Звездни компромати-95

• 53 997
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, може би не му е мястото тук, но много спешно ми трябва да разбера тази рокля на Златка каква марка е:
http://www.facebook.com/album.php?aid=276556&id=292404975842#!/photo.php?fbid=10150093995815843&set=a.10150093993295843.276556.292404975842&theater
Дали някой може да ми изрови снимки в цял ръст?
Не е рокля блуза е. Peace

# 706
А, аз през цялото време от както съм я видяла все за рокля я мислех. Много ме кефи.  Heart Eyes

# 707
Как я хареса, като не си я виждала цялата? newsm78
Или може би, щото е на Златка... Mr. Green

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета

# 709
  • ...край Дунава

Е, що за въпрос? Харесала е горната част, това е достатъчно да те грабне, и без да се вижда цялата Peace

# 710
Ами имам достатъчното въображение да си я представя как би изглеждала надолу, примерно. Още повече, че акцентът е горе и това е достатъчно.

# 711

Знам за коя става въпрос.Тя участваше в едно шоу "Красавицата и отличника"... Жалко,че снимките ми се затриха,имах доста компромати с нея и знам доста неща,но не му е тук мястото.Иначе е готино момиче,не знаех,че се е издигнала толкоз в Българските хай-лайф небеса.  Laughing

# 712
Толкова, че от Париж и стилиста на Галиано да и избира дрехи, сега пак е живее в Ямбол ли ? Нищо против града, но не е ли малко далеч от френската столица ?

# 713
Тази май не е същата. А другото момиче на снимката определено не  е Елена на Бербатов.

# 714
Толкова, че от Париж и стилиста на Галиано да и избира дрехи, сега пак е живее в Ямбол ли ? Нищо против града, но не е ли малко далеч от френската столица ?
И аз това си помислих,но след развода кранчето спира все пак.. Whistling Аз я помня като доста по-скромно момиче и беше по-руса..  Mr. Green

# 715

Дамата, която говореше за Галиано от клипа не беше Елена. Simple Smile

# 716
Знам за коя става въпрос.Тя участваше в едно шоу "Красавицата и отличника"... Жалко,че снимките ми се затриха,имах доста компромати с нея и знам доста неща,но не му е тук мястото.

Toчно тук му е мястото  Mr. Green

# 717
То като е тръгнало дай и нея да я разнищим  Laughing Laughing Laughing Този петък ще лъсне в Уикенд  Mr. Green,а аз от кога чета за нея,че била любовница на Б.Михайлов,а то за нащо Ленче ставало дума.Преди беше гадже на един танцьор,докато не му изневери.. Laughing Винаги съм се чудела на такива жени като нея- болна амбиция и стремеж да блеснеш на всяка цена...Както и да е,живота си е нейн.

# 718
# 719
Винаги съм се чудела на такива жени като нея- болна амбиция и стремеж да блеснеш на всяка цена...Както и да е,живота си е нейн.
То май до тук беше с нейния блясък. Да си гледа епизодчетата от "Футболни съпруги".
Много се радвам за Данчо, много го харесвам, не е типичният български футболист.

Общи условия

Активация на акаунт