Отговори
# 450
  • София
От тази омега-3 няма дозировка за деца, това означава ли, че не може да се пие от 5 годишни?
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Mini-Gels-180-Softgels/23362?at=0
Дъщеря ми не иска да пие течните, миришат й. А за тези пише, че са мини гелс, надявам се, да може да ги гълта  Rolling Eyes

# 451
  • Припят, Украйна
emy_emy,

Естествено, че омегата може да се пие и от деца. За този продукт й давай по 2-3 на ден.

Код за 5$  отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 452
  • София
Ле-ле келпът почти се изчерпа от сайта...явно от Япония и съседните държави яко го купуват заради йодина.

Гледам и формулите с йодин са напривършване ....

Kод за отстъпка 5$ LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 453
  • Припят, Украйна
Ле-ле келпът почти се изчерпа от сайта...явно от Япония и съседните държави яко го купуват заради йодина.

Гледам и формулите с йодин са напривършване ....

Кофата

Не знам дали го правят, но ако е така, е безсмислено усилие. Има смисъл от приемане на такива препарати само преди непосредствено излагане на радиоактивен изотоп на йода. После е безсмислено, полза няма. А като се има предвид краткия период на полуразпадане на йод-131, след 1 месец (като им дойдат поръчките), това въобще няма да е фактор.

Отделно пък йодът по никакъв начин не предпазва от дългоживеещи радиоактивни изотопи като стронций-90 и цезий-137, които остават с десетки и стотици години. Но паниката е голяма и ги разбирам японците...

Код за 5$  отстъпка в www.iherb.com: FIL995

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 16:16 от Filkam

# 454
Здравейте, получих поръчка от 07.03 - много бързи са станали. Утре ще ходя на митница  Варна да я получа и ще пиша дали има нещо ново.
Да попитам кое Витамин С поръчвате за деца?  bouquet

# 455
florance не знам дали това е най-доброто, втора опаковка пием от Alive!, Vitamin C,. То е на прах и само по себе си е малко блудкаво на вкус - като вода с брашно  Mr. Green. Аз винаги го смесвам със сироп от бъз ( пак от сайта) и им правя сок. Получава се вкусна напитка и децата ми питат за още  Grinning

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 456
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Когато за Ko Q10 не пише изрично, че е Убихинол, става въпрос за Убихинон.

Освен това забравихте, че трябва да е на Канека...

Впрочем намаление има само за Убихинола.

Относно въпросите за радиацията - не се литкайте, нещата стават а 20 000 километра от нас.

Ако трябва да се предприема нещо, ще ви кажем.

Както разстоянието, така и необходимото време за изминаването му ни защищава.

Днес в София - 0,11 μSv/h  

Спете спокойно...

# 457
Това е .... Приключваме - защото повече не можем да се борим. Вече съм болна и аз и днес мъжа ми ходи отново при шефката на ДВСК - която беше написала становището от РЗИ, но била изместена междувременно. Мъжът ми за съжаление не успял да запомни кой чл. от закона за храните му цитирала, но пак било свързано с етикирането. И дори опитала да го изгони! Между другото - в митница Добрич един от митничарите - тихичко ни каза - да не пишем много много по форумите и да сме се откажели - той това щял да направи. Нали сайта щял да ни върне парите... Съжалявам, че ви занимавах - това е - повече нямаме сили, нерви... нищо. Междувременно направихме поръчка във Варна, която пристигна за малко повече от седмица без никакъв проблем. Чудя се и се мая как е възможно такава концентрация на тъпаци в тоя Добрич по тези институции. Дано да четат наистина! А вие ме извинете - повече няма да ви занимавам!

# 458
  • София
Здравейте , чета ви от месеци и се радвам, че се обменя мното полезна информация тук.Моля за малко помощ и съвет за следните две заболявания
1.остеопороза,60г жена-майка ми-взела съм кофата с омега 3-3х1 на ден ок ли е?
2.В сайта на iherb най-много отзиви има за
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Bone-Up-240-Capsules/11934?at=0
това ли да добавя към освен омега 3 или има и по-добро?
3.Други предложения?

