Отговори
# 465
  • София
Вчера си получих поръчка от 05.03 в Бургас.Изобщо не очаквах да дойде толкова бързо, доволна съм. Grinning
В нея имаше това рибено масло за сина ми, обаче мирише на риба.На вкус не го знам как е, но на него определено не му харесва да го дъвче.Ще се усвоява ли добре ако му давам капсулите да ги гълта с вода, вместо да ги дъвче?

Код за $ 5.00 отстъпка YUR604

Ще се усвоява - да ги гълта

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 466
  • Бургас
Bobka, denis_d, много ви благодаря за бързите отговори!  bouquet

Код за $ 5.00 отстъпка YUR604

# 467
Здравейте!Някой да знае това какво е,за какво се пие?:http://www.iherb.com/Natural-Factors-Immune-Support-90-Tablets/27650?at=0   Какво съдържа? Дават го безплатно към доста от продуктите на Natural factors. А този Q 10 /www.iherb.com/Healthy-Origins-CoQ10-Gels-Kaneka-Q10-100-mg-60-Softgels/4134?at=0  Не пише,че е Ubiquinol,но е Kaneka.. Иначе е 100мг,тоест е равностоен на 50мг Ubiqunol ли? Съвсем се обърках Simple Smile)

# 468
благодаря за отговорите, но тотално ме обезсърчихте. много странно, че пак на митница ги пращат. идеята ми беше да поръчвам по-малко неща, по често, да не минавам 30 лв., за да ги получавам на пощата и да не се занимавам с глупости като пътешествието да Веслец с малко дете чрез градски транспорт.... Пак щеше да ми е по-евтино от козметиката от английските сайтове... много странно, когато поръчвам дрехи от американския ибей или от някой китайски продавач когато стойността не надминава 20 долара си ги получавам директно на пощата...

# 469
  • София
благодаря за отговорите, но тотално ме обезсърчихте. много странно, че пак на митница ги пращат. идеята ми беше да поръчвам по-малко неща, по често, да не минавам 30 лв., за да ги получавам на пощата и да не се занимавам с глупости като пътешествието да Веслец с малко дете чрез градски транспорт.... Пак щеше да ми е по-евтино от козметиката от английските сайтове... много странно, когато поръчвам дрехи от американския ибей или от някой китайски продавач когато стойността не надминава 20 долара си ги получавам директно на пощата...

Ако нямаш време да ходиш до митницата, за малки пратки можеш да им звъннеш да ти ги донесат в къщи. Ще ти излезе 3-4 лв.

Kод за отстъпка 5$ LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 470
Ninia, дай линк на този сироп от бъз, моля Wink

E как кой - Sambucus (nigra) Black Elder Berry Extract  Grinning Не пише доза за деца, аз давам 1/2 ч.л до два пъти на ден, но само ако тръгват на разболяване.  Wink

beladonna първото, за което питаш се пие за подсилване на имунната система. Съдържа ехинацея. Втория продукт, Кю10, пише че е Ubiquinone.

.Krem или си правиш много поръчки под 15 евро ( за да си спестиш ДДС-то) и се разкарваш през ден до митница или правиш една голяма, плащаш си ДДС и се разкарваш само веднъж. Можеш и да упълномощиш някой, който да отиде вместо теб. За целта попълваш пълномощното на гърба на митническото известие и пращаш човека, да се бори вместо теб  Peace

PS. Не мога да разбера траекторията на тези пратки, но забелязвам, че поръчки от една дата се получават първо във Варна/Бургас и след няколко дни в София  newsm78

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:02 от Ninia

# 471
За сиропа http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0 аз го давам  2 х 10мл при начални симптоми на разболяване, а за профилактика пише 5мл дневно,но не ми се е налагало да го правя(детето е на близо 4 години)

# 472
Ако нямаш време да ходиш до митницата, за малки пратки можеш да им звъннеш да ти ги донесат в къщи. Ще ти излезе 3-4 лв.

Помня я тази опция, когато преди пазарувах от Ла Редут. Последно питане в тази връзка - това важи само за малки пратки, за които няма да дължа ДДС или и тези над 30 лв. могат да ми ги донесат в къщи и да си плата ДДС-то.  Не ми се изпада в подробности, но да кажем, че в момента ходенето до митницата си го изключвам като вариант.

мисля си тук също - правя поръчка от 20 долара = 30 лв. + 4 долара доставка = 36 лв. +4 доставка от митницата до вкъщи =40 лв.

40 долара поръчка + 8 долара ДДС = 72 лв.
май няма особена разлика, освен че другият месец на тези 40 долара ще има и +4 доставка? Правилно ли разсъждавам или пропускам нещо?

# 473
  • София

Помня я тази опция, когато преди пазарувах от Ла Редут. Последно питане в тази връзка - това важи само за малки пратки, за които няма да дължа ДДС или и тези над 30 лв. могат да ми ги донесат в къщи и да си плата ДДС-то.  Не ми се изпада в подробности, но да кажем, че в момента ходенето до митницата си го изключвам като вариант.

мисля си тук също - правя поръчка от 20 долара = 30 лв. + 4 долара доставка = 36 лв. +4 доставка от митницата до вкъщи =40 лв.

40 долара поръчка + 8 долара ДДС = 72 лв.
май няма особена разлика, освен че другият месец на тези 40 долара ще има и +4 доставка? Правилно ли разсъждавам или пропускам нещо?

Имай предвид, че доставката трябва да влиза в тези 20 долара, за да не ти вземат ДДС.т.е покупките трябва да са ти на стойност 16 долара....При пратка над 20 долара ще ти вземат 20% ДДС+ 3лв такса

Кофата

# 474
сигурна ли си
помня, че съм чела че стойността на стоката, без транспорта трябва да е до левовата равностойност на 15 евро, но ако ги премине тогава се дължи ДДС върху цената на стоката + транспортните разходи?

# 475
сигурна ли си
помня, че съм чела че стойността на стоката, без транспорта трябва да е до левовата равностойност на 15 евро, но ако ги премине тогава се дължи ДДС върху цената на стоката + транспортните разходи?
И аз така знам.

# 476
Моля за вашите коментари за този крем:
http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Retinol-A-1-Advanced-Revita … z-48-g/29793?at=0
За какъв тип кожа ,за каква възрастова група и сезон би бил подходящ.

# 477
  • София
сигурна ли си

Като съм получавала пратките от iherb винаги са включвали и доставката при начисляването на ДДС
 KATREN, кремовете с ретонол са много добри при борбата против бръчките, но понеже имат излющващ ефект е добре да се прилагат зимата, а ако нямаш склонност към получаване на петна от слънцето може и лятото, но след него задължително слънцезащитен крем с висок фактор.

Кофата

Peace

# 478
  Искам да споделя едно интересно откритие- оказа се, че ако се надвиши малко грамажа на поръчката (в моят случаи 1370гр.) доставката отново може да баде изваршена чрез International Airmail.

# 479
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
love79 - майка ти нека пие рибеното масло, поръчай и и препарата за кости.

Но за качване на калция в костите трябва прогестерон - от сайта или крем Прогестогел от аптеката.

За реактивния артрит - първо трябва да сме сигурни, че хламидийната зараза е излекувана.

Ако да - първо серрапептаза 120 000 - три пъти дневно на гладно.

Чак след това - глюкозамин, хондроитин и хиалуронова к-на.

.Krem - най-изгодно като пари и време да правиш големи поръчки, но по-рядко. На митницата се оправяш за 10 минути.

А и времето вече се оправя...

beladonna - Канека прозвежда и Убихинон. Аз обаче, ти препоръчвам 50 мг Убихинол. И намалението важи само за него.

StanislavaKoeva - реалните граници са 90 долара и 1400 г.

Общи условия

Активация на акаунт