Покажи ми грозота

• 14 497
  • 129
  •   1
Отговори
# 45
КЛОНКА, и аз не се разбирам днес.
Шофирам от около година и не ми се беше сручвало да убия. Като започнах да карам тук всички ми казваха - ако нещо ти се изпречи, по-добре го прегази. Е днес ми се случи за пръв път и за мен гледката беше грозна. 
След това пак ми се наложи да карам и ще ми се налага, но винаги ще си спомням този момент и ще страдам, както и в момента.

# 46
Sedada, аватара ти е грозота! Wink И не само твоя! Wink
Твоят е прелестен, нали?

О, да, но уви твоят също влиза в категория грозни. Wink

Аватар не се избира според красота, а според моментвото настроение, да си в мир със себе си.
Твоят е чалга, та дрънка.

# 47
КЛОНКА, и аз не се разбирам днес.
 Е днес ми се случи за пръв път и за мен гледката беше грозна. 
След това пак ми се наложи да карам и ще ми се налага, но винаги ще си спомням този момент и ще страдам, както и в момента.
И това се случва.
Съжалявам!

# 48
То това си плаче за нова тема : Асоциирате ли се с аватара си.? Какво влагате в картинките, те отразяват ли вътрешния ви свят и пр...
Снежа благодаря ти.
Може да е смешно, но наистина го преживявам - явно ти ме разбра  Hug

# 49
Аз няма да показвам снимки, само да отбележа.
В нашата градинка пред блока, наред с всичките напъпили кокиченца и иглики, стоят една камара кучешки ла.на ooooh! Тоест, редом с положения човешки труд за нещо красиво и естетично, е неговия пак човешки еквивалент на смрад и байганьовщината.
 Гадно, грозно, нецивилизовано.
и при нас е така, за съжаление

# 50
Аз няма да показвам снимки, само да отбележа.
В нашата градинка пред блока, наред с всичките напъпили кокиченца и иглики, стоят една камара кучешки ла.на ooooh! Тоест, редом с положения човешки труд за нещо красиво и естетично, е неговия пак човешки еквивалент на смрад и байганьовщината.
 Гадно, грозно, нецивилизовано.
и при нас е така, за съжаление

Навсякъде е така,зад нашия блок има една кална и разровена градинка,която при дъжд сякаш остава под вода заради разбитите павета,които образуват огромни локви,осеяна не само с кучешки лайна,а и с всевъзможни боклуци,литнали от нечий прозорец. Жална гледка.

# 51
  • София
Снимките на Парци личен архив ли са? Grinning

Ми да, не ме ли познахте..... Mr. Green

# 52
То това си плаче за нова тема : Асоциирате ли се с аватара си.? Какво влагате в картинките, те отразяват ли вътрешния ви свят и пр...
Хайде де. Peace

# 53
Хайде де. Peace

Естел, ти ли си на аватара?

# 54
# 55
Наложи се да посетя софийска болница - грозота,нищета и пр.
Жалко!Грозотата е навсякъде около нас и всякаш сме имунизирани от нея.
Боли ме !

# 56
Много се изкушавам да ви пусна някоя и друга снимчица от един наш четиризведен хотел, ама вече ще прекаля, и без това вдигнах достатъчно пара.
Най-страшната грозота е тази, която струва скъпо. Принципно, де.

# 57
Много се изкушавам да ви пусна някоя и друга снимчица от един наш четиризведен хотел, ама вече ще прекаля, и без това вдигнах достатъчно пара.
Най-страшната грозота е тази, която струва скъпо. Принципно, де.

Пускайте и снимки,темата е с такава цел,да покажем всичко грозно,което ни вади очите. Аз лично се възмущавам най-вече от улиците и тротоарите,и от чистотата на градовете,и пуснах 2 такива снимки,като ще пускам и още,но нека всеки пуска това,което намира за грозно,независимо дали е разбита улица,или чалга мода  Peace

# 58
Цитат на: Вълкът с дълъг ник link=topic=566379.msg17949004#msg17949004 

[/quote
Аватар не се избира според красота, а според моментвото настроение, да си в мир със себе си.
Твоят е чалга, та дрънка.

А твоят е сив и мрачен като теб! Simple Smile

# 59
Мъка мъкаа:

Най-грозната кола според ( и не само) мен:

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:23 от Кекерица

Общи условия

Активация на акаунт