Покажи ми грозота

• 14 500
  • 129
  •   1
Отговори
 След като има тема "Покажи ми красота" смятам,че трябва да има и тема,в която да публикуваме снимки на грозни гледки,които срещаме в ежедневнието,и които ни пречат и подтискат. Който има желание нека да поговори за нещата в България,които са създадени не да ни улесняват,а да ни пречат и възпрепятстват. За всички неудобства и за несвършената работа на кметове и общинари.

# 1
Много негативна личност си! Tired

# 2
Една хубава тема да има в тоя Клюкарник и веднага да се появи контра  Tired
Това е грозота!

# 3
Да, но мисля, че не ми се снимат такива неща, защото ги виждаме ежедневно. Сега, като се стопи снега не искам да си представя какво е по улиците и в градинките и навсякъде.
Предпочитам съседната тема.

# 4
Аз няма да показвам снимки, само да отбележа.
В нашата градинка пред блока, наред с всичките напъпили кокиченца и иглики, стоят една камара кучешки ла.на ooooh! Тоест, редом с положения човешки труд за нещо красиво и естетично, е неговия пак човешки еквивалент на смрад и байганьовщината.
 Гадно, грозно, нецивилизовано.

# 5
  • София
Ох, много ми е смешно, извинете, не се сдържам.
Яка тема!
Ще потърся материал. Mr. Green

# 6
  • София
Много хубава тема  Peace Не е трудно в София да се намери материал за снимане, така че скоро ще се включа със снимки Simple Smile

# 7
  • София
Абе, добра е темата - "Покажи ми грозота"....следва снимка на нещо като подлезче, като в кадър е попаднала и може би последната лада комби с София. А отстрани строго гледа мама Отилия. От аватара, де.

# 8
  • София
И като ги покажем тия грозотии, защото никой не ги е виждал и не ги знае, пък като ни стане едно "густо" на душата...  Mr. Green

# 9
Ахааа, нещо  като "Бай Ганьо - Европеец ".   Rolling Eyes
Чудесно  !  Peace
 Ще  събирам и  аз мат'риал   bowuu

# 10
Абе, добра е темата - "Покажи ми грозота"....следва снимка на нещо като подлезче, като в кадър е попаднала и може би последната лада комби с София. А отстрани строго гледа мама Отилия. От аватара, де.

Да,темата е добра,и смислена. Това,че очите ни са привикнали с грозотата и неуредицата не значи,че тя е нормална и естествена обстановка навсякъде около нас. Снимки ще има още, качени от мен,надявам се и други хора да качат,защото това е идеята на всеки голям форум-освен за обмяна на съвети и мнения той да изпълнява и някаква социална и обществена функция.

# 11
# 12
  • София
На мен темата ми харесва  Peace
Заглавието е достатъчно красноречиво, така че този ,който не иска да си разваля настроението, да не влиза  Wink
Грозотата е част от живота ни, нека не си затваряме очите  Peace
И аз ще покажа снимки  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 14:44 от abet

# 13
  • София
Да,темата е добра,и смислена. Това,че очите ни са привикнали с грозотата и неуредицата не значи,че тя е нормална и естествена обстановка навсякъде около нас. Снимки ще има още, качени от мен,надявам се и други хора да качат,защото това е идеята на всеки голям форум-освен за обмяна на съвети и мнения той да изпълнява и някаква социална и обществена функция.

А каква е социалната и обществена функция на хейтърската ти тема?

# 14
  • София
И малко смешна грозота  Peace

Общи условия

Активация на акаунт