Отговори
# 390
Въпрос на избор. Дозите са 30 (1 scoop - 35 gr) тоест стигат за един месец - освен основните витамини и минерали включва Омега 3-6, ензими и пробиотици - така че цената за мен се изравнява ако трябва да взимам само един продукт. Не агитирам никой просто се зарадвах и ме попитаха за фирмата. Не виждам защо е нужна враждебна реакция.  Проучването ми беше на базата на хора които активно се занимават със спорт и имат сходни здравословни проблеми с моите на които продукта е повлиял добре, най малкото прочетете ревютата в сайта. Не разбрах каква е връзката между този продукт и триците, но няма значение както казах въпрос на личен избор.  Peace

# 391
Враждебна реакция newsm78 Въобще не целях такава, просто се опитвам да ти кажа, че качеството на продукта не оправдава високата му цена. Ето какво виждам аз: Serving Size 2 scoops (69 g), 
Servings per Container: 15!
В една доза (69 гр.) имаш 26 гр. протеин и 22 гр. въглехидрати, от които 15 са фибри. Затова споменах триците.
Извини ме, ако съм те засегнал/а с нещо Praynig
Peace Peace Peace

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 392
petia0805, намерих това в сайта на Българска асоциация за електронна търговия,  има телефон и сигурно ще може да се консултираш с тях http://www.baet.bg/

Ограничението за продажба на хранителни добавки по Интернет отпадна
С дългоочакваните в сектора на електронната търговия изменения в чл. 51 на Закона за защита на потребителите, обнародвани в бр. 18 от 1.03.2011 г. на „Държавен вестник”, в сила от 05.03.2011 г., отпаднаха ограниченията за продажба на хранителни добавки по Интернет и по друг способ за сключване на договор от разстояние. Новата редакция на разпоредбата на чл. 51 е следната:

„Чл. 51. (Изм. – ДВ, бр. 64 от 2007 г., бр. 18 от 2011 г.) Забранява се предлагането и продажбата чрез сключване на договори за продажба от разстояние на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание.”

Инициативата за либерализиране на електронната търговия в България, включително и чрез промяна на чл. 51 от Закона за защита на потребителите е на Българската асоциация за електронна търговия и беше породена от съществените затруднения, които въведеното ограничения създаваше за електронните магазини за хранителни добавки. С посочените изменения българското законодателство в сектора на информационните технологии се доближава все повече до изискванията на правото на Европейския съюз.

Българската асоциация за електронна търговия използва възможността да изрази благодарността си за конструктивното сътрудничество с Комисията за защита на потребителите и Дирекция „Потребители” Към Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

# 393
  • София
Може ли да ми препоръчате нещо за себореен дерматит? Благодаря ви !

# 394
  • Тука, под липите стари...
Моля denis_d, а и всеки който може да помогне, за съвет. Имам проблемна коже - много суха, склонна към бръчки. Генетично ми е заложено - всички в рода имат проблема преждевременно състаряване.  Що се отнася до козметиката, мисля че правя всичко, което е по силите ми, но от известно време се замислих, че може би има нещо, което като елемент липсва в организма (това също може би е генетично). Поръчах си за първи път ХК за вътрешно приложение, но ако мога да помогна на кожата си чрез някоя допълнителна добавка бих го направила.

(Повече от година вземам редовно риб.масло, масло от пореч и лецитин).

# 395
  • Пловдив
Имам този проблем доста отдавна.В сайта няма крем ,който да ти помогне.Купих 2 от тук-резултат няма.Пробвай със шамоана на Виши -макар и да нямаш пърхут.Имай предвид че е нужна и диета.А при по обострени прояви ползвам низорал за няколко дни.Изкупих козметиката и на биодерма и на авент,и на ла рош позе.Крема на ла рош е най добър от всичките.Но от близо 8 месеца ползвам друга козметика,и само шампоана на виши.
Денис ще ти помогне за козметиката и сайта откойто да я купиш.Можеш на 100% да й се довериш-цар е в тази област/а и не само там/

# 396
Пробвали ли сте нещо против висок холестерол? Препоръчайте ако можете.

# 397
  • София
vessa365 
Само да вметна че трици и фибри има разлика.
Има разлика също и в добавките за 'широко потребление' и  и тези предназначени за спортисти.
Аз предпочитам утвърдени марки за спортисти - там цената е по-висока и има защо Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 398
  • София
Пърхут ли имаш предвид? или нещо друго