За жена на 30г с реактивен артрит/малко трудно ще я накарам да пие много на бр добавки, тъй като се е обезверила след различни лекари и разни билки, ама да видим/-приготвила съм
-серапептаза-120 000spu на doctor's best-3x1 или?
-best hyaluronic acid with chondroitin sulfate на doctor\s best-хм, дали е ок и по-колко капсули?
-super curcumin with bioperin 800mg-doctor's best- по-колко капсули?
-омега 3 разбира се-3х1
Благодаря предварително за отговорите/коментарите на горните два случая -аз по-късо ще ви пиша какъв е моят коктейл, който започнах днес да приемам против алергията ми-може и нея в последствие да ревизирам newsm78 с ваша помощ Stop Simple Smile

# 459
Ninia, дай линк на този сироп от бъз, моля Wink

Между другото този келп изобщо върши ли работа? Не трябва ли да е някаква специална формула йодът, когато е за предпазване от радиоактивния йод? Иначе аз си имам вкъщи келп, не е ли добре да се взима (нямам проблеми с щит.жлеза)? Както и комбинирани водорасли синьо-зелени + кафяви и в тях също би трябвало да има йод?

# 460
здравейте,
ще съм благодарна ако ми отговорите набързо, защото не съм поръчвала досега, а много теми сте натрупали и не мога да намеря верните отговори в предишните мнения.
Ако направя малка поръчка - до 20 долара ще пропусна ли митницата и ще дойде ли направо на пощата?
също не може ли да се плаща с пейпал? ако не става ли с дебитна карта виза електрон?

кода за отстъпка как се получава или ползвам тези които вие сте постнали?

много благодаря!!!

# 461
  • София
здравейте,
ще съм благодарна ако ми отговорите набързо, защото не съм поръчвала досега, а много теми сте натрупали и не мога да намеря верните отговори в предишните мнения.
Ако направя малка поръчка - до 20 долара ще пропусна ли митницата и ще дойде ли направо на пощата?
също не може ли да се плаща с пейпал? ако не става ли с дебитна карта виза електрон?

кода за отстъпка как се получава или ползвам тези които вие сте постнали?

много благодаря!!!
.Krem, до 20 долара пак отиват на митницата, таксата е 1.50лв...ако си късметлийка има шанс  да пристигне и на пощата.
С ПейПал не може да се плаща, само с дебитна или кредитна карта, става и с дебитна на Виза Електрон
Кодът за отсъпка ще трябва ти да го нанесеш(харесваш си някой код от тук) , написваш го долу в кошницата с избрани продукти Simple Smile
.

Кофата

# 462
  • Бургас
Вчера си получих поръчка от 05.03 в Бургас.Изобщо не очаквах да дойде толкова бързо, доволна съм. Grinning
В нея имаше това рибено масло за сина ми, обаче мирише на риба.На вкус не го знам как е, но на него определено не му харесва да го дъвче.Ще се усвоява ли добре ако му давам капсулите да ги гълта с вода, вместо да ги дъвче?

Код за $ 5.00 отстъпка YUR604

# 463
  • София
Krem  до края на месеца има  безплатна доставка   ако поръчката ти е над 40$
Сложи си безплатни мостри / 2 броя/ от тук:  http://www.iherb.com/Free-Samples

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 464
  • София
Вчера си получих поръчка от 05.03 в Бургас.Изобщо не очаквах да дойде толкова бързо, доволна съм. Grinning
В нея имаше това рибено масло за сина ми, обаче мирише на риба.На вкус не го знам как е, но на него определено не му харесва да го дъвче.Ще се усвоява ли добре ако му давам капсулите да ги гълта с вода, вместо да ги дъвче?

Код за $ 5.00 отстъпка YUR604

Разбира се няма проблем и да го гълта направо, стига да може  Simple Smile

Кофата

Общи условия

Активация на акаунт