Звездни компромати-95

• 54 379
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Галена беше сладка при Отчаяните съпруги, хареса ми пуловерчето и Laughing

Вафла държеше ли в ръка  Grinning

хаха, не, беше цивилизована Crazy Laughing

Защо не си ушие една рокля, тип вафла? Какво само ги мъкне тея вафли, и харчи пари за дрехи, я една униформичка вафла Mr. Green

# 151
  • Tам през Атлантическия океан
Е' стига с тези ФАФли , за мен е нормално да прави такава реклама  Peace все пак той, мъжа  и е основен спонсор  Peace
Други от фолк-гилдията рекламират цигари , алкохол  Sunglasses  .... това 'що не ви впечатлява  newsm78

# 152
  • In The Middle Of Nowhere
Връчиха ”Златните малинки”. Интересно Алба за коя роля е била удостоена  newsm78

# 153
# 154
Снимки, снимки искаме, ще бъдем много мили в коментарите  Simple Smile

Какво изтърваме  Mr. Green

# 155
Ах'Не! е госпожа Simple Smile  bouquet Защо не четете лентичките, а?

# 156
  • Lost in a fairytale ...
Ах'Не! е госпожа Simple Smile  bouquet Защо не четете лентичките, а?

Оо, признавам, че ги пропускам понякога  Blush
Честито, Ах'Не  Hug
Честито и на инфантилна, с малко закъснение  Blush

# 157
  • Tам през Атлантическия океан
Връчиха ”Златните малинки”. Интересно Алба за коя роля е била удостоена  newsm78

За Valentine's Day

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/27/article-0-0D6126940000 … C-794_468x471.jpg  Wink

Ах'Не!  bouquet честито и от мен  Hug

# 158
Ах Не,Честито и от мен
Инфантилна и на теб за 4.Р.Д-то ,жива и здрава,че не успях на деня във фейса EmbarassedSimple Smile))

# 159
  • Балчик
Аууу, колко са хубави Рики и мъжът му, направо ги взимам и двамата  Blush

Другата  властна жена в света на модата, но за разлика от Wintour обичана от всички, Сузи Менкес:   http://prikachi.com/images/36/3033036a.jpg

Сигурна ли си, че това е жена от света на модата  Thinking прилича на средностатистическа, неподдържана БГ лелка....
важното е , че жената си разбира от работата, щом хора като Лагерфелд се съобразява с нея, и седмица на модата се съкращава , защото тя няма да може да присъства , това не става заради прелестно изглеждаща манекенка, а заради "неподдържана БГ лелка " Peace

Ах'Не мнооого любов и щастие желая !

# 160
 Благодаря! И май е време за смяна на ника, че не ми ходи на възрастта  Grinning
Мик Джагър

Алиса Милано чака бебе

Пенелопе Круз  bombs

# 161
  • София
за да не е запис
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180675_1491914312 … 285_6973803_n.jpg  МАлина ,Галена и Андрея

# 162

Me_and_baby понеже явно си в чужбина , там как коментираха п*нис снимките на Уилям  Thinking Все си мислех,че са колаж , но май не са  Mr. Green

Явно това съм го изтървала Mr. Green
Аз живея в Чехия и тук не е голям интереса към кралкото семейство, по-добре е да се намеси  някоя мама от техните ширини Laughing и да разкаже клюките Mr. Green

а снимката на Мария с яката... покъртително... много по-въздействащ аутфит щеше да е ако въпросната изпълваше 190см без ток, ама така е като лисугер точно...

# 163
# 164
аХ`Не! , тренирано движение ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт