Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
-
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
-
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
-
Какви са препоръчителните грижи за бебета с колики?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с хрипове и носни задръствания?
?

. И на мен ми подмятат приятели, че съм го разглезвала, ама аз не смятам, че е възможно да разглезиш бебе на един месец - щом плаче, значи не се чувства добре. Ще се възпитаваме, като почне да разбира, рано му е сега.
Какво ли стана със Снежи и Драйвър?

Направо съм като парцал. Сутринта ходихме в детската поликлиника да му вземат кръв. Висяхме като сополи да чакаме доцентката, която се оказа, че на всички казвала да отидат в 9.30 ч. и съответно да си вземат номерче от регистратурата, а пък тя идвала когато си иска общо взето. Днес благоволи да дойде в 10.30.
, и то само заради това че снощи като се прибра и яденето не беше готово още. А аз съм сама по цял ден, детето с много колики и я държа милата, ама кой ти разбира. Каза че нямало да ми дава нито лев оттук нататък, да сем умирали от глад и разни подобни, а до вчера обожаваше малката, постоянно я гушеше, целуваше, къпеше... 
Все си мисля,че жените си правим мъжете такива, каквито са-защо го търпиш така да ти говори?