоса
И аз. Обещавам да си окача Азис, Сашка, Вълчовия отбор и портрета на mama otilia на стената .....
Joy Joy Joy

# 100

Обещавам да си окача Азис, Сашка, Вълчовия отбор и портрета на mama otilia на стената .....

Да,много смешно,направо плоско. За кучките нали уж трябва да има приюти, а не да се разхождат на свобода,хапейки хората .

По темата- ето снимка на твой побратим,както и на това, което причинява на хората.

Да ти е сладко.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:25 от mama otilia

# 101

Обещавам да си окача Азис, Сашка, Вълчовия отбор и портрета на mama otilia на стената .....

Да,много смешно,направо плоско. За кучките нали уж трябва да има приюти, а не да се разхождат на свобода,хапейки хората .

Точно така,те "кучките" по цял ден само това правят-хапят. ooooh!

# 102
  • София
mama otilia упорито продължава с личните демонстрации на тема "Що е грозота", като гледам  Laughing То с тоя аватар и с това поведение наистина е подигравка спрямо читателите да започнеш такава тема, ама кой да се усети...

Ето какво правят твоите побратими, отилия:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187668291254613&set=a … 73242&theater

# 103
 Flip,пусни си лична снимка в другата тема, "покажи ми красота" . Щом си такава красавица,че си мислиш,че имаш правото да обсъждаш физиката на други хора,и в частност моята, е направо непростимо да ни лишаваш от удоволствието да видим твоя светъл лик. Така красив, така недостижим, така излъчващ доброта и ум!

# 104
  • София
Който си пляска "физиката" пред 200 000 души, е готов да поеме риска да му я обсъждат, авторке. А като си плеснеш и простотията пред същите хора, е нормално да се обсъждат и двете, че и паралели да се правят.

Гледах родителите при Карбовски,и останах погнусена от тяхната необразованост,тъпота и анти социалност. Един беззъб затворник, една глупава необразована "майка" на прага на пълнолетието...

Общи условия

Активация на акаунт