Покажете си хола- споделете идеи-6

• 161 975
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,момичета
Аз съм от тези,които само четат без да пишат и се възхищавам на това което сътворявате във вашите домове  Hug,но сега се налага да се разпиша...
От три месеца сме в ремонт,общо взето вече е готов хола,но зациклих при избора на корниз и перде  Thinking Затова моля за помощ:какъв корниз (стил,материал) и перде (тънко,но като цвят?)  Praynig
А това е въпросния хол:

http://jojod.snimka.bg/daily/hol.629176.25404115

Извинявам се за грозните снимки,но не бих казала,че силата ми е фотографията  Embarassed

# 721
luckyme, съжалявам за грешката - отговорила съм по инерция.
Това е линк към магазина, където ние си поръчахме гарнитурата - в Пазарджик. Там имаше различни каталози с дамаски и кожи, от които да се направи избор, а относно производителя ни казаха, че е ямболска фирма. Изчакахме един месец до доставката, а цената й беше 1200 лв. /по наш избор гърбовете и цялата основа са в кожа, само седалките и възглавниците са от показаната дамаска табуретката е правоъгълна с размери 45/90 см. В момента сме я разположили по този начин: http://media.snimka.bg/9324/024903476.jpg?r=0
 http://www.iveli.bg/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%A5% … 0%B0-M493.bg.html

Doni - още веднъж ти благодаря за бързия и подробен отговор  Hug
Надявам се скоро и аз да се похваля с нова придобивка,но трябва да си доизчистя идеята за цветовете в хола.
P.S.:Запомнила съм ти холчето - много е хубаво и уютно,а и това,че меката мебел позволява различни комбинации на разместване е супер - когато ти омръзне връткаш модулите и получаваш нов хол Simple Smile

# 722
И аз благодаря, luckyme.
Дано в най-скоро време да си имаш нова удобна гарнитура /и да я покажеш  Simple Smile/.

# 723
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори.  bouquet
Все още не съм се спряла на нищо, но определено имам насоки. Hug
Joana, аз бих се спряла на бяло перде и някакъв неангажиращ, изчистен корниз, нещо, като първия .
Според мен стаята има достатъчно други акценти.

# 724
joana-d - кафяво нелъскаво полупрозрачно перде, корниз - на малкия трегер над прозореца и под тавана, така че отгоре да остане зелената ивица, която да се свърже със съседната стена.

# 725

Аз си мисля за много светли, но леко кремави. Като вратичките на мебелите. Материята: ефирна, дюс, без лъскавина.

С кафеви пердета според мен ще стане като в хралупата на Ежко Бежко. Blush

# 726
 Joy
Ми може, но този контраст зелено-кафяво на стените мисля, че трябва да се запази, поне аз така си го представям  Laughing
Другото, което щях да на пиша - беше точно това - кремаво като на вратичките, но пък ще стане по-шарения според мен...

# 727
Мммм, да ... И на мен ми е трудно да си го представя.

Ами тогава по-добре зелени, отколкото кафеви, ако ще се следва тази логика, предложена от Вилико.

# 728
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз пък съм за по-светло бежови, като седалката на канапето.  Mr. Green
Абе три жени - 4 мнения - какво да ви кажа.  Mr. Green
С кремавото ми беше и на мен първата хрумка, ама някак ми се струва, че ще белее много на този по-тъмен цялостен фон. За кафяво съм напълно съгласна с Barbabeau. Зеленото ......... според мен ще се слива със стената......

# 729
Аз пък съм за по-светло бежови, като седалката на канапето.  Mr. Green
Абе три жени - 4 мнения - какво да ви кажа.  Mr. Green

Ох,момичета не ми помагате много  Embarassed ,общо взето и аз мислих върху тези три варианта:бежово,кафяво и зелено,но...нищо не измислих  Sick

# 730
Просто трябва да пообиколиш магазини и да видиш материи и десени - така ще си го познаеш най-лесно  Laughing

# 731
Просто трябва да пообиколиш магазини и да видиш материи и десени - така ще си го познаеш най-лесно  Laughing

То друг вариант няма,така,че... Peace
Благодаря!

# 732
Аз бих избрала зелени пердета, именно за да се слеят с цвета на стената.

# 733
йоана, аз се загледах в секцията ти, защото сега съм на такава тема, харесват ми идеята с етажерките.Та кажи малко повече за нея по-поръчка ли, цена ей такива работи?А относно пердето напълно те разбирам че си объркана.Имаме едни и същи тапети, но моите са в спалнята от цвета идва затруднението, ходих с тапета по много магазини и нищо не пасва, много трудно харесах, тънки полупрозрачни кафяво бежовата гама избрах аз и ми се вързаха с цвета на пода, мисля че и при теб ще си отиват с пода, подобен е на моя.
Абе май имаме сходен вкус

# 734
йоана, аз се загледах в секцията ти, защото сега съм на такава тема, харесват ми идеята с етажерките.Та кажи малко повече за нея по-поръчка ли, цена ей такива работи?

denito2 секцията ми е сбор от тази етажерка

и секция на съфорумка (откраднах си идеята  Embarassed),прави ми я приятел,платихме само материала.

Общи условия

Активация на акаунт