Себореен дерматит= е себорея, обикновен пърхут

Засяга окосмените част на тялото

СДерматит има доста диференциални диагнози, демек ти може да си мислиш, че е това, а то да е друго./ напр. АД, Псориазис, Розацея и т.н. ... дори Кандида инфекция/
СДерматит си е клинична диагноза Simple Smile

ПП . Много е важно точното поставяне на диагнозите.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 399
samuel освен ХК и рибено масло е добре и  CoQ10. Нужните ти мг по принцип зависят от възрастта и общото ти състояние. Може би е добре да започнеш да пиеш малко повече от минималната доза - може би 50-60 мг.
Пинко наскоро спомена за един продукт, който стимулира производството на митохондрии, а от там и на нови клетки. С две думи забавя стареенето - PQQ.
И нещо за мазане - Hyaluronic Acid Serum

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 400
Привет! Моят въпрос е за пробиотиците, харесала съм си тези:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Kids-Cherry-Flav … ablets/13108?at=0
Това, което ме притеснява е, че на тях си пише да се съхраняват на хладно, но не се уточнява колко хладно... та се чудя как ще ги опазят по време на транспортирането до БГ и дали в такъв случай има смисъл да ги поръчвам... какво ще кажете?

Точно този пробиотик се транспортира в хладилна чанта, но само в щатите. Нещо друго си харесай.

Няма такова нещо.Спокойно можеш да си го поръчаш-не е само за Щатите.Аз съм го купувала от Бг,поръчвала съм го и от сайта.След отваряне ги държа във вратата на хладилника,а преди това явно няма значение-иначе щеше да е указано на опаковката.

# 401
  • София
....
И нещо за мазане - Hyaluronic Acid Serum

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Това гелче е добро и можеш да го мажеш по всяко време на деня, дори върху грима, когато почувстваш кожата си суха и опъната.  Peace

Kод за отстъпка 5$ LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 402
шоколадче въпросните пробиотици се съхраняват в хладилник. Може и да няма проблем за няколко дни да не са в хладилник, но какво ще остане от тях ако ги получи след 15-20 дни?
Иначе да объркала съм се в превода, пише че се съхранява в хладилник, но не е нужно да се транспортира в спец. чанта. продукта издържа няколко дни, но аз не бих рискувала, като се има предвид, че понякога и месец има забавяне.

# 403
  • София
Моля denis_d, а и всеки който може да помогне, за съвет. Имам проблемна коже - много суха, склонна към бръчки. Генетично ми е заложено - всички в рода имат проблема преждевременно състаряване.  Що се отнася до козметиката, мисля че правя всичко, което е по силите ми, но от известно време се замислих, че може би има нещо, което като елемент липсва в организма (това също може би е генетично). Поръчах си за първи път ХК за вътрешно приложение, но ако мога да помогна на кожата си чрез някоя допълнителна добавка бих го направила.

(Повече от година вземам редовно риб.масло, масло от пореч и лецитин).

samuel
Нещата са комплексни, няма такова нещо, което като го глътнеш и да изглеждаш по-добре Simple Smile
За хубава кожа:
- много добавки за кожа / постоянно като ги редуваш/  вкл. и масла , протеин , НА табл., антиоксиданти и т.н./
- качествена козметика подходяща за съответния тип кожа
- спорт
- рационално хранене с полезни неща Simple Smile
- вода минимум 1,5л.
- не пуши, не прекалявай с алкохола, внимавай със слънцето, осигурявай си достатъчно сън / лягай си винаги преди 23 часа, ставай рано Simple Smile/
- внимавай с диетите - те са враг на колагена на лицето

И пак за добавките - трябва да се приемат дълго време преди да забележиш видим ефект.
За да не предозираш някоя съставка е добре да ги редуваш.
Особено опасни са мастноразтворимите витамини /А,D,E,К./, с които трябва да внимаваш и да правиш почивки.
Добавките за коса-кожа-нокти са едни и същи.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 404
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тюююю, изпуснах убикинола  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Хубава седмица на `сички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт