Покажи ми грозота

• 14 535
  • 129
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Туй ужасно грозно нещо, което още не е довършено даже.

# 16
Да,темата е добра,и смислена. Това,че очите ни са привикнали с грозотата и неуредицата не значи,че тя е нормална и естествена обстановка навсякъде около нас. Снимки ще има още, качени от мен,надявам се и други хора да качат,защото това е идеята на всеки голям форум-освен за обмяна на съвети и мнения той да изпълнява и някаква социална и обществена функция.

А каква е социалната и обществена функция на хейтърската ти тема?

И кое и е хейтърското  newsm78  Бих я нарекла българска актуална и наболяла тема.  Медиите често обръщат внимание на форума. Пускайки снимки тук ще синтезираме много материал за нередности. 

# 17
  • София
И кое и е хейтърското  newsm78  Бих я нарекла българска актуална и наболяла тема.  Медиите често обръщат внимание на форума. Пускайки снимки тук ще синтезираме много материал за нередности. 

Те медиите на теб чакат да им синтезираш. Пускай сигнали до общината, като си такъв борец за "социална и обществена" справедливост.

ПП. "Социален" и "обществен" са синоними.

# 18
Порутената спирка къде е?

# 19

За съжаление и кметове, и общинари са безсилни в случая.

# 20
# 21

Гр. Добрич,където се намирам в момента на гости на роднини. Подлезът от началния ми пост също е там,до жп. гарата.

# 22
Това с рибката е много весело Joy

Ето и още една с червило:

# 23
Гр. Добрич,където се намирам в момента на гости на роднини. Подлезът от началния ми пост също е там,до жп. гарата.
Реших че е в покрайнините на София.

# 24
# 25
Реших че е в покрайнините на София.

Не,макар положението в София да не е друго. Когато се  прибера следващите дни в София ще снимам спирките в моя квартал,макар да не се различават от тази в Добрич съществено.

# 26

Училищен двор в Стара Загора.
Източник:
http://we.thinkaboutit.eu/profiles/blogs/living-in-the-bulgarian

# 27
  • Galaxy 13197853088
последната снимка е на училище в ромската махала ....

а иначе за грозота бих посочил темата която беше изтрита преди малко за Радост Драганова.

# 28
Абет,откъде е снимката? Simple Smile

# 29
  • София
От студентски град. От 2009 година е, но нещата не са се променили  Peace
Утре и аз ще снимам един репортаж.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт