Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
-
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
-
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
-
Какви са препоръчителните грижи за бебета с колики?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с хрипове и носни задръствания?
Какви мъже имало, не мога да повярвам, нищо не го оправдава,вместо ти да си тази, която и е позволено да има кофти настроения и да бъде утешавана и обгрижвана... 
/това за майтап де, ама наистина изпушвам често тея дни.../Добре, че е мъжо да дава едно рамо, че незнам...да не ви обяснявам с какво нетърпение винаги чакам да стане 17.30, за да се прибере от работа
Сега е на банкет, баща ми дойде да ми помогне да изкъпем малкия/не че щеше да му стане нещо един ден некъпан де, ама айде...направи му и масажче, на бебо ми хареса, сега спинка/днеска ме ождиви, дано през нощта спи диването малко/.

след цялата му плеяда. На всичкото отгоре запасал едни пищов на колана, та и якето загърнал отгоре за да се вижда по-хубаво.
Аз сега живея с нашите, отначало идеята да отида при тях не ми хареса, но сегаааааа Понякога малкия го оставям на майка да го приспива, така поне си мисля, че ще е добре още от сега да свиква и с др хора /
"Нашият" татко толкова мн се радваше на бебе, в момент, когато мислех че съм бременна, но се оказа, че не съм. Дори купи някои неща, още преди да се потвърди от лекаря.... А когато втория път се оказах с бебо в мен...... реши че му трябвало време насаме, да го осмислил........ още го обмисля и си е в БГ, а бебо вече цял мъж на 10 дни, м/у др казва се Алекс
От какво точно, прекалено малък е за тестове от рода.... Както и да е, ще се борим двамата

Вече започвам да се притеснявам...от време навреме нервите ми не издържат и си поплаквам